صاحب دومینه هر چی دلش بخواد میتونه رو دومینش قیمت بزارهامیر جان یارو زر مفت میزنه میگه قیمت بده
خریداری پول بده ، خریدار نیستی توهین نکن![]()
صاحب دومینه هر چی دلش بخواد میتونه رو دومینش قیمت بزارهامیر جان یارو زر مفت میزنه میگه قیمت بده
خریداری پول بده ، خریدار نیستی توهین نکن![]()
داداش گلم موضوع اینجاست که یارو حرفش دوتاست
یه بار میگه شرکت زدم ( خوب این طبیعیه حقش هست) یه بار میگه قیمت بده مشورت کنم. خودش هم هنوز به قطعیت نرسیده اگر شرکت زدی و باهاش میخوای کار کنی پس هیچی وگرنه اگه فروشنده ای یه قیمت خودت بده وقتی هم قیمت نمیده ادم شاخ در میاره اینقدر از بدبختیهام گفتم و گفتم یارو اصلا نرم نشد بدتر کنفمون کرد.
یکی نیست بگه اگه میتونی یه تخفیفی بده دیگه این خاله خانباجی بازیها چیه فکر کرده منم شوهرشم هرچی گفت بگم چشم
توی ایمیل اخری نوشتم
i'm not your bank !
والا
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------
جالب اینجاست که رفتم و توی سایت رو نگاه کردم اصلا به فکر طراحی ی صفحه در دست ساخت ( under construction ( نیست.
اینم یه نکته است که فراموش کردم بگم.
به هرحال من به اینزنیکه مشکوکم
حرفهاش ضد و نقیضه به من میگفت میخوام برم با تیمم مشورت کنم اگه موافقت کردند اونوقت میفروشم
جالب اینجاست دومین ور خودش ثبت کرده
بقیه سایتها هم زیر دست خودش بوده
تیمی در کار نیست و یه خالی بسته در حد فضا
ولی از این صداقتش خیلی خوشم اومد که از اون اول تا اخر ما رو بازی داد
توی همون سایت دامین تولز ثبت نام کرده
رفته دامینها ملت رو دید زده
اخرش هم به اسم خودش زده و عمرا اگه ثبتش کنه مستقیم میبرش گو ددی و میفروششش.
فعلا که بخییالش شدیم.
دوستان فعلا داغمو تازه نکنین
یه سری مقاله برای هوایز گرفتن دارم مینویسم که اگه بیدار موندم تا صبح اپلودش میکنم شاید برای بقیه فرجی شد. آمین
ببخشیدا اما اگه تو کفش بودی عزیز دل میرفتی ثبتش میکردی دیگه 10 -20 دلار که این حرفا رو ندارهداداش شش ساله که هر ماه یه بار چکش میکردم
ثبت دومین آزاده و هرکس زودتر ثبت کنه دومین مال اونه
بعد ثبت هم هرقیمتی که خواست می تونه بفروشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)