-
November 19th, 2016, 23:13
عضو انجمن
پاسخ : مایکروسافت رسما لینوکسی شد!!!

نوشته اصلی توسط
miladtnt
دقیقا!
انتظار نداشته باشید وقتی یه دنیا به ی چیزی پول میدن و شما مجانی استفادش میکنی برات مثل اون کار کنه ! مایکروسافتم اسکل نیست شما از ویندوز اکس پی بیای کرک بدی بازار اونم همون امکاناتو بت بده !
تنها چیزی ک برام مبهمه چرا امکان اپدیت برای ویندوز های غیر اورجینال فعاله؟ درصورتی که ماکروسافت کافیه بخواد تا همرو به هوا بفرسته !
مایکروسافت اصلا اهمیتی براش نداره فرضا خاور میانه محصولاتش رو رایگان استفاده کنه!
دقیقا حرف خودتون،فکر میکنید براش کاری داره که جلوی تمام این داستان ها و استفاده های غیر قانونی رو بگیره ؟
مایکروسافت تاجره.اغراق نیست اگر بگم هدفش اینه که در آینده کل دنیا یکصدا بگن "مایکروسافت ".
میخواد کل دنیا از محصولات مایکروسافت استفاده کنند.
اگر جلوی کرک رو بگیره براش سودی نداره ضرری هم نداره.
اگر جلوی کرک رو نگیره هم همینطور.
پس چه بهتر که اجازه بده استفاده کنن و به اهداف اطلاعاتیش برسه
-
-
November 19th, 2016 23:13
# ADS
-
November 19th, 2016, 23:37
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
taksis
مایکروسافت اصلا اهمیتی براش نداره فرضا خاور میانه محصولاتش رو رایگان استفاده کنه!
دقیقا حرف خودتون،فکر میکنید براش کاری داره که جلوی تمام این داستان ها و استفاده های غیر قانونی رو بگیره ؟
مایکروسافت تاجره.اغراق نیست اگر بگم هدفش اینه که در آینده کل دنیا یکصدا بگن "مایکروسافت ".
میخواد کل دنیا از محصولات مایکروسافت استفاده کنند.
اگر جلوی کرک رو بگیره براش سودی نداره ضرری هم نداره.
اگر جلوی کرک رو نگیره هم همینطور.
پس چه بهتر که اجازه بده استفاده کنن و به اهداف اطلاعاتیش برسه
اینکه حتی کاربرانی که به کپی رایت پایبند نیستند از ویندوز استفاده می کنند برای مایکروسافت بی سود نیست ! باعث میشه جامعه هدف بزرگتر باشه. توسعه دهنده های بیشتری برای تولید نرم افزارهای ویندوزی تلاش کنند و مزایایی از این قبیل ...
-
-
November 20th, 2016, 00:01

نوشته اصلی توسط
Amy
ما ایرانی ها که نباید ناراحت بشیم
مایکروسافت از هر کی سود برد از ایران نبرد
همش کرک ، پچ ، هک

از ما که فقط ضرر دیده بیچاره
بیشتر بره خودم ناراحتم ، چون این همه دوره های لینوکسو گذروندم که برم سر کار حالا مایکروسافتیا با باند بازیشون میرن سمت لینوکس کسیم تو جمع خودشون راه نمیدم ، بره همینه که دو ساله دارم لینوکس میخونم و مدرک lpic قاب میکنم
-
-
November 20th, 2016, 00:14
عضو انجمن
درود
من به نظرم همه مشکلاتی که دوستان میفرمایند که ویندوز ها داره از سخت افزارشون هست .
به نظرم ویندوز باید باهاش بلد باشی کار کنی مثل همه سیستم عامل های دیگه !!
من 3 لپ تاب دارم برای کار های مختلف یکی ویندوز هست (7و10) یکی لینوکس اوبونتو و یکی هم mac Air اما به شخصه بگم از اون دو لپ تاپ فقط موقعی که نیاز دارم کاری انجام بدم استفاده میکنم و ترجیح میدم همه کارهامون در لپ تاپ ویندوزی انجا بدم چون واقعا عالی هست و همه نیاز های کاربرو برآورده میکنه .
من با حرف جناب عبید موافقم که هر چیزی داخل ویندوز میبینیم تقریبا 2 سال بعد در لینوکس خواهیم دید.
در مورد این مطلب این دوستمون هم من چیزی از تلفیق این دو شرکت ندیدم !!!یعنی با نشون دادن یک قلب میشه گفت ماکروسافت لینوکسی شده !! لطفا بخونید مطلبو بعد تاپیک بزنید.
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
-