-
December 28th, 2016, 22:16
عضو جدید
پاسخ : راهنمایی جهت ورود به دنیای مجازی سازی

نوشته اصلی توسط
ViraHost.com
خواهش می کنم ،
VMware گزینه مناسبی هست ؛ به اندازه کافی آموزش در سطح اینترنت از هر دو مجازی ساز موجود هست
که به راحتی می تونید کار کردن با این دو رو یاد بگیرید ، و انتخابتان بسته به شماست که دوست دارید از کدام استفاده کنید .
بهتر است مزایا و معایب این مجازی ساز ها رو در نظر بگیرید و طبق ویژگی هایی که دارند بازار سنجی کنید و ببینید که کاربران به کدام یک از ویژگی ها نیاز بیشتری دارند .
با احترام

فکر میکنم بستگی به مورد استفاده داشته باشه
چند روز پیش با یکی از همکاران که صحبت میکردم میگفتن وی ام ویر به این دلیل که کارشون فقط فروش سرور مجازی (با کانفیگ) جهت هاستینگ بود. واسه این مورد نظر منم وی ام ویر هست.
ولی واسه کسی که میخواد وی پی اس بفروشه و اکثرا ویندوزی و بدون کانفیگ خاصی فکر میکنم kvm و virtualizor گزینه مناسبتری باشه به دلیل امکاناتی که در اختیار کاربر قرار میده
اگر امکانش هست بیشتر از معایب هر دو مجازی ساز بگید
از kvm فقط تعریف شنیدم
-
-
December 28th, 2016 22:16
# ADS
-
December 29th, 2016, 14:47
بنده هم وی ام ویر کار کردم هم کی وی ام هر دو بهترین هستن و محبوب هستن منم از وی ام ویر شروع کردم الان با هر دوشون کار میکنم و خیلی هم خوبن. به گفته دوستمون از وی ام ویر شروع کنید.
ویدئو ها هم در سایت بزودی منتشر میشه فصل به فصل
ویرایش توسط anisagostar : December 29th, 2016 در ساعت 17:24
-
تعداد تشکر ها از anisagostar به دلیل پست مفید
-
December 29th, 2016, 16:55
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
anisagostar
بنده هم وی ام ویر کار کردم هم کی وی ام هر دو بهترین هستن و محبوب هستن منم از وی ام ویر شروع کردم الان با هر دوشون کار میکنم و خیلی هم خوبن. به گفته دوستمون از وی ام ویر شروع کنید.
ویدئو ها هم در سایت بزودی منتظر میشه فصل به فصل
بله منم همین تصمیم رو گرفتم
هر روز دارم سایت رو چک میکنم 
با تشکر
-