اصلا نیازی به پیپال نداری
کافیه برید صرافی یا کسی که در ایران حساب داره و در خارج هم حساب داره
الان برید صرافی بگید از خارج میخوان برام پول بریزن اونام بهتون مشخصات میدند پول بیاد بهتون ریال میدند
الان خود من داخل اتریش هستم و هر پولی از شرکتم در میاد ماهیانه این پول رو میریزم به حساب یک نفر در اتریش و میرم ازش یورو میگیرم و مثلا شما در ایرانی میتونید به یکی که در خارجه و قابل اعتماده یورو .دلار.پوند بدید و اون در حساب ایران شما ریال بریزه
یه حساب رو توی بیت کوین بسازید (ساختنش از ساختن ایمیل هم راحت تره)
blockchain.info
سپس پول رو به بیت کوین به حساب شما واریز میکنند
بعدش بیت کوین رو توی یه سایت ایرانی به تومان تبدیل کنید (سایت های معتبر زیادی در این زمینه هستند که در چند دقیقه براتون انجام میدن)
به نظر من این امن ترین روش هست...
دوستدار کتاببلیان
از خارج ایران چطوری به بیتکویین پول واریز کنه طرف مقابل؟
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
من حساب بیتکوین باز کردم
شماره ایران زدم تایید شد
ایمیل منم تایید شد
به وی پی ان وصل شدم عضو شدم
شماره ایران مشکلی نداره ؟
حالا چی رو باید بدم به آن کسی که در آمریکا هست برام پول واریز کنه ؟
برای خرید ویژه هاست میزبانی لینوکس حرفه ای پیام بدید
سلام. کافیه یه تماس با شرکتایی بگیرید که فعالیتشون تو این زمینست. معمولا چون با هم تو رقابتن، خیلی خوب و سریع هم راهنماییتون میکنن و هم کارو انجام میدن. من به شخصه از سایت www.shepa.com استفاده کردم بد نبود.
خیلی بستگی به شرایطتون و مبلغ مورد نظرتون داره روشی که باید ازش استفاده کنید..
فردی که میخواد از خارج براش پول بیاد، راه هایی که داره استفاده از حساب های سوییفت هست یا خدماتی مثل وسترن یونیون و پی پال و مانی گرام. اینکه از کدوم استفاده کنه بستگی داره به کشور مبدا و مقصد و مبلغی که میخواد انتقال پیدا کنه. و اینکه بهتره از کدوم استفاده کنه فک کنم براش نظر شرکتایی که تخصصشونه خیلی مهم تر و کارامد تر باشه.
من لینک شرکتی رو دادم که باش کار کردم تو این زمینه و راهنماییمم کردن. جالبیش این بود که خودشون اتفاقا برام انجام ندادن و ارجاعم دادن به یه شرکت دیگه و گفتن کار شما رو فلان شرکت بهتر انجام میده. فک نکنم پس خیلی نیازی به تبلیغ باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)