ویرایش توسط leberman : February 24th, 2017 در ساعت 21:03
های وب و شاتل مناسبه به نظر من
پارمین کلود | ارائه دهنده خدمات ابری
025-91002595
سلام
به نظرم آسیا تک از لحاظ کیفیت / آپلود رایگان / آسیا دی ال و ... گزینه بهتری است.
موفق باشید
پارس وب هاست با 6 سال سابقه درخشان در زمینه هاست,دامین,سرور مجازی,سرور اختصاصی
تلفن:02195119965
پارس وب هاست
سلام و تشكر از همه عزيزان ، با توجه به نيازي كه داشتم فعلا از هاي وب بسته ٣ ماهه گرفتم و اينكه من هميشه دانلود نميكنم با اينكار هزينه هاي من ميشه گفت نصف شد.
فقط الان ميمونه مشكل كيفيت سرويس دهيشون كه از يكي از دوستان پرسيدم ميگفتن كه خيلي خوب بوده در اين موكز.
یه موضوعی هست به اسم " سرعت تک کانکشن "
پیشنهاد میکنم قبل از خرید از هر شرکتی ، در مورد سرعت تک کانکشن اون شرکت تحقیق کنید
بنده خودم از شرکت های وب ، آسیاتک ، شاتل ، صبانت و مخابرات سرویس داشتم
شاتل و صبانت بهترین کیفیت و پشتیبانی رو دارن
های وب سرعت تک کانکشن خوبی نداره ولی پشتیبانی خوبی داره
آسیاتک نه پشتیبانی خوبی داره و نه کیفیت خوبی
مخابرات هم بستگی به منطقه داره ، در بعضی از شهرها خیلی خوبه و در بعضی افتضاح
Falling Into Dreams
های وب کیفیتی حرف نداره. سرور کشش جوریه هر 12 ساعت تا 24 ساعت 1 بار خالی میشه که قابل تحمل هست نسبت به کیفیت. گیگ هاش اگه فشفشه بزنید در میاد 500 تا 600 تومن که نرخش عالیه. سرعت هم بستگی به ثبات خط شما داره.
بنده اسیاتک هم دارم دانلود شبانه + دانلوداز سایت asiadl خوبه یک ماه پیش یکدفعه پهنای باند کم اورده بودن 4 روز اینترنتم قطع بود اسیاتک + یک هفته هم سرعت دانلود منیجرم بود 5-6 میبینی 4-5 ماه کیفیت خوبه یکدفعه میترکه.
شاتل هم تعرفه رو ماهانه بخرید خوبه سالانه از خیلی چیزاش کثر میکنه کیفیتش عالیه اپتایم 99 درصد. ولی نسبت به هزینه ای که میدی به نظر بنده ارزش نداره.
شاتل چند سالیه دارم عالیه و تا حالا اصلا به مشکلی بر نخوردم و سرعتش هم عالی
سلام
بستگی داره برای چه کاری می خواید ! برای بازی آنلاین شاتل و پارس آنلاین رو اکثرا تائید می کنند.
از مخابرات نت داشتم اوایل خوب بود ولی از بس مشترک گرفت افتضاح شد. کارشناسهای 2020 مخابرات از تمام شرکت بدتر هستند و اصلا نمی تونن جواب درستی بدن فقط یکیو قرار دادن که تلفن جواب بده.
وقتی هم از مشکل افت سرعت و تایم اوت پینگ تایم بالا شکایت کردم هیچ کس پیگیری نمی کرد و اصلا براشون اهمیت نداشت.
با این شرایط از مخابرات تخلیه کردم الان از های وب سرویس دارم های وب برای گیم خوب نیست چون پینگش بالاست ولی برای وبگردی و دانلود سرویس مناسبی میده در صورتی که بیشتر از حد مشترک نگیره. چون انوقت اگه شکایت هم کنی هیچی دستتو نمی گیره. البته نمیخواستم از های وب سرویس بگیرم ناچارا گرفتم چون الان چند ماهه که شاتل اومده تجحیزاتشو نصب کرده و میخواد سرویس بده ولی مخابرات پهنا نمیده و همین جوری بیش از 5 ماهه که منتظریم.
یک سرویس دیگه هم از آسیاتک دارم ! فوق افتضحاحه که حتی برای باز کردن یک صفحه وب باید کلی منتظر بمونی ! از طریق سامانه 195 شکایت کردم مشخص شد حتی نصف تعداد کاربرایی که گرفته پهنا نداره با این شکایت درخواست افزایش پهنا رو به مرکز مخابراتی دادن ( مخابرات هم اصلا پهنا نمیده الان یک ماهه گذشته و هیچ خبری نشده).
تا حالا هیچ جا ندیدم از یک شرکت ایرانی ارائه دهنده سرویس اینترنت 100% همه راضی باشن بعضی ها میگن منظقه به منطقس ولی ربطی به منطقه نداره بلکه به تعداد کاربرایی که میگیرن و پهنا چقدر تو اون مرکز ارائه دادن ربط داره. در کل باید بین بد و بدتر انتخاب کنی.
....
سلام.
دوست عزیز شهر به شهر و استان به استان خدمات سرویس دهنده ها متفاوته.حتی در یک شهر مناطقی هستن که یک ای اس پی خدمات خوبی رو ارائه میده در بعضی نقاط خدمات ضعیف.
ما هم مشترک مخابرات بودیم،در یک کلام افتضاح.اما در شرق شهر ما کیفیت خدماتش خوب بود.در مورد سایر آی اس پی ها هم به نظر همین مشکل وجود داره.اما خوب بعضی از آی اس پی ها تلاش می کنن خدمات یکسانی ارائه بدن که شما باید دنبال چنین سرویس دهنده هایی باشید.ما در حال حاضر از آسیاتک سرویس میگیریم که واقعا تا اینجا خوب بوده.
این تنظیم مقررات هم هر روز یک قانون...آپلود رایگان حذف شده،ساعات رایگان بعضی از آی اس پی ها رو حذف کردن و ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)