نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 38

موضوع: اخطار جدی - کشور آمریکا و تصمیم در مورد دامنه های تحت کنترل ایرانیان !

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

پیش فرض اخطار جدی - کشور آمریکا و تصمیم در مورد دامنه های تحت کنترل ایرانیان !

سلام.

در حال بررسی قوانین جدید تامین کنندگان سرویس های مختلف بودم (Service Providers) تا اطلاعات خودم رو به روز نگه دارم که به نکته ای رسیدم که .... هنوز نمیتونم باور کنم !

US Shuts Down Web Sites in Piracy Crackdown - NewsPlurk

در واقع موضوع این هست که آمریکا داره از قدرت عملش سوء استفاده می کنه برای در دست گرفتن دامنه های مورد نظرش و هیچ کس هم نمی تونه به این رویه اعتراض کنه (حتی خود آمریکایی ها و کشور های غربی) و تا به حال دامنه های زیادی از دست صاحبان اصلیشون خارج شده !!

کشور انگلستان هم به تازگی شروع به وضع قوانین مشابه کرده و داره این رویه رو دنبال می کنه!

تحدید جدی در این بین متوجه دامنه های تحت کنترل افرادی هست که در کشور های تحریم شده توسط کشور آمریکا قرار دارند که هر لحظه این امکان وجود داره که دامنه های این اشخاص هم از دسترس ایشان خارح بشه و البته جای هیچ اعتراضی هم وجود نخواهد داشت چون دلایل محکمی وجود داره !

طرح مسئله در واقع پیچیده تر از مبحث ما هست ولی در کل میشه گفت هیچ کاری در این ضمینه نمیشه کرد چون کشور آمریکا از طریق تامین کننده سرویس شما (برای مثال شرکت های فروشنده مثل Name.com و Directi و Enom و ...) اقدام نمی کنه و در عمل مستقیماً وارد عمل میشه (از طریق ICANN) و در این حالت اگر شرکت فروشنده همکاری نکته، کل شرکت از حالت accredit خارج میشه و دیگر اجازه فروش دامنه به کاربران رو نداره !!!

این مورد رسما abuse کردن قدرت اجرایی در کشور آمریکا هست که در حال حاظر موج اعتراضات از سراسر دنبا به این عمل آعاز شده ولی متاسفانه کاری از پیش نبرده است !

این خبر از هیچ کجا کپی نشده و توسط بنده به زبان فارسی نگارش شده است.

لطفاً در هنگام استفاده از این مطلب، کپی رایت سایت "WebHostingTalk - Iran" رو به کار ببرید!

به روز رسانی:

دقایقی پیش نتیجه جستجو های من برای مشاهده نمونه هایی از این اعمال به نشان می دهد که دامنه ای هدف این گونه حملات از طرف دولت آمریکا قرار گرفته است:

This domain name has been seized by ICE - Homeland Security Investigations

نکته جالب اینجاست که این مورد مستقیماً توسط Department of Homeland Security که یکی از بلند پایه ترین سازمانهای امنیتی کشور آمریکا به حساب می آید صورت می گیرد!

لازم به ذکر است که این سازمان امنیتی در عمل برای موارد مهمی همانندUnresolved Cases - Terrorism - Governmental Fraud و موارد مهمی از این قبیل وارد عمل می شود !

با تشکر.
    ویرایش توسط Aria : November 29th, 2010 در ساعت 00:47 دلیل: به روز رسانی!

2. تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)