با این سیاست هایی که در پیش میگیره بایدم اولین و برترین فروشگاه اینترنتی کشور باشه
با این سیاست هایی که در پیش میگیره بایدم اولین و برترین فروشگاه اینترنتی کشور باشه
طراحی انواع سایت با 10 سال سابقه و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
www.artisweb.ir
مگه روش های پرداخت تو دیجیکالا فقط از طریق کارت به کارت هست؟
از طریق واریز به حساب یعنی نمیشه خرید ثبت کرد؟
این قدر بحث داره این قضیه؟
دیجی کالا حالا که اسم و برندش مطرح شده هم جنس آشغال میندازه هم تا جایی که جا داشته باشه می چپونه به آدم. تابحال 3 یا 4 بار خرید ازشون داشتم هر سری یه ماجرایی داشته که تهش دل چرکین شدم ازشون. ملت ما رو فقط جو می گیریه و فکر می کنن چه خبره. در مورد بانک هم ، بانک ملت هم اجازه میده تا 250 میلون تومن آنلاین جابجا کنید.
سایت بایک! دروازه ورود به دنیای مجازی
ابزار طراحی سایت ، نرم افزار ، سرور اختصاصی ، سرور مجازی ||| واکاو » سنجش سرعت سایت از سرور ایران - http://www.wakav.ir
والا
بلا نسبت دوستان دیجیکالا مردم رو خر فرض کرده می زنه تضمین بهترین قیمت وقتی هم پیگیر می شی می گن تو کشور از قیمت ما پایین تر وجود نداره!
وقتی توضیح می دی می گن فقط دو روز فقط داری از زمان تحویل کالا یک فاکتور از اون فروشگاه ارزونه بگیری تا مبلغ پس بدیم
آخه با کدوم عقلی با کدوم منطقی یک فروشگاه (مثلا برای من نمایندگی اصلی سامسونگ)کالایی که خرید نکردی فاکتور بدن که بعد بیای به این کلاه بردار ها تحویل بدی؟
واقعا کلاهبردارن
طراحی انواع سایت با 10 سال سابقه و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
www.artisweb.ir
به نظر من دیجی کالا تو ایران فقط به درد کسایی می خوره که به بازار مناسب کالای مورد نظرشون دسترسی فیزیکی ندارن مثل ساکنین روستا ها و شهرستان های کم امکانات و...
من خودم به شخصه وقتی تو تهران هستم و وقتی مثلاً برای خرید یه جنس کامپیوتری مثل مادربوردی کارت گرافیکی چیزی می تونم به بازار رضا و ایران و... مراجعه کنم و برای موبایل هم به بازار موبایل ایران تو خیابون حافظ برم و یه مدل جنس رو از 10 تا مغازه قیمت بگیرم و هر کدوم به نظرم بهتر آمد رو بگیرم برای چی باید بیام سراغ دیجی کالا؟ تازه یه فال و تماشا هم میشه مثلاً برای من که هرگز پول خرید Galaxy S7 رو که 2 میلیونه ندارم تو بازار موبایل ایران می تونم مثل ندید پدیدا از نزدیک باهاش کار کنم
اما با این تفاصیر تا حالا 3 بار از دیجی کالا خرید داشتم که هر 3 بارش از کرده خودم (تاکید میکنم از کرده خودم چون از سرویس دیجی کالا بدی ندیدم) پشیمون شدم:
یه بار چند سال پیش موبایل Xperia M Dual SIM که تازه آمده بود و اون موقع مثلاً بین گوشی های اندرویدی جزو معدود مدل های دو سیم کارت بود رو از دیجی کالا گرفتم 600 هزار تومان اما با اینکه سرعت آوردن دیجی کالا خوب بود و کالا هم سالم بود اما وقتی خودم به شخصه دیدم تصوراتم از عکس هایی که تو دیجی کالا می دیدم با چیزی که جلوی چشمم می بینم و تو دست میگیرم خیلی خیلی متفاوت بود پشیمون شدم خصوصاً که این پول دوباره حاله حاله ها برای خرید گوشی به دستم نمیامد و باید همیشه انتخاب غلطم رو جلوی چشمام می دیدم اما با این حال اوایل ابراز نمیکردم و مثلاً می خواستم جلوی فامیل بگم همونیه که می خواستم ولی بقیه هم ظاهراً متوجه پشیمونی من شدن.راستی کارت گارانتی اش هم 4 ماه ازش گذشته بود که به دیجی کالا تماس گرفتم پرسیدم گفتن طبیعیه و همه اجناسمون این طوریه و نمیشه که گارانتی به روز داشته باشن و...
یه بارم پرینتر جوهر افشان خریدم و یه بارم یکی از فامیلمون یه گوشی خریده بود و در کل هر 3 خرید رو به خاطر اینکه حسرت اینو می خوردم که آخه منه بلانسبت خنگ وقتی دسترسی نزدیکی به بازار های مستقیم فلان کالا ها دارم چرا اینترنتی می خرم پشیمون میشدم که از اون به بعد تصمیم گرفتم هرگز هرگز اینترنتی خرید نکنم.
راستی یه بدی دیگه هم که از خرید دیجی کالا هستش اینه که اگه کالا پس از 7 روز تست دیجی کالا (مثلاً 6 ماه بعد) که نیاز به گارانتی باشه ببرید گارانتی تا بگید از دیجی کالا خریدید یا کلاً سرویس نمیدن و میگن دیجی کالا به ما ربطی ندارهیا اگه سرویس هم بدن از اول تا آخری که میری گارانتی شروع میکنن بد گفتن از دیجی کالا که آقا فلانه و فلانه و بهتره نخرید ازش و...
خیلی هم سخت می تونی جنسی رو که از دیجی کالا خریدی حتی اگه سالم باشه بفروشی اکثر مغازه های پاساژ علاءالدین هم (با اینکه خودشون کلاه میذارن سر مردم ولی) میگن که جنس دیجی کالا خوب نیست و نمی خرن و بعضی هاشون هم که میخرن میزنن رو سر مال فقط به خاطر دیجی کالایی بودن
با این شرایط برای من به شخصه پاشم برم بیرون خرید کنم خیلی راحت تره و برای همین میگم دیجی کالا بیشتر برای کسایی که دسترسی به بازار های مستقیم یه کالا ندارن خوبه نه برای همه.
ویرایش توسط AtrafNet : January 31st, 2017 در ساعت 13:59
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)