دوست عزيز ، اولا بنده امامزاده نشدم ، دوما شما خوب ولى قبل از اظهار نظر ، بخونيد. به خود ايشون هم اعلام شد كه من اطلاعاتى كه گفتم راجع بهش و دارم ، در حد جملات استارتر هست و طبق حرف ايشون صحبت كردم.
نكته بعد ، من دقيقا به دليل ديدن تغيير روال فروش در ايران و كلا هبردارى هاى فراوان بود كه خودم ٢.٥ سال پيش ، تمام مشتريام رو به صورت رايگان انتقال دادم به يكى از همكاران پس دليلى نداره بخوام مشترى جذب كنم چون ديگه وارد حوضه نميشم.
بنده هم هر موقع همچين موضوعاتى پيش بياد (چون سياست بنده در فروش و اعتقاد شخصى خودم اين هست كه حق با مشترى هست ) ، شركت ميكنم و اگر مشترى اشتباه كنه ، ميگم اشتباه از سمت ايشون بوده و يا از طرف هاستينگ ، چون هيچوقت يك مشترى شاكى ، حرف فروشنده رو قبول نميكنه ولى وقتى يك نفر بى طرف اعلام كنه ، هر دو طرف قانع ميشن. مثلا وقتى من هيچكدوم از اين دو فرد رو نشناسم و نظر بدم ، مطمئنا دليل هم دارم واسه حرفم ولى اگر طرف يكى از اينها باشم اونوقت بى عدالتى ميشه. بنده هم هيچوقت به اين روش ها مشترى جذب نكردم تو دورانى كه كار ميكردم. همه مشتريان من ، فقط بخاطر صداقت بنده و اينكه تابحال پول حتى يك نفر و به ميزان يك ريال رو هم نخوردم ، من رو انتخاب كرده بودند.
شما هم بهتره قبل از ارسال ديدگاهتون ، ديدگاه هاى قبلى رو يك نگاه اجمالى بكنيد.
با آرزوى موفقيت