ویبولتین
mybb
php bb
بی بی پرس
smf
IPB
زنفورو
دیگر
به نظر من MyBB
با نصب چند پلاگین یه انجمن کاملا حرفه ای میتونید بسازید !
پلاگین های خوب و کاملی هم برای سئو داره مثل Google Seo و ...
دوستان نظر دیگه ندارند ؟ پیشنهاد دیگه ای نیست ؟
اسکریپت انجمن ویبولتین بنظرم از لحاظ امکانات بینظره
ویرایش توسط Ramin : September 7th, 2016 در ساعت 21:55 دلیل: در صورت ارسال لینک به این شیوه برخورد خواهد شد
سلام دوست عزیز
بهترین گزینه به نظر من زنفورو هست
البته قابل ذکر هست بنده هر سه انجمن ساز ipb و ویبولتین و مای بی بی رو تست کردم که نتیجه گرفتم زنفورو بهترشونه
موفق باشید
ویرایش توسط CaeZer : September 9th, 2016 در ساعت 19:49
ipb
xenforo
vb
mybb
انجمن سئو فروم (Https://seoforum.ir)؛ تالار پرسش و پاسخ سئو و دیجیتال مارکتینگ ایران
Punbb خیلی عالیه، من دوستش دارم، فقط حیف که مشکل زیر شاخه ها رو داره، منظور زیر شاخه انجمن رو تو صفحه اصلی نمی ندازه، حالا نمیدونم شاید افزونه ای داشته باشه
- - - Updated - - -
Punbb خیلی عالیه، من دوستش دارم، فقط حیف که مشکل زیر شاخه ها رو داره، منظور زیر شاخه انجمن رو تو صفحه اصلی نمی ندازه، حالا نمیدونم شاید افزونه ای داشته باشه
انجمن سئو فروم (Https://seoforum.ir)؛ تالار پرسش و پاسخ سئو و دیجیتال مارکتینگ ایران
سلام
من وی بولتن و آی پی بورد رو نصب کردم.
آی پی بورد خیلی روان و زیباتر به نظرم رسید.
بسیاری از قسمت هاش ای جکس هست. ضمنا خیلی سبکه.
درسته که انتخاب انجمن ساز میتونه سلیقه ای باشه ولی به نظرم ipb خیلی به روز تر از وی بولتن هست. پیشرفتی که تو آی پی بورد می بینم نسبت به زمان های گذشته شده بیشتر از وی بولتن هست.
از نظر سلیقه هم که بخوایم بپردازیم میشه تغییرات توش انچام داد و از نظر ظاهر شبیه هر قالب انجمنی کرد. مهم هسته و کارایی یک انجمن سازه که بسیار قدرتمند و توامنده. اینو خودم تجربه کردم.
از این جهت من این انجمن ساز خوب و سبک رو انتخاب کردم.
بازم اگه دوستان تو بحث شرکت کنند ممنون میشم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)