یعنی به جای اینکه بهت اعلام کنن فلان مطلب رو پاک کن ، اومدن ازت شکایت کردن؟ بخاط انیمیشن؟
مگه مسخرس :|
پ ما واسه چی داریم سایت رو ثبت می کنیم تو ساماندهی؟
شما اشتباه کردی که سایت رو ثبت کردی اینا مگه ثبت و این چیزا حالیشونه تازه هر چی عقده هم دارن سر شما خالی میکنن
این همه سایت ... چرا به شما گیر دادن.شما جدی نگیر این مملکت که قانون نداره همینطوری در نبود شما رای صادر کردن واسه خودشون
این رای هم چیز مهمی نیست نگران نباش.شاید شاید یه جریمه نقدی (زورگیری) بکنن ازت.
ویرایش توسط ColdWorld : October 24th, 2016 در ساعت 12:14
واقعیت اینه اگر سایت رو ثبت نکنی ، نمیشه با خیال راحت سایت رو اداره کرد ، سایت غیر مجاز هم درامد راحتی نداره ( هر چند همین الان هم نمیشه )
اما حداقلش اینه وقتی سایت رو ثبت می کنی ی چیزی مدرکی داری اگر شکایت شد بگی من مجاز کار می کردم شما به من اطلاع ندادی وظیفت بوده اگر موردی هست اطلاع بدی
مورد دیگه اینکه فک کنم اینا هر کدومشون ی فازی دارن
یادمه لینک چندتا عکس رو ریپورت کردم ( 99 درصد لخت بودن )
بعدش دیدم نوشت بدون محتوای مجرمانه و بدون اشکال :|
یعنی امیدوار شدم گفتم با این وضع سایت پو ر .ن هم میشه زد ، حالا به ی انیمیشن گیر دادن
درسته.اما این مواردی که شما گقتید شاید ظاهرسازی باشه و با این ترفند تمام اطلاعات اون سایت ها رو میخوان داشته باشن و اینطوری به همین راحتی که می بینید تشکیل پرونده بدن و باج بگیرن.
بله فازشونم خوشون هم نمیدونن این همه سایت عکس و +18 هست این همه کانال های تلگرام +18 با عکس های پ.و.ر.ن.حالا اومدن به یه سایت ساده انیمیشن گیر دادن اونم نه سایت فیلم های ...
دیگه گسی که سایت فیلم میزنه باید بدونه این مشکلات فیلـــتر و ... هست و در امد هم ازش اسون نیست.
برای کسی پیش اومده ببرنش و با فیش حقوقی آزاد شه ؟؟ رای آخر چی میتونه باشه ؟
سلام خسته نباشید شما رو دقیقا کجا بردن و دقیق چی گفتن و کدوم استان عکس دلیل نمیشه تنها مرجع شکایت برای عکس اگر ایرانی باشه خود طرف هست در غیر این صورت فقط اعلام میشه پاک کنید زندان رفتن همینجوری کشکی هم نیست ما یک بار رفتیم جرممون هم از شما بدتر بود اما با یک اعتراف نامه و اعلام ندامت مشکل رفع شد آیا تا حالا براتون پبام اومده از طرف فتا و یا شماره 4 یا 5 رقمی به شما زنگ زده و جواب ندادید ؟ وقتی شما رو احضار کردن چیزی رو امضاء کردی یا نه
سرو دانلود
دانلود فیلم-سریال-زیر نویس و عکس بازیگران
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)