صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 23 , از مجموع 23

موضوع: کسانی که از شاتل استفاده می کنند

عضو انجمن k-pax آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    511
    تشکر تشکر شده 
    545
    تشکر شده در
    347 پست

پیش فرض پاسخ : کسانی که از شاتل استفاده می کنند

نقل قول نوشته اصلی توسط Ramin نمایش پست ها
    سلام

معمولاً برای کاربرانی که دانلود زیادی دارند و یا مصرف بالایی دارند ( مانند شما ) های وب گزینه مناسبی می باشد( با توجه به ارائه طرح فشفه و باز بودن سرعت تا 16 مگ ) . می توانید یک ماه به صورت امتحانی استفاده نمائید زیرا همانطورکه مطلع هستید کیفیت خدمات adsl به موارد زیادی بستگی دارد و ممکن است همین سرویس در منطقه شما کیفیت مناسبی را دارا نباشد. اما معمولاً های وب در اکثر مناطق پهنای باند قابل قبولی را به اشتراک گذاشته است.

در صفحه تعرفه های شاتل در پایان صفحه درج شده است:

سرویسی که شما استفاده می کنید با توجه به بند فوق علاوه بر هزینه سرویس که در جداول قرار داده شده است . ماهیانه مبلغ 7.000 تومان بابت دانلود شبانه نیز پرداخت می نمائید؟
    آره شاتل یه هزینه اضافی برای ترافیک شبانه میگیره !

نقل قول نوشته اصلی توسط OmidX نمایش پست ها
    رایتل (فقط سیم دیتا) : پیامک 13436 ب 2020 (یا مستقیم بخرید از http://ecare.rightel.ir)

همراه اول : http://www.mci.ir/notrino-plans#infinityPackage (سیم lte باید باشه حتما)

ایرانسل (سه ساعت نامحدود شبانه) --> فقط از طریق اپلیکیشن ios یا android قابل خریداری هست.
    https://itunes.apple.com/us/app/myir...627980529?mt=8
    شما فقط برای دانلود شبانه دارید نگاه می کنید
    گیگ روزانه رو نگاه کن ! هر گیگ میدن 5 هزراتومن . در صورتی که شاتل میشه هر گیگ حدود 1000 تومن !

اگه یه ذره حساب و کتاب کنید و سطحی نگاه نکنید. فکر کنم adsl خیلی به صرفه تر باشه
    فروش سرور مجازی NVMe و رم DDR4
    آریوسرور | تلگرام ما : @Ario_Server
    سرور مجازی NVMe ایران

2. # ADS

عضو دائم OmidX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,165
    تشکر تشکر شده 
    3,648
    تشکر شده در
    2,594 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط k-pax نمایش پست ها
    آره شاتل یه هزینه اضافی برای ترافیک شبانه میگیره !

شما فقط برای دانلود شبانه دارید نگاه می کنید
    گیگ روزانه رو نگاه کن ! هر گیگ میدن 5 هزراتومن . در صورتی که شاتل میشه هر گیگ حدود 1000 تومن !

اگه یه ذره حساب و کتاب کنید و سطحی نگاه نکنید. فکر کنم adsl خیلی به صرفه تر باشه
    برای روزانه و وب گردی من دو خط adsl از شاتل art6 و مخابرات دارم ، بحث وب گردی جداست کلا ، من از اول هم گفتم برای دانلود adsl نمیصرفه و درست هم هست ، حالا شما میخوای با هزینه چند برابر و سرعت نصف دانلود کنی اون بحث ش جداست !

موفق باشید !

Sent from my iPhone using Tapatalk
    ...Zzzz...

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ramin نمایش پست ها
    سلام

معمولاً برای کاربرانی که دانلود زیادی دارند و یا مصرف بالایی دارند ( مانند شما ) های وب گزینه مناسبی می باشد( با توجه به ارائه طرح فشفه و باز بودن سرعت تا 16 مگ ) . می توانید یک ماه به صورت امتحانی استفاده نمائید زیرا همانطورکه مطلع هستید کیفیت خدمات adsl به موارد زیادی بستگی دارد و ممکن است همین سرویس در منطقه شما کیفیت مناسبی را دارا نباشد. اما معمولاً های وب در اکثر مناطق پهنای باند قابل قبولی را به اشتراک گذاشته است.

در صفحه تعرفه های شاتل در پایان صفحه درج شده است:

سرویسی که شما استفاده می کنید با توجه به بند فوق علاوه بر هزینه سرویس که در جداول قرار داده شده است . ماهیانه مبلغ 7.000 تومان بابت دانلود شبانه نیز پرداخت می نمائید؟
    با همون 7 هزار تومان میشه ماهی 25 تومان...وگرنه سرویسش 256 با حجم 6 گیگ ماهی 18 تومانه که سرویس شبانه رایگان رو روش بگیری میفته ماهی 25 تومان..

ایرانسل و رایتل و...همه جا سرعت ندارند..من هیچوقت رایتل رو تو بهترین شرایط بالاتر از 500 نداشتم..شاتل خداست پیش بقیه سرویس دهنده ها..من کلی شرکتها رو تست کردم شاتل سخاوتمندانه ترینشون بوده. با ماهی 25 تومان 1 ترابایت دانلود عالیه!! تازه این فقط برای اینترنته..میتونی طرح شاتل بخری 15 تومان 5 ترابایت در ماه دانلود کنی شبانه روزی با سرعت بالا از سایتهای خودش که انصافا بروز و همه چیز تمامه.. تمام دانلودیهامو میزارم شبا..مثلا صبح میرم تو سایت فیلم یه 20 تا فیلم جدید لینکشو بر میدارم میدم idm شب میزارم دانلود بشه خودشهم بعد دانلود خاموش میکنه..یا مثلا بازیهای 20 یا 30 گیگ میزارم دانلود خودش خاموش میکنه..یک کلام به صرفه ترینه تو ایران
    ویرایش توسط delta : January 13th, 2017 در ساعت 02:23
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)