-
December 3rd, 2016, 01:09
عضو انجمن
پاسخ : دستور توقف کرون جاب

نوشته اصلی توسط
mansour_bi2
مرسی عزیز الان اوکی شده فردا باز ساعت 12 خراب میشه من که سر در نیوردم .
از کجا هاست خریدین؟ به فروشنده بگید تایم سرور رو با تایم php یکی هست یا خیر و بفرمایید از چه نسخه whmc استفاده میکنید ایا نال شده هست یا خیر و بگید کنترول پنلتون چه هست ؟ کار دیگه که باید شما انجام بدین اینکه از قسمت انتخاب نسخه php اگر سی پنل دارید برید قسمت افزونه ها همونجای نسخه php رو انتخاب میکنید اونجا حالا الان دقیق کلمه انگلیسی اون قسمت رو نمیدونم ولی برید نمایش خطای php بزارید روی on وکرون را دستی از تو مرور گر اجرا کنید ببینید چه خطای میده
ویرایش توسط n4ser : December 3rd, 2016 در ساعت 01:14
-
-
December 3rd, 2016 01:09
# ADS
-
December 3rd, 2016, 01:12
سی پنل و نسخه نال 6.3 بود امروز 6.3.1 کردم.
-
-
December 3rd, 2016, 01:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mansour_bi2
سی پنل و نسخه نال 6.3 بود امروز 6.3.1 کردم.
پست قبلیم ویرایش شد بخونید و اینکه شما توصیه میکنم نال استفاده نکنید مشکلات فراوان و باگ های زیادی داره لایسنس بخرید اگر از نظر مالی مشکل دارید یا صرف نداره براتون ببینید هزار دلیل هست که وقتی کسی میخواد از این سیستم استفاده کنه باید حتما لایسنس دار باشه خاستید چند تا مورد رو میگم که تاثیر زیادی داره
-
-
December 3rd, 2016, 01:35

نوشته اصلی توسط
n4ser
پست قبلیم ویرایش شد بخونید و اینکه شما توصیه میکنم نال استفاده نکنید مشکلات فراوان و باگ های زیادی داره لایسنس بخرید اگر از نظر مالی مشکل دارید یا صرف نداره براتون ببینید هزار دلیل هست که وقتی کسی میخواد از این سیستم استفاده کنه باید حتما لایسنس دار باشه خاستید چند تا مورد رو میگم که تاثیر زیادی داره
بازم تشکر از شما حقیقت این است که تو error_log هیچ خطایی وجود نداره زمانی که ورژن php رو پایین میارم خطا میده اما بالا بدون هیج خطایی است.شاید دلیلش نال است ولی نزدیک به 7 8 ماه بیشتر است که از نال استفاده میکنم و خطایی نداشته اگر با لایسنس حل میشود خریداری میکنم.
باز هم تشکر
-
-
December 3rd, 2016, 01:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mansour_bi2
بازم تشکر از شما حقیقت این است که تو error_log هیچ خطایی وجود نداره زمانی که ورژن php رو پایین میارم خطا میده اما بالا بدون هیج خطایی است.شاید دلیلش نال است ولی نزدیک به 7 8 ماه بیشتر است که از نال استفاده میکنم و خطایی نداشته اگر با لایسنس حل میشود خریداری میکنم.
باز هم تشکر
شما به تلگرام بنده پیام دهید تا راهنماییتون کنم
-