سلام
ایرانسل
تهران - زعفرانیه
5807291210.png
سلام
ایرانسل
تهران - زعفرانیه
5807291210.png
درود.
بنده از پیشگامان استفاده میکنم !
بی شک بهترین ارائه دهنده اینترنت در ایران میباشد.
دارای بهترین پشتیبانی !
سرویس های با کیفیت و تا الان قطعی نداشتم و حدود 7 سال هست استفاده میکنم اگه کل قطعی هاشو روی هم بزارید یک روز نبوده !
سرعت دانلود پایدار میباشد ( دم به دقیقه سرعت کم و زیاد نمیشه ) یک میزان میباشد.
همچنین پکیج های مختلف و جالبی دارند ، تخفیف و مسابقات بی نظیر برگزار میکنند و تقریبا میشه گفت در تعداد سال هایی که مشتریشان بودم جایزه بهترین کیفیت شبکه رو در ایران دریافت کرده اند. ( خبر هاش در سایتشون قابل مشاهده میباشد. )
pishgaman.net
دوستانی هم که ایرانسل رو گذاشتن ، خب دیگه معلومه نمیشه ایرانسل رو با اینترنت ارائه دهنده های ADSL مقایسه کرد !
سلام
آسیاتک و پارس آنلاین کار میکنم، کیفیت آسیاتک بهتر است.
قطعی به ندرت پیش میاد
سرعت عالی است : 450 ~ 650 مگابایت بر ثانیه در سرورهای داخلی 1.5 مگ
استان کرمان
برای گوشی اینترنت رایتل دارم، سرعت فوق العاده و پوشش خوبی داره
موفق باشید
آسیاتک ده مگ استفاده میکنم
سرعت همون ده هست همیشه (1 مگابایت ) ولی آپلود داغون هست خدایی
شاید با اتمام این طرح از ایرانسل استفاده بکنم
![]()
های وب و ایرانسل
های وب 30 هزار تومن 50 گیگ میده که خیلی به صرفه هست (طبق تحقیقات من ارزان ترین اینترنت کشور هست)
سرعت دانلود 1200 تا 1500 کیلوبایت با idm
ایرانسل سرعت فوق العاده(در حال حاظر پر سرعت ترین اینترنت عمومی کشور هست)
سرعت دانلود 4 تا 7 مگا بایت در ثانیه
توصیه میکنم اگر از اینترنت های دیگه استفاده میکنید که برای هر گیگ اینترنت 2.5 تا 3.5 هزار تومن میدین
به سمت ایرانسل برید میتونید یک مودم سیم کارت خور بخرید یا گوشی رو هات اسپات کنید
شبانه هم با دادن 2 هزار تومن میشه 3 ساعت نامحدود دانلود کرد تا 40 گیگ دانلود کردم توی 3 ساعت
سلام
بنده مخابرات هستم.
سرعت دانلود عالیه 250 الی 350 کیلوبایت هست.
قعطی اصلا نداره
درکل راضیم
درود
مخابرات خراسان رضوی با سرعت 1 مگابایت . پشتیبانی 24 ساعته واقعی هم دارند .قطعی نسبتا کم . 99 درصد رایگان شبانه. هرگیگ هم حدود1800 در میاد
طراحی انواع سایت با 10 سال سابقه و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
www.artisweb.ir
دوستدار کتاببلیان
والا اینقدر میگید ایرانسل ایرانسل شاید تو زعفرانیه سرعتش رو بزارند بالا اما بقیه شهرها چی؟ اینجا شمال 4g رو روشن میکنی کلا خط گوشیت دیگه انتن نمیده یا هروقت کسی بهت زنگ میزنه میگه در دسترس نیستی!! الان موبایل فروشای اینجا هر کی میره پیشش میگن 4g رو خاموش کن گوشیت درست میشه!! اتفاقا با خاموش کردن 4g درست هم میشه..یعنی باید دست زد برای همچین اپراتوری که هنوز سیستم 4g شون مشکلات داره..
حالا فعلا ایرانسل چند وقتی تبلیغاتی سرعتشو برده بالا برای بعضی ها تو جاهای خاص بزار یک مدت دیگه که حسابی فروخت سرعتشو کیلوبایتی میکنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)