صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 50

موضوع: اولین خودرو دیجی‌کالا تحویل خریدار شد

عضو جدید number one آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    69
    تشکر تشکر شده 
    84
    تشکر شده در
    63 پست

پیش فرض پاسخ : اولین خودرو دیجی‌کالا تحویل خریدار شد

با این سیاست هایی که در پیش میگیره بایدم اولین و برترین فروشگاه اینترنتی کشور باشه

2. # ADS

عضو انجمن bahra آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    230
    تشکر تشکر شده 
    237
    تشکر شده در
    170 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط number one نمایش پست ها
    با این سیاست هایی که در پیش میگیره بایدم اولین و برترین فروشگاه اینترنتی کشور باشه
    دیجی کالا ***ی بیش نیست!
    ساید بای ساید خریدم 700هزار تومن ضرر کردم.
    اعتماد داشتم قیمت نگرفتم وقتی خریدم فهمیدم داخل شهر خودم دارن 700 تومن ارزون تر می دن

هزار بار زنگ زدم همش بحانه

الان هم در حال پیگیری شکایت هستم

عضو جدید number one آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    69
    تشکر تشکر شده 
    84
    تشکر شده در
    63 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط bahra نمایش پست ها
    دیجی کالا ***ی بیش نیست!
    ساید بای ساید خریدم 700هزار تومن ضرر کردم.
    اعتماد داشتم قیمت نگرفتم وقتی خریدم فهمیدم داخل شهر خودم دارن 700 تومن ارزون تر می دن

هزار بار زنگ زدم همش بحانه

الان هم در حال پیگیری شکایت هستم
    جدی؟اولین باره دارم ماجرای کلاه برداری دیجی کالا رو می شنوم
    ممنون که گفتید

عضو انجمن psfa آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,559
    تشکر تشکر شده 
    1,718
    تشکر شده در
    1,067 پست

مگه روش های پرداخت تو دیجیکالا فقط از طریق کارت به کارت هست؟
    از طریق واریز به حساب یعنی نمیشه خرید ثبت کرد؟
    این قدر بحث داره این قضیه؟

عضو انجمن SixthElement آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    258
    تشکر تشکر شده 
    442
    تشکر شده در
    263 پست

دیجی کالا حالا که اسم و برندش مطرح شده هم جنس آشغال میندازه هم تا جایی که جا داشته باشه می چپونه به آدم. تابحال 3 یا 4 بار خرید ازشون داشتم هر سری یه ماجرایی داشته که تهش دل چرکین شدم ازشون. ملت ما رو فقط جو می گیریه و فکر می کنن چه خبره. در مورد بانک هم ، بانک ملت هم اجازه میده تا 250 میلون تومن آنلاین جابجا کنید.

7. تعداد تشکر ها ازSixthElement به دلیل پست مفید

عضو انجمن cacodemon آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    112
    تشکر تشکر شده 
    282
    تشکر شده در
    210 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Raymvnd نمایش پست ها
    حالا امازون آن اجرا می کرد کلی سروصدا می شد...

- - - Updated - - -

نمی تونه بازی تبلیغاتی باشه چون اجرای این کار کلی هزینه دست دیجی کالا گذاشته....
    تبلیغات یعنی هزینه کردن برای - فروش بیشتر ، اعتبار بیشتر و .... پس در اصل هزینه نیست سرمایه گذاری هست

9. تعداد تشکر ها از cacodemon به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    80
    تشکر تشکر شده 
    44
    تشکر شده در
    31 پست

مبارکش باشه . همچین ماشینای جدید و هوشمندیو حتما باید بری ببینی بخری ...... ببینم 24 ساعت ضمانت تعویض مثله بقیه کالاهاش داره ؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط SixthElement نمایش پست ها
    دیجی کالا حالا که اسم و برندش مطرح شده هم جنس آشغال میندازه هم تا جایی که جا داشته باشه می چپونه به آدم. تابحال 3 یا 4 بار خرید ازشون داشتم هر سری یه ماجرایی داشته که تهش دل چرکین شدم ازشون. ملت ما رو فقط جو می گیریه و فکر می کنن چه خبره. در مورد بانک هم ، بانک ملت هم اجازه میده تا 250 میلون تومن آنلاین جابجا کنید.

تا الان که همچین کاری نکرده .100% هم نمیکنه

عضو انجمن bahra آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    230
    تشکر تشکر شده 
    237
    تشکر شده در
    170 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SixthElement نمایش پست ها
    والا
    بلا نسبت دوستان دیجیکالا مردم رو خر فرض کرده می زنه تضمین بهترین قیمت وقتی هم پیگیر می شی می گن تو کشور از قیمت ما پایین تر وجود نداره!
    وقتی توضیح می دی می گن فقط دو روز فقط داری از زمان تحویل کالا یک فاکتور از اون فروشگاه ارزونه بگیری تا مبلغ پس بدیم
    آخه با کدوم عقلی با کدوم منطقی یک فروشگاه (مثلا برای من نمایندگی اصلی سامسونگ)کالایی که خرید نکردی فاکتور بدن که بعد بیای به این کلاه بردار ها تحویل بدی؟

واقعا کلاهبردارن

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    80
    تشکر تشکر شده 
    44
    تشکر شده در
    31 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط bahra نمایش پست ها
    والا
    بلا نسبت دوستان دیجیکالا مردم رو خر فرض کرده می زنه تضمین بهترین قیمت وقتی هم پیگیر می شی می گن تو کشور از قیمت ما پایین تر وجود نداره!
    وقتی توضیح می دی می گن فقط دو روز فقط داری از زمان تحویل کالا یک فاکتور از اون فروشگاه ارزونه بگیری تا مبلغ پس بدیم
    آخه با کدوم عقلی با کدوم منطقی یک فروشگاه (مثلا برای من نمایندگی اصلی سامسونگ)کالایی که خرید نکردی فاکتور بدن که بعد بیای به این کلاه بردار ها تحویل بدی؟

واقعا کلاهبردارن
    آخه چرا این حرفو می زنین ؟ من و خیلی های دیگه که می شناسم تاحالا بالغ بر 4 5 ساله که از دیجی کالا خرید کردیم..... هییییچ مشکلی نداشتیم.....هیچی.... ببخشیدا اما به اپراتراش فحش هم بدی وایمیستن احترام میزارن.... نگید این حرفارو...

عضو انجمن AtrafNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,584
    تشکر تشکر شده 
    729
    تشکر شده در
    417 پست

به نظر من دیجی کالا تو ایران فقط به درد کسایی می خوره که به بازار مناسب کالای مورد نظرشون دسترسی فیزیکی ندارن مثل ساکنین روستا ها و شهرستان های کم امکانات و...

من خودم به شخصه وقتی تو تهران هستم و وقتی مثلاً برای خرید یه جنس کامپیوتری مثل مادربوردی کارت گرافیکی چیزی می تونم به بازار رضا و ایران و... مراجعه کنم و برای موبایل هم به بازار موبایل ایران تو خیابون حافظ برم و یه مدل جنس رو از 10 تا مغازه قیمت بگیرم و هر کدوم به نظرم بهتر آمد رو بگیرم برای چی باید بیام سراغ دیجی کالا؟ تازه یه فال و تماشا هم میشه مثلاً برای من که هرگز پول خرید Galaxy S7 رو که 2 میلیونه ندارم تو بازار موبایل ایران می تونم مثل ندید پدیدا از نزدیک باهاش کار کنم

اما با این تفاصیر تا حالا 3 بار از دیجی کالا خرید داشتم که هر 3 بارش از کرده خودم (تاکید میکنم از کرده خودم چون از سرویس دیجی کالا بدی ندیدم) پشیمون شدم:
    یه بار چند سال پیش موبایل Xperia M Dual SIM که تازه آمده بود و اون موقع مثلاً بین گوشی های اندرویدی جزو معدود مدل های دو سیم کارت بود رو از دیجی کالا گرفتم 600 هزار تومان اما با اینکه سرعت آوردن دیجی کالا خوب بود و کالا هم سالم بود اما وقتی خودم به شخصه دیدم تصوراتم از عکس هایی که تو دیجی کالا می دیدم با چیزی که جلوی چشمم می بینم و تو دست میگیرم خیلی خیلی متفاوت بود پشیمون شدم خصوصاً که این پول دوباره حاله حاله ها برای خرید گوشی به دستم نمیامد و باید همیشه انتخاب غلطم رو جلوی چشمام می دیدم اما با این حال اوایل ابراز نمیکردم و مثلاً می خواستم جلوی فامیل بگم همونیه که می خواستم ولی بقیه هم ظاهراً متوجه پشیمونی من شدن.راستی کارت گارانتی اش هم 4 ماه ازش گذشته بود که به دیجی کالا تماس گرفتم پرسیدم گفتن طبیعیه و همه اجناسمون این طوریه و نمیشه که گارانتی به روز داشته باشن و...
    یه بارم پرینتر جوهر افشان خریدم و یه بارم یکی از فامیلمون یه گوشی خریده بود و در کل هر 3 خرید رو به خاطر اینکه حسرت اینو می خوردم که آخه منه بلانسبت خنگ وقتی دسترسی نزدیکی به بازار های مستقیم فلان کالا ها دارم چرا اینترنتی می خرم پشیمون میشدم که از اون به بعد تصمیم گرفتم هرگز هرگز اینترنتی خرید نکنم.

راستی یه بدی دیگه هم که از خرید دیجی کالا هستش اینه که اگه کالا پس از 7 روز تست دیجی کالا (مثلاً 6 ماه بعد) که نیاز به گارانتی باشه ببرید گارانتی تا بگید از دیجی کالا خریدید یا کلاً سرویس نمیدن و میگن دیجی کالا به ما ربطی نداره یا اگه سرویس هم بدن از اول تا آخری که میری گارانتی شروع میکنن بد گفتن از دیجی کالا که آقا فلانه و فلانه و بهتره نخرید ازش و...
    خیلی هم سخت می تونی جنسی رو که از دیجی کالا خریدی حتی اگه سالم باشه بفروشی اکثر مغازه های پاساژ علاءالدین هم (با اینکه خودشون کلاه میذارن سر مردم ولی) میگن که جنس دیجی کالا خوب نیست و نمی خرن و بعضی هاشون هم که میخرن میزنن رو سر مال فقط به خاطر دیجی کالایی بودن
    با این شرایط برای من به شخصه پاشم برم بیرون خرید کنم خیلی راحت تره و برای همین میگم دیجی کالا بیشتر برای کسایی که دسترسی به بازار های مستقیم یه کالا ندارن خوبه نه برای همه.
    ویرایش توسط AtrafNet : January 31st, 2017 در ساعت 13:59

14. تعداد تشکر ها از AtrafNet به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)