صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 60

موضوع: دوستان دانش و خدماتتون رو ارزون نفروشید ⚠️⚠️⚠️

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

پیش فرض پاسخ : دوستان دانش و خدماتتون رو ارزون نفروشید ⚠️⚠️⚠️

نقل قول نوشته اصلی توسط AlmaHost نمایش پست ها
    سلام
    من با صحبت های شما موافقم تا ۹۰٪ اما نه شور و نه بی نمک
    اینکه قوانین انجمن کمی راه را اسان کرده درست است ولی خود این انجمن هم میتوانید ابزاری باشد برای تغییر این رویه که دو حالت دارد یا انجمن با توجه به سیاست خود میخواهد این کار را انجام دهد و سروسامان دهد و یا اینکه نمیخواهد !؟
    اگر بخواهد که بعید است چون ریزش زیادی از سمت سرویس دهنده ها را باید شاهد باشد ولی اگر تمایلی نداشته باشد به نظر من ما میتوانیم در همین انجمن فضا و مکانی را به وجود آوریم و افرادی که تمایل دارند این وضع سامان پیدا کند را دور هم جمع کنیم و قوانین از دسته قوانینی که فرمودید در آن قرار دهیم و البته کمی هم تحمل سختی داشته باشید به عبارت دیگر یک تعاونی مجازی در دل همین انجمن ... خلاصه هزاران راه است که در همین جا با کمک قدیمی ها و کاربران جدیدی که بخواهند تغییر ایجاد میتوان پیمود
    برای قدم اول هم میتوان یکی از دوستان قدیمی قبول زحمت کند و تاپیکی مجزا جهت اعلام امادگی کاربران جهت پیوستن به این تعاونی و یا اتحادیه مجازی ایجاد نماید و با همفکری و یا حتی کنفرانس های آنلاین اقدام به ایجاد یک اصول نامه نماید و ......
    موفق وپیروز
    با سلام

مهم ایجاد نیست مهم اجرای قوانین آن هست، مجری کیست ؟ طبیعتا باید مدیران انجمن باشند.
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

2. # ADS

عضو دائم arc1o0 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    523
    تشکر تشکر شده 
    3,739
    تشکر شده در
    2,026 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AlmaHost نمایش پست ها
    سلام
    من با صحبت های شما موافقم تا ۹۰٪ اما نه شور و نه بی نمک
    اینکه قوانین انجمن کمی راه را اسان کرده درست است ولی خود این انجمن هم میتوانید ابزاری باشد برای تغییر این رویه که دو حالت دارد یا انجمن با توجه به سیاست خود میخواهد این کار را انجام دهد و سروسامان دهد و یا اینکه نمیخواهد !؟
    اگر بخواهد که بعید است چون ریزش زیادی از سمت سرویس دهنده ها را باید شاهد باشد ولی اگر تمایلی نداشته باشد به نظر من ما میتوانیم در همین انجمن فضا و مکانی را به وجود آوریم و افرادی که تمایل دارند این وضع سامان پیدا کند را دور هم جمع کنیم و قوانین از دسته قوانینی که فرمودید در آن قرار دهیم و البته کمی هم تحمل سختی داشته باشید به عبارت دیگر یک تعاونی مجازی در دل همین انجمن ... خلاصه هزاران راه است که در همین جا با کمک قدیمی ها و کاربران جدیدی که بخواهند تغییر ایجاد میتوان پیمود
    برای قدم اول هم میتوان یکی از دوستان قدیمی قبول زحمت کند و تاپیکی مجزا جهت اعلام امادگی کاربران جهت پیوستن به این تعاونی و یا اتحادیه مجازی ایجاد نماید و با همفکری و یا حتی کنفرانس های آنلاین اقدام به ایجاد یک اصول نامه نماید و ......
    موفق وپیروز
    سلام

فرمایش شما صحیح

کاربران ریزش می کنند، اشکال نداره، خودمون بیایم یه چهار چوب بدیم بهش

برای یک شرکتی اطاق سرور راه اندازی کردیم، مبلغ بالایی هزینه شد، یک سرویس داشتند که باید اتوماتیک آپدیت می شد، گفتیم یک میکرو تیک یا کر یو از رداستیشن میدیم که ترافیک اون سرور از انگلیس رد بشه هنگام آپدیت

قیمت دادیم سالانه 200 هزار تومانف یعنی ماهانه 16 هزار تومان، مدیر آی تی برگشته میگه گرونه برو وب هاستینگ عین مور و ملخ میریزن سرت، سالی 100 تومن، سالی 40 تومن

این حرف رو که شنیدم، انگار آب داغ ریختن رو سر من :|

ریش سفیدا هستند، ما هم تابع جمع ،ولی باید یه چهارچوبی تعیین بشه، یه ساز و کاری پیاده بشه که یوزر انقدر مارو تحقیر نکنه

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
    با سلام

مهم ایجاد نیست مهم اجرای قوانین آن هست، مجری کیست ؟ طبیعتا باید مدیران انجمن باشند.
    سلام

مجری خود ما پروایدر ها هستیم مهندس

خودمون دست به دست هم میدیم جنس نمیدیم به اون طرف!

بعدش هم رعایت قوانین که به نفع خود فرد خاطی هست، سود بیشتری میبره که،

بنام خدا ، از فردا کسی حق نداره سرور 1 گیگ ایران رو کمتر از 30 هزار تومان بده، برید یک مزیت رقابتی دیگه پیدا کنید برای جذل مشتری

من به عنوان مشتری چه از آلماهاست بگیرم، چه از روبینا، همون 30 تومن رو باید بدم،

بین این دو سایت کدوم را باید انتخاب کنم، چرا؟

مثال: پشتیبانی ، آموزش ، انتقال و ....

شما هم میرید روی این جنس مزیت ها کار می کنید، که هم به نفع شما به عنوان پروایدر هست و هم به نفع من به عنوان مشتری

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    322
    تشکر تشکر شده 
    1,221
    تشکر شده در
    903 پست

سلام

خب جناب شما سرویس ندید

کلی سایت خارج از انجمن هستن ارائه میدن!

فرض کنیم کل یوزرای اینجا تابع اون قوانین هستن

اونایی که اصلا تو انجمن نیستن تابع قوانین نیستن و همون قیمت میشه که باب میل یوزره!
    فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره

5. تعداد تشکر ها از almandata به دلیل پست مفید

عضو دائم arc1o0 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    523
    تشکر تشکر شده 
    3,739
    تشکر شده در
    2,026 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط almandata نمایش پست ها
    سلام

خب جناب شما سرویس ندید

کلی سایت خارج از انجمن هستن ارائه میدن!

فرض کنیم کل یوزرای اینجا تابع اون قوانین هستن

اونایی که اصلا تو انجمن نیستن تابع قوانین نیستن و همون قیمت میشه که باب میل یوزره!

سلام

مهندس اونایی که اینجا نیستن یا شرکت درست و حسابی هست، قیمت هاشونم حد اقل 2-3 برابر این انجمن هست،

یا اینکه یه سری تازه کار دیگه که هنوز با این انجمن آشنا نشدن،

با تمام این تفاسیر، ما بتونیم تا 70-80% هم خروجی بگیریم یعنی عالی عمل کردیم.

7. تعداد تشکر ها ازarc1o0 به دلیل پست مفید

عضو انجمن SamaN DL آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,555
    تشکر تشکر شده 
    951
    تشکر شده در
    714 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط arc1o0 نمایش پست ها
    سلام

مهندس اونایی که اینجا نیستن یا شرکت درست و حسابی هست، قیمت هاشونم حد اقل 2-3 برابر این انجمن هست،

یا اینکه یه سری تازه کار دیگه که هنوز با این انجمن آشنا نشدن،

با تمام این تفاسیر، ما بتونیم تا 70-80% هم خروجی بگیریم یعنی عالی عمل کردیم.
    برای شروع این کار 30 درصد هم جواب بده کافیه از نظر من
    http://king-charge.com

کینگ شارژ | شارژ مشتقیم | پرداخت قبض | خرید کارت شارژ انلاین

9. تعداد تشکر ها از SamaN DL به دلیل پست مفید

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط arc1o0 نمایش پست ها
    سلام

فرمایش شما صحیح

کاربران ریزش می کنند، اشکال نداره، خودمون بیایم یه چهار چوب بدیم بهش

برای یک شرکتی اطاق سرور راه اندازی کردیم، مبلغ بالایی هزینه شد، یک سرویس داشتند که باید اتوماتیک آپدیت می شد، گفتیم یک میکرو تیک یا کر یو از رداستیشن میدیم که ترافیک اون سرور از انگلیس رد بشه هنگام آپدیت

قیمت دادیم سالانه 200 هزار تومانف یعنی ماهانه 16 هزار تومان، مدیر آی تی برگشته میگه گرونه برو وب هاستینگ عین مور و ملخ میریزن سرت، سالی 100 تومن، سالی 40 تومن

این حرف رو که شنیدم، انگار آب داغ ریختن رو سر من :|

ریش سفیدا هستند، ما هم تابع جمع ،ولی باید یه چهارچوبی تعیین بشه، یه ساز و کاری پیاده بشه که یوزر انقدر مارو تحقیر نکنه

- - - Updated - - -

سلام

مجری خود ما پروایدر ها هستیم مهندس

بعدش هم رعایت قوانین که به نفع خود فرد خاطی هست، سود بیشتری میبره که،

بنام خدا ، از فردا کسی حق نداره سرور 1 گیگ ایران رو کمتر از 30 هزار تومان بده، برید یک مزیت رقابتی دیگه پیدا کنید برای جذل مشتری

من مشتری که از آلماهاست بگیرم، چه از روبینا، همون 30 تومن رو باید بدم،

بین این دو سایت کدوم را باید انتخاب کنم، چرا؟

مثال: پشتیبانی ، آموزش ، انتقال و ....

شما هم میرید روی این جنس مزیت ها کار می کنید، که هم به نفع شما به عنوان پروایدر هست و هم به نفع من به عنوان مشتری
    سلام

بله طبیعتا خیلی وقت هست روی قیمت کار میشود نه روی کیفیت - اگر به جای کار کردن روی قیمت و وارد کردن تجهیزات دست دوم جهان اول جهت کمتر شدن قیمت تمام شده و ... برای پائین آوردن قیمت فروش نهایی ،بر روی خدمات پس از فروش و کیفیت کار میشد وضع خیلی بهتر بود. این مورد درست هست و موافق هستیم.

اما در نظر بگیرید که حتما باید مدیر انجمن همکاری کنند و به عنوان مجری باشند و افراد قدیمی هم مثل صنف عمل کنند ،چرا ؟ چون بین همین افراد قدیمی هم که اعلام موافقت کنند بلانسبت ممکن هست خلافی رخ بدهد و ...

از این صحبت ها زیاد در انجمن شده و مدیر انجمن هم بارها اعلام کرده است که مخالف این کار هست و خودش را درگیر این موارد نمیکند و بار مسئولیتی دارد پس شما سعی کنید اول مدیر انجمن راضی شود بعد میبینید که خیلی ها به این صنف خواهند پیوست.

در گذشته همکاران قدیمی بارها اقدام به این موارد کرده اند و به تمام این همکاران اعلام آمادگی شده است اما نتیجه نرسیده است.

یک صحبتی هم بود قبلا که میگفتند :

wht خارج کشور اینگونه نیست و هر کسی هر قیمتی بخواهد میدهد ،در پاسخ باید گفت که فرهنگ آنها با فرهنگ ما فرق دارد به عنوان مثال :

تا دیروز هر آیپی 5 هزار تومان بود - بعد دیتاسنتر x آمد آن را 2500 ارائه کرد در عوض خدمات دیگرش قیمت بیشتری داشت (تراز کلی را بالا نگه داشت) بعد یک عده مردم عادی فهمیدن آیپی چیست رفتن دنبال تهیه آن (در صورتی که کاربر مصرف کننده مطلع نبود ip حتی از کجا می آید)

الان امروز شاهد آن هستیم که آیپی روی سرور ها به صورت /24 هم حتی رایگان داده میشود !!! و در کنار آن سرویس های دیگر هم ارزانتر شده است که باعث ضرر زیادی برای میزبانهایی شده است که خرج پشتیبانان شبکه و تجهیزات شبکه خود را از همین ip به دست می آوردند که باعث طبیعتا افت کیفیت خدمات دهی میشود.

نتیجه :

(فقط کالایی که مالیات داده نشود و معادل آن در ایران تولید شود اما بدون اجازه وارد ایران شود را قاچاق مینامیم آیا این مورد هم نوعی قاچاق نیست ؟)

وقتی فرهنگ نباشد و فقر اقتصادی و فشار مالی باشد بنابراین نمیتوان wht ایران را با wht خارج کشور مقایسه کرد!.

مورد بالا یک نمونه از تاپیک های مشابه گذشته بود و پاسخ به یک حرف مخالفان راه افتادن صنف و کنترل انجمن wht ایران بود فقط !!! بنابراین باید فقط مدیریت انجمن اقدام کند در غیر این صورت کاری پیش نمیرود و رفته رفته بیشتر از این آبروی wht خواهد رفت و ارزش آن روز به روز کاهش خواهد یافت و اگر زیاد هم بخواهد در تجارت بیرون تداخل ایجاد کند طبیعتا شکایت هایی از دنیای واقعی به سمت انجمن و مدیریت های این انجمن خواهد آمد.(مثل شما که با حرف مشترکتون داغ کردید اگر بیشتر شود به این قسمت آخر ،wht ایران خواهد رسید که طبیعتا برخورد کننده ها هم همین صنف رایانه ای و سازمان *****ینگ خواهند بود-پس بهتر هست مدیریت wht ایران این انجمن را مانند 10 سال پیش اداره نکند و بسته به شرایط قوانین و نحوه مدیریت را تغییر دهد زیرا قلب تجاری مجازی شده است و خواه یا ناخواه تاثیر گذار شده است)
    ویرایش توسط RoobinaServer : February 16th, 2017 در ساعت 18:17
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

11. تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید

عضو انجمن k-pax آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    511
    تشکر تشکر شده 
    545
    تشکر شده در
    347 پست

اول از همه که قیمتاشون چرته !
    فقط میخوان خودشون که از دولت میخورن مجوز داشته باشن و بگن طبق اون قیمت دادیم !

واقعا مردم مسخره کردن ! با این قیمت دادنشون!
    آخه کجا ساعتی 200 تومن برای یه کارشناس میدن ؟ که اینا اینجوری قیمت دادن .

در کل ما مردم ایران یه طوری تربیت شدیم که اصلا هیچی نفهمیم ! ( تو همه چیز صدق میکنه)

توی دنیا کشورهای پیشرفته اصلا به جای اینکه بیان قیمت خراب کنن میان گیفیت میبرن بالا !
    تبلیغشون کیفیت برتر خودشون

توی ایران برعکسه !
    کیفیت بدتر === فروش بیشتر.

توی همه چی همینجوریم ! میریم کفش بخریم . ارزونترینش . لباس ارزونترینش . میوه ارزونش و ... هاست ارزونترینش ، سرور ارزونترینش و ...
    ( البته بعضی مواقعا هم برای کلاس گزاشتن میریم گرون میخریم . مثلا من از آدیداس کفش خریدم 800 تومن
    )

مشکل نه انجمنه و نو صنف(مثلا الکی صنف وجود داره)
    مشکل خود ماهاییم . که فقط 2 سانتی جلوی خومدون رو می بینیم .
    بیشتر از 2 سانت نمیبینیم ! طرف میگه الان سرورم بدم 10 تومن بره که ضررم کمتر بشه . یعنی دقیقا عین مسئولین . فقط همین لحظه رو میبنیم و براش راه پیدا میکنیم . یه روز . دو سال یا 10 سال اینده نگری نمیکینم !
    توی فیلم کارآموز . یه سوالی داشتند : 10 سال دیگه خودتو کجا میبینی ؟
    الان کدوم ایرانی این سوال از خودش میپرسه ؟ . هممون میگم امروز شب بشه و فردا روز بسه

توی ایران یه چیزی هست به اسم استاندارد اجباری . مثلا فلان کالا باید حداقل ها را دشاشته باشه . که همش هم کپی از Iso ها هستش.
    بعد تولیدی های ما . میان همونو هم دور میزن
    برای خدمات هم داریم

اما اون بری ها . استانداردی که خودشون خیلی و خیلی سخت گیرانه تر از استاندارد های بین المللی هست و یه شرکت مثل بنز به هیچ عنوان iso ها را قبول نداره

ایران و ایرانی درست نمیشه . مگر تک تک افرادش درست بشن . که 100 سال دیگه هم نمیشن !
    با این مردمی که میبینم ! همه به فکر خودشون .
    فروش سرور مجازی NVMe و رم DDR4
    آریوسرور | تلگرام ما : @Ario_Server
    سرور مجازی NVMe ایران

13. تعداد تشکر ها ازk-pax به دلیل پست مفید

عضو انجمن ashadata آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    696
    تشکر تشکر شده 
    549
    تشکر شده در
    429 پست

داداچ اشتباه میزنی
    مگه نصب esxi مدرک phd از دانشگاه mit امریکا میخواد ؟
    خود یارو یک روز وقت بذاره یاد میگیره که
    | تلگرام :‌ @pooyashf

15. تعداد تشکر ها ازashadata به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    203
    تشکر تشکر شده 
    161
    تشکر شده در
    123 پست

درود
    توی این تاپیک دیدم بیشتر سرویس دهنده ها صحبت کردند بد نیست منم بعنوان مصرف کننده چند تا صحبت دوستانه داشته باشم از فید بک فضای it خصوصا توی این فروم

امیدوارم ظرفیت انتقاد وجود داشته باشه:

1- اهراز شرایط ارایه سرویس و خدمات :

شرایط ارایه سرویس در این فروم چیه؟ داشتن حداقل 100 پست!
    کافیه یکی درخواست سرور بده ده نفر میان پست میزنن جناب در خدمتیم خب ادم از کجا بدونه این شخص متعد هست واقعا؟؟؟ من چندین و چند بار سرم کلاه رفته
    هم توی قیمت هم توی پشتیبانی و..... چرا؟ چون آدم نمیدونه واقعا به کی باید اعتماد کنه کی معتبره؟ کی پشتیبانیش خوبه کی دبه نمیکنه؟؟؟ آدم از کجا اینا رو بدونه وقتی هیچ
    *****ی نیست برای ارایه سرویس دقیقا عین جمعه بازار میمونه هر کسی امده بساط پهن کرده و مثل هندوانه شب یلدا میمونه یا خوبه یا بده شانسیه!
    این باعث میشه هر کسی براحتی بیاد افر سرویس بده .خب مشکل از جایی شروع میشه افراد اهراز هویت نمیشن و صرفا با یک نام کاربری
    سرویس ارایه میدن اینجا یک چیزی رو دیگه همه میدونیم سرویس ها مشخص هست کاربر وقتی میگه سرور المان میخوام مشخه کدوم
    دیتاسنتر ها مد نظره وقتی میگه فرانسه میخوام مشخصه اما خنده دار اینجاست برای یک سرویس ثابت که قیمت ثابت و مشخص داره سرویس
    دهندگان قیمت های رقابتی با هم میدن حتی قدیمی ها هم اینطورین! یعنی رقابت روی قیمت هست روی کیفیت پشتیبانی و تعهد نیست
    ببینید اگه مشتری میاد درخواست سرویس میده نه اینکه الزاما خودش نتونه مستقیم خرید کنه از سرویس دهنده خارجی بلکه دنبال پشتیبانی فنی خوب میگرده وگرنه راه برای خریدن زیاده! حالا بعد از خرید سرویس دهنده ها دروغ و کلک و بی تعهدی و مشکل خیلی ایجاد میکنند! کی پاسخگو هست؟ این وسط مشتری میمونه و ده جور مشکل!
    هیچ ضمانتیم توی این فروم یا جاهای دیگه بر پشتیبانی مناسب فروشنده نیست اصلا مشخص نیست فروشنده کیه چیکاره اس کجاس تنها راه ارتباطی یه تلفنه یه تیکت
    تلفن که پاسخگو نیست تیکت هم عشقیه بخواد ج میده بخواد نمیده دست مشتریم به جایی بند نیست
    یا حتی سر قیمت تمدید ماهانه سرویس
    وجدانا خودتونم میدونید برای تمدید مثلا سرور برخی فروشنده ها هم پولول کارمزد میگیرن هم مالیات رو حساب میکنن ولو اینکه اون سرویس شامل مالیات نباشه! نمونه بارز
    سرور های المان! طرف پی پال امارات یا کشورهایی که مالیات شاملشون نمیشه داره برای قیمت میگه نه شما برو بزار روی کشور المان میبینی قیمت 20% بالا تر رفت!
    اونوقت فکر میکنه مشتری نفهمه حالیش نیست!

بنابرین مقصر اصلی اول خود شما سرویس دهنده ها هستید چرا که با بی تعهدی های متعدد دروغ گفتن های متعدد به مشتری هاتون اونا رو بی اعتماد کردین
    من جسارت به افراد با شخصیت و متعهد این فروم نمیکنم اساتیدی مثل جناب ایزدی یا شیروانی یا سایر دوستان و اساتید متعهد و با اخلاق (چون با این دو بزرگوار تجربه کاری داشتم و کاملا راضیم از خدمات. سایرین رو نمیشناسم اسمی نمیتونم ببرم)
    بنابرین اول بیاید شرایط فروش سرویس توی این فروم رو واقعا سخت گیرانه کنید که هر کسی از سر تفریح و تعطیلات تابستانی و شغل دوم و سوم نیاد سرویس ارایه بده
    اونایی که واقعا شغل اصلیشون خدمات it هست بیان سرویس بدن یا کلا هر کسی هم میخواد سرویس بده واقعا از ***** عبور کنه من به مدیر محترم فروم هم پیشنهاد دام

2- قیمت گزاری خدمات

موضوع دردناک بعدی قیمت گزاریه! بحث قیمت گزاری اینجا خیلی تاسف باره هیچ قانون مشخصی نداره !!!
    من تاپیک میدم فلان سرور مجازی میخوام از فرانسه میگم رم 4 میخوام هارد 100 دو پردازنده ده جور افر میاد با قیمت های متفاوت اصلا هم مشخص نیست کی راست میگه کی دروغ مشخص نیست کدوم روشنده سرور با کیفیت داره به میده کدوم سرور مارکتی و استوک داره میده!
    طرف میزنه با هارد 400 گیگ در خدمتیم ماهی 30 هزار یکی دیگه میزنه با هارد 50 گیگ در خدمتیم ماهی 70 هزار!!!! یکی میزنه 4 پردازنده در خدمتیم ماهی 40 هزار یکی میزنه با 2 پردازنده ماهی 80 هزار!!
    هیچ کسیم نمیگه برای هر هسته چند مگاهرتز میده؟؟؟ پردازنده بین 5 سرور هست یا 20تا سرور مجازی روی سروره!!!! همه ام میگن سرور خلوته واور سل نمیکنیم خب اگه نمیکنی پس چرا کیفیت اینقدر مفتضح شده! فقط همه میان قیمت میدن همه ام میگن کیفیت سرویس عالیه!!! بعدش هزار جور دروغ و کلک سوار میشه خب مشخصه مشتری بدبین میشه! حس احمق بودن بهش دست میده!!! به طمع هم میفته میگه چرا من نیام سرویس بفروشم همین میشه که ده جور فروشنده مبتدی هم میان تو جمع فروشنده ها و مردم رو بیچاره میکنن نمیگم فروش انحصاری بشه اما هر کسی واقعا حق فروش نداشته باشه!!
    خنده دارش اینه توی قیمت گزاری دوستان با هم رقابت شدید میکنن یکی نیست بگه عزیزم قیمت باید در کنار پشتیبانی باشه!!! شما که میگی کانفیگ سرور با 50 هزار با اونی که میگه کانفیگ 500 هزار دقیقا فرقش چیه؟
    من بعد 2 سال هنوز نفهمیدم تفاوت کانفیگ سرور 50 هزار تومن با کانفیگ 500 هزار چیه؟؟ هر دو رو هم تجربه کردم ! خودمم کانفیگ کردم یکی بوده! خب اگر قراره کانفیگی که من میکنم با اون 500 هزاری یکی باشه چرا خودم انجام ندم؟
    یه عده از فروشنده ها هم از این ور بوم افتادن کلا قیمت های نجومیشونو رو بهانه کردن برای پشتیبانی های خوب و کیفیت مناسبشون!!! در صورتی که کیفیت سرویس هاشون و پشتیبانیشون با تعرفه های عادی هیچ فرقی نداره!!!! فقط اسمشون بزرگ هست!!! چندین بار این افراد رو تجربه کردم شرکت های بسیار اسمی و مطرح رو هم تجربه کردم حتی برای امور سازمانی و وسیع و گسترده اما توی کار تو زرد از آب درامدن و به این نتیجه رسیدم اسم هیچ نقشی در کیفیت نداره بلکه تعهد شخصی اون فرد هست که مهمه نه اسم و برندش!! وهر بار به این نتیجه رسیدم قیمت های بالا هیچ تفاوتی در کیفیت نداره توی این فروم چه اونی که قیمت پایین میده چه اونی که قیمت بالا میده کیفیت سرویسشون یکیه دیتاسنتر یکیه مدل سرور یکیه !! ظاهرا فقط این وسط مهم اینه کی بتونه چقدر بگیره از مشتری و چقدر هنر فروش و قانع کردن مشتری رو داشته باشه!!

3- سو استفاده از بی سوادی و نا آگاهی مشتری یا بره کشی!!!
    وای به اون روزی که فروشنده یک مشتری تازه کار یا کم سواد یا بدون اطلاع فنی و تخصصی بهش بخوره!! یعنی تا پوست اون شخص رو نکنه ول نمیکنه به بهانه های مختلف ازش پول میگیره!!! پول هر ای پی 20 -15 هزار میگیره!! هزینه نصب سیستم عامل روی سرور 50 هزار میگیره – پاسخگویی به تیکت از 10 شب تا 8 صبح ماهی 50 هزار-ریست کردن سرور 70 هزار –هزینه مالیات –هزینه کارمزد خارج از عرف!!! دادن سرور استوک بجای نو!! دادن سخت افزار قدیمی بجای با کیفیت!!!
    منتقل نکردن سرور به پنل کاربر که واقعا دردناکه!! مشتری میاد روز اول سرور میخره 100 یورو هزینه ست اپ میده اخر سر فروشنده میگه منتقل نمیکنم!!!! هیییچ کاریم از دست مشتری برنمیاد!!!!
    مواردی که عرض کردم رو عینا تجربه کردیم !! هم شخصی هم سازمانی!!! و هم به صورت یک تحقیق انجام دادیم با عده ای برای سنجش فضای فروش سرور توی فروم ها و میزان رعایت حقوق مصرف کننده ها که یک تحقیق مفصل بود و نتیجه تحقیق واقعا دردناک !!!!!! و مشخص شد توی بحث فروش و خدمات سرور و هاست و خدمات وابسته واقعا حق مصرف کننده داره اجحاف میشه!!!! اگه مشتری دانش فنی داشت که میره از افراد متعهد میخره و حواسش هست سرش کلاه نره و مطالبه میکنه اگر سواد فنی نداشت آگاه نبود و مبتدی بود فقط باید امیدوار بود فروشنده آدم با اخلاقی باشه و حقوق مشتری رو بهش گوشزد کنه سرویس های لازم رو بهش بده و توی قیمت گزاری و ارایه خدمات آدم با اخلاق و درستی باشه

برای همین من بعنوان یک مصرف کننده در درجه اول شما سرویس دهنده ها رو مقصر اصلی میدونم و بعد اون مصرف کننده هایی که با هر قیمت پایین و خارج از عرفی قانع میشن
    و فقط دنبال ارزانی بیش از حد هستن
    صحبت هایی که کردم امیدوارم باعث دلخوری کسی نشه
    پیروز باشید

عضو انجمن ParsWebIT آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    846
    تشکر شده در
    557 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ashadata نمایش پست ها
    داداچ اشتباه میزنی
    مگه نصب esxi مدرک phd از دانشگاه mit امریکا میخواد ؟
    خود یارو یک روز وقت بذاره یاد میگیره که
    کانفیگ با ست آپ فرق داره این فرق رو شما وقتی آموزش میبینی یاد میگیری
    نه در wht بگردی فقط ست آپ کنی بعد روش هاستینگ بزنید واسه همینه ماهانه یک سری همکار مثل شما دیتای کاربر رو به باد میدن و میرن
    (از لحن و نحوه (داداچ) حرف زدنتون هم معلوم هست با کاربر چه رفتاری میکنید)

همین شمایی که 1 روزه یاد گرفتین فروم رو اینطوری به گند کشیدند
    زمانی که esxi یک اداره رو کانفیگ کنید که اتوماسیون و میل سرور وب سرور و هزار تا سرویس دیکه هست چیکار میکنید؟
    فناوری وب پارس
    هاست ویژه وردپرس | هاست حرفه ای | هاست ویژه پرستاشاپ
    ۰۲۱-۲۸۴۲-۱۵۴۵ بهینه سازی شده برای انواع CMS

18. تعداد تشکر ها ازParsWebIT به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)