من فکر میکنم دلار سر جاش مونده
شاید ما داریم عقب میریم....
من فکر میکنم دلار سر جاش مونده
شاید ما داریم عقب میریم....
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
روزنامه ی ایران مربوط به سال 1381:
به قیمت سکه و دلار توجه کنید!!
![]()
مشکل گرانی یا ارزانی دلار مربوط به اقتصاد نیست چون تبادلات ارزی فقط از طریق دلار صورت نمیگیره و یورو و... هم باید گران میشد پس نتیجه میگیریم که این گرانی کاملا کاذب است و دست دولت در کار است تا با افزایش نرخ دلار بتواند گندهای خودشون با فروش عرض غیر مستقیم و هرج و مرج پنهان کنند
اگر مردم خرید دلار را متوقف کنند دلار سریع کاهش پیدا میکنه . متاسفانه ما ایرانیا احساس زرنگی میکنیم و افرادی هستند که از اب گل الود ماهی میگیرن و تقاضای کاذب ایجاد میکنند و دولت هم افزایش میده که بیشتر سود کنه
قیمت اصلی دلار در ایران باید حدود 2600 تومان براورد بشه که متاسفانه این تفاوت فاحش فقط به خاطر سو استفاده دولته
واقعا جای تاسف داره در کشوری زندگی میکنیم که هرچی سرمون بیارن اخرش میگن مقصرش امریکاست
ارائه دهنده انواع سرور مجازی داخلی و خارجی با کانفیگ های متنوع رفع تحریم و رفع فیلترینگ داخلی و خارجی جهت استعلام . خرید و دریافت اکانت تست از طریق تلگرام و ایمیل یا خصوصی در ارتباط باشید@mrsaeidi
درود...
بهتره هاستینگ ها به فکر بازار خارج باشد که ارز وارد ایران کنه...دیگه بازار ایران با گرانی دلار کشش نداره ...
مشکل اصلی ما هاستینگیها اینه که یاد نگرفتیم سود زیان خودمون حساب کنیم و بر اساس اون جرات افزایش قیمت هارو داشته باشیم.دلار تو 3 ماه 1000 تومان گرون میشه ولی همه دارن هنوز با قیمت های سابق کار میکنن.ولی خوب یاد گرفتیم اگر دولت چایی رو کرد کیلو 60.000 تومان صف بکشیم برای خرید چایی!
انگلستان از اتحادیه اروپا جدا شد.ارزش پوند نسبت به دلار سقوط کرد. دیتاسنتر های انگلیسی که هممون میشناسیم تو این 1 ماه به کاربرانشون تیکت افزایش قیمت لایسنسها و سرویس ها رو دادند همه مشتری ها هم چه راضی چه ناراضی قبول کردند. ما کجاییم و اونها کجا!
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
یادش بخیر سال 90 زن گرفتم مهریش بود 67 تا سکه اون زمان سکه 250 تومان بود مهریش میشد حدود 16 میلیون . اما الان مهریش 77 میلیون.خخخ.خداروشکر خوب و خوشیم.
امدم پول سرور رو بدم 10 دقیقه قبل از پرداخت با موقع پرداخت 40 هزار تومان تفاوت داشت..احتمالا بزنم تو کار فلافل ساندویج کانفیگ کنیم!!
![]()
با باز کردن این تاپیک ها و نظر دادن های غیر منطقی راه به جایی نمیبریم.
این که شما بیاید قیمت سرویس رو بالا ببرید دردی رو دوا نمیکنه و مشتری هم همیشه وجود داره.چه ارزون بشه چه گرون بشه خریدش رو انجام میده
منشاء اصلی همه ی این مشکلات خودمون هستیم و تا وقتی که در برابر بالا رفتن قیمت ارز مقاومتی صورت نگیره وضع همینه و باید شاهد بدتر شدن این جریانات هم باشیم.
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)