عرض ادب
امروز قصد دارم در مورد موضوعی بی نهایت مهم با شما صحبت کنم
موضوعی که شاید در روند زندگی شما و بقیه تاثیر بسزایی داشته باشد
همه ما روزانه شاهد حواشی زیادی در این سایت یا سایت های مختلف هستیم
که طی ان: شکایت و گزارش فلان سایت - پست تخریب فلان کاربر و.... را مشاهده میکنیم
متاسفانه آن زمانی که باید فرهنگ سازی میشد در این مورد
تلویزیون داشت سریال های ماه و پلنگ و گربه و عاشقانه پخش میکرد
اشخاصی که در این سایت هستند حتی خودشان هم نمیدانند بعضی اعمالشان چه عواقی میتواند داشته باشد !!!
به این موارد خوب توجه کنید:
- از این یوزر خوشم نمیاد برم بهش فحش بدم با با ای دی های مختلف؟ و اصلا کی میخواد متوجه بشه؟ شکایتیم که نمیتونه بکنه !!!!
- گاهی میدونیم سرویس دهندمون شاید بی تقصیر باشه اما براش تاپیک میزنیم یا سر مشکل شخصیمون براش تاپیک میزنیم که حالشو بگیریم و ابروشو ببریم
- از این یوزر خوشم نمیاد ! اصلا رقیبمه چرا باید بیشتر از من بفروشه>؟ بذار با زدن یه پست تخریبی کل تاپیک فروششو خراب کنم
- بذار حال این طرف رو بگیریم - با ای دی مولتی یا گروهی به تاپیکش حمله کنیم !!!!!
و.......
موارد از این دسته خیلی زیاد است - به این ها میگویند بیماری ها ذهن
که طی ان شخص برای عقده گشایی و ضعف درونی اش اقدام به لطمه زدن روحی به دیگران میکند
و بدون شک در هنگام ارتکاب اینکار خودش را هم توجیه میکند !!!!
حال مسئله را از سوی دیگری بررسی میکنیم ! ایا عواقب اینکارهارا میدانید؟
1 - چه مسلمان باشید چه کافر - چه بخواهید چه نخواهید . در طبیعت قانونی وجود دارد به نام کارما - karma که هر اشتباهی کنید
و هر بدی کنید بدون شک چه بسا بدتر به سمت خودتان برمیگردد
و مطمئن باشید روزی همین بلاهارا چه بسا بدتر شخص دیگری بر سر خودتان می اورد !!!!!
2. اگر هم به دینتان اعتقادی دارید و دینتان از روی ارث نیست و از روی یقین است باید بدانید که
بردن ابروی کسی یا ازار دادن یا ظلم کردن جزو گناهان نابخشودنی و " حق ناس" است
پس اگر فکر میکنید اینجا جایی است که دست هیچکس به شما نمیرسد
و همین باعث می شود که این حق را داشته باشید که هرکاری دوست داشته باشید بکنید سخت در اشتباهید
در کلام اخر
مثالی رو میزنم براتون از یکی از بزرگانی که در محضرشون بودم, ایشان گفتند
زندگی مثل یک مزرعه ای میمونه که صبح تا شب روی اون کار میکنی
داخل این زمین اگر خوبی بکاری - خوبی برداشت میکنی ( انرژی مثبت )
اگر بدی بکاری - شک نکن بدتر از بدی رو برداشت میکنی ( انرژی منفی )
مختارید که این الارم رو شوخی بگیرید ! و دوباره به رفتارهای زشت و ناپسند و کودکانه تان ادامه بدهید
و تاثیر مخرب ان را در زندگیتان لمس کنید
میتوانید هم
در این سال جدید با تغییر رفتار و انسانیت بیشتر شاهد تغییر زندگی و پیشرفت خود باشید