-
December 4th, 2010, 00:05
عضو جدید
4 ماه سرور های مجازی ویژه ! هرماه یک سری ! نوروز 90 , دو جایزه ویژه !
ضمن عرض سلام خدمت دوستان عزیز
از این پس گروه بست وی پی اس قصد داره که تا نوروز 90 هر ماه یک یا چند پلن ویژه رو اعلام کنه , در نوروز 90 هم از بین خرید هایی که انجام شده یکی یا دوتا انتخاب میشن و یک لپ تاپ بهشون جایزه داده میشه.
1) قرعه کشیطوری انجام میشه که ابهام اینکه اسمی هست از بین بره ! یعنی به هر خرید یک شماره اختصاص میدیم ! شماره ها رو میدیم یکی از مدیران یا بچه های همین فروم اگر قبول زحمت کنن و یکی یا دوتا عدد از بین این اعداد تو تاپیک اعلام میکنن ! بعد جایزه برای صاحب خرید ارسال میشه .
2) افراد در قرعه کشی شرکت داده نمیشوند ! بلکه خرید ها در قرعه کشی شرکت داده میشوند ! یعنی روی شناسه های خرید قرعه کشی انجام میشه و هرکس تعداد بیشتری خرید داشته باشه شانس بیشتری داره . ( البته اگر احیانا دو تا جایزه به اسم یک نفر در اومد , یکیش بیشتر بهش تعلق نمیگیره و دومی رو دوباره قرعه کشی میکنیم ).
3) فقط پلن هایی که در این تاپیک اعلام میشن این قابلیت رو دارند و از یک بخش خاص از سایت قابل سفارش هستند که اعلام خواهد شد.
برای خرید با ID یاهو : bestvps یا پشتیبانی آنلاین سایت یا ایمیل bestvps.ir [at] gmail.com هماهنگ فرمایید
پلن های آذر ماه :
1
حافظه رم :512 مگا بایت DDR3
فضای دیسک : 65 گیگابایت
پورت ارتباطی : 1 گیگابیت بر ثانیه
پهنای باند :1 TB
قیمت 6 ماهه : 70 هزار تومان
قیمت یکساله : 120 هزار تومان
2
حافظه رم :1024 مگا بایت DDR2
فضای دیسک : 110 گیگابایت
پهنای باند : 2 ترابایت
قیمت سه ماهه : 55 هزار تومان
قیمت 6 ماهه : 110 هزار تومان
قیمت یکساله : 210 هزار تومان
3
حافظه رم : 2048 مگا بایت DDR2
فضای دیسک : 180 گیگابایت
پهنای باند : 3 ترابایت
قیمت سه ماهه : 115 هزار تومان
قیمت 6 ماهه : 210 هزار تومان
قیمت یکساله : 400 هزار تومان
دیتا سنتر پلن های بالا : World Streamیا Caro می باشد که انتخاب با شماست
مجازی ساز Xen Citrix یا Vmware Esxi است.
پورت کلیه VPS ها 1 گیگابیت Shared شده بین VPS ها است.
dATA cENTER :Caro Net OR World Stream (WS)
Uplink Port : 1 Gbps
پلن زیر از دیتا سنتر Hetzner آلمان و به تعداد محدود می باشد.
4
رم: 1024 مگابایت
هارد: 60 گیگابایت
پهنای باند : نامحدود
قیمت ماهانه : 35.000 تومان
هنگام خرید حتما کد شرکت در قرعه کشی را دریافت نمایید.
باز هم مطابق معمول خوشحال میشم اگر شما عزیزان لطف کنید و ما را از نظراتتون بی بهره نگذارید
-
تعداد تشکر ها ازbestvps به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2010 00:05
# ADS
-
December 20th, 2010, 19:06
پاسخ : 4 ماه سرور های مجازی ویژه ! هرماه یک سری ! نوروز 90 , دو جایزه ویژه !
آواتارش عکسه سربازه با کلاشینکف شاید سربازی رفته!
Warning: require_once(vimax.php) [
function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/webhostingtalk/public_html/forum.php on line
2475
-
-
December 20th, 2010, 22:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
vimax
آواتارش عکسه سربازه با کلاشینکف شاید سربازی رفته!
خوشبختانه مثل اینکه مرخصی گرفتن و اومدن مشکلو حل کنن!
(سرورها فعلا روشن شدن ...)
-
-
December 20th, 2010, 23:00
-
-
December 21st, 2010, 00:36

نوشته اصلی توسط
bestvps
مشکل ایجاد شده از طرف دیتا سنتر بود و بنده اعلام کردم حلش کردن . علتو هم اعلام نکردند به بنده که چی شده یا ... .
جناب mahdi2009 والا سرور شما که ,َُ بود و بعد از اون قضیه که اتفاق افتاد 90% مشتری های قبلی روی سرور اروپا هاست شدن. شما هم نگران نباشید به محض شروع به کار سرور جدید بنده سرور شما رو با اضافه کردن خسارت بهتون تقدیم میکنم . البته وظیف من هست که اینکارو انجام بدم اما فکر نکنید که مقصر اون اتفاق من بودم یا وجدان کاری نداریم . بنده هم روی اون قضیه خیلی متضرر شدم اما وظیفه ی بندست که جبران شدم و حتما اینکارو هم واسه شما انجام خواهم داد.

سلام.
اخه جناب حمیدی شما جای بنده من چند روز سرور 40 گیگ دستم بود هی گفتم اینو اپدیت کنید که حتی به 200 هم راضی شدم که دور روز بعدش وی پی اسه دان شد بدیش اینه جواب پی ام و تلفن و هیچی رو هم نمیدین یه اس ام اس برای بنده فرستادین که منم متاسفانه فرداش تونستم خودم رو به نت برسونم. واقعا خودتون حساب کنید من دو ماه و نیمه منتظر سرورم هستم بعدش اومدم دیدم برای سرور تازه تاپیک میزنین خوب اگه موجود هست مال بنده رو حداقل خسارت هم نخواستیم همون یه ماه رو میدادین.(منم دارم سرور میگیرم با این اوضاع اگر مانی بک بکنید خیلی ممنون میشم) بقیه حرفها رو اگر یاهو بودین عرض میکنم.
-