صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 36

موضوع: قبل از کار با گروه SEO98.ir متن زیر را مطالعه نمایید

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

پیش فرض پاسخ : قبل از کار با گروه SEO98.ir متن زیر را مطالعه نمایید

با سلام همین سئو 98 از بنده 200 گرفت که تو موزیک سایتمو بالا بیاره که هاستم دو ساعت داون شد گفت دلیل اینکه بالا نیومده همین بوده

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    496
    تشکر تشکر شده 
    1,493
    تشکر شده در
    1,179 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط host-server نمایش پست ها
    با سلام همین سئو 98 از بنده 200 گرفت که تو موزیک سایتمو بالا بیاره که هاستم دو ساعت داون شد گفت دلیل اینکه بالا نیومده همین بوده
    سلام
    دوست عزیز شما وقتی به طور صحیح کار کنید و کارتون منظم باشه دیگر سئو معنایی نداره.
    سئو وب سایت تا یه جایی میتونه بهتون کمک کنه. باقی دست خودتون و به تلاش خودتون برمیگرده.
    فروش سرور مجازی Hetzner، Gcore و Leaseweb | کانفیگ و مدیریت سرورهای لینوکس
    Telegram: @ramezanniay_mehrshad

3. تعداد تشکر ها از mizban97 به دلیل پست مفید

عضو دائم viasky آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

یعنی OVH با بک لینک یکی از اولین سایت های معرفی شده گوگل شده؟
    در‌جستجوی : dedicated server , USA server و.....
    یا redstation ، یا yandex و.....
    Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
    Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    524
    تشکر تشکر شده 
    1,363
    تشکر شده در
    624 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط viasky نمایش پست ها
    یعنی OVH با بک لینک یکی از اولین سایت های معرفی شده گوگل شده؟
    در‌جستجوی : dedicated server , USA server و.....
    یا redstation ، یا yandex و.....

Total Sites Linking In 15,524

تکرار شدن لینک شما در سایت های مختلف
    عنوان شدن برندتون
    نقد درباره شما و ...
    همگی تاثیر بسیار بالایی دارند
    شما سایت بالایی توی گوگل میشناسید که جایی ازش هیچ حرفی نباشه؟

تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط navid2zp نمایش پست ها
    Total Sites Linking In 15,524

تکرار شدن لینک شما در سایت های مختلف
    عنوان شدن برندتون
    نقد درباره شما و ...
    همگی تاثیر بسیار بالایی دارند
    شما سایت بالایی توی گوگل میشناسید که جایی ازش هیچ حرفی نباشه؟
    دلیل بالا بودن این وب سایت بک لینک نیست
    این بک لینک ها هم بخاطر شرایط و خدماتی که ارائه میده ایجاد شده
    به سایتی پول نداده و... حتی قدمت یک سایت هم تاثیر داره
    یعنی اگر بنده هزینه کنم ۲ برابر بک لینک بخرم سایت من اول میشه؟
    شاید بک لینک برای این سایت ۵ درصد تاثیر داشته باشه
    اونم با تردید!

- - - Updated - - -

بنده‌در حال حاضر با موبایل هستم ولی بله سایت های بسیاری می شناسم
    طبق ادعای شما OVH بیشترین یک لینک و در دنیا داره در زمینه سرور اختصاصی ، سرور مجازی و...
    اصلا‌ منطقی نیست
    Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
    Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    524
    تشکر تشکر شده 
    1,363
    تشکر شده در
    624 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط viasky نمایش پست ها
    دلیل بالا بودن این وب سایت بک لینک نیست
    این بک لینک ها هم بخاطر شرایط و خدماتی که ارائه میده ایجاد شده
    به سایتی پول نداده و... حتی قدمت یک سایت هم تاثیر داره
    یعنی اگر بنده هزینه کنم ۲ برابر بک لینک بخرم سایت من اول میشه؟
    شاید بک لینک برای این سایت ۵ درصد تاثیر داشته باشه
    اونم با تردید!

- - - Updated - - -

بنده‌در حال حاضر با موبایل هستم ولی بله سایت های بسیاری می شناسم
    طبق ادعای شما OVH بیشترین یک لینک و در دنیا داره در زمینه سرور اختصاصی ، سرور مجازی و...
    اصلا‌ منطقی نیست
    اون متنی که بلد کردم نشون میده شما عملا هیچ اطلاعی درباره تعریف بکلینک و این که اصلا چی هست ندارید و مثل دوستان دقیقا تعریفتون مثل بازار سئوی ایران هست

اولا بنده نفگتم با بک لینک بالا اومده. گفتم تاثیر بسیاری داره بک لینک و هیچ زمانی تاثیر خودش رو طبق ادعای دوستان از دست نمیده

در مورد جمله بلد دوم هم بنده به خاطر ندارم چنین حرفی زده باشم
    اگر زدم ممنون میشم برای بنده نقل و قول کنید این قسمت رو
    اگر خیر خوب پس چرا حرف توی دهن بقیه میزارید که نقطه نظر خودتون رو به زور ثابت کنید ؟ :|
    قرار باشه اینطور بحث کنیم خوب بنده هم میام میگم شما مگه صاحب گوگل هستید که میگید نداره؟

لطفا حداقل اصول اولیه بحث رو رعایت کنید تا بحث حداقل یکم آموزنده باشه و به جایی برسه
    اگر قرار هست بحث اینطور باشه که بنده یه نکته ای رو بگم شما داستان بسازید در موردش که اصلا حق با شماست کلا و بنده چیزی نمی گم

تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط navid2zp نمایش پست ها
    اون متنی که بلد کردم نشون میده شما عملا هیچ اطلاعی درباره تعریف بکلینک و این که اصلا چی هست ندارید و مثل دوستان دقیقا تعریفتون مثل بازار سئوی ایران هست

اولا بنده نفگتم با بک لینک بالا اومده. گفتم تاثیر بسیاری داره بک لینک و هیچ زمانی تاثیر خودش رو طبق ادعای دوستان از دست نمیده

در مورد جمله بلد دوم هم بنده به خاطر ندارم چنین حرفی زده باشم
    اگر زدم ممنون میشم برای بنده نقل و قول کنید این قسمت رو
    اگر خیر خوب پس چرا حرف توی دهن بقیه میزارید که نقطه نظر خودتون رو به زور ثابت کنید ؟ :|
    قرار باشه اینطور بحث کنیم خوب بنده هم میام میگم شما مگه صاحب گوگل هستید که میگید نداره؟

لطفا حداقل اصول اولیه بحث رو رعایت کنید تا بحث حداقل یکم آموزنده باشه و به جایی برسه
    اگر قرار هست بحث اینطور باشه که بنده یه نکته ای رو بگم شما داستان بسازید در موردش که اصلا حق با شماست کلا و بنده چیزی نمی گم
    بنده توضیحاتی که عرض کردم اول مخاطب شما نبودید و اصلا تمایلی ندارم با شما وارد بحث خاصی بشم
    شما اگر ادعای استادی می کنید به بنده ارتباطی نداره
    خداروشکر تجربه کافی هم داخل این زمینه بنده دارم و البته نیازی به توضیح نیست
    در ارتباط با بک لینک:
    طبق تغییراتی که موتورهای جستجو مثل گوگل انجام داده اند ( یک سال پیش)
    بک لینک دیگه ارزش چندانی نداره و برای آنالایز مورد بررسی هم قرار نخواهد گرفت
    موفق باشید
    این توضیحات بنده بود - یادم نمیاد چیزی و رد کرده باشم
    فقط تاکید شده که یکی از پارامترهای آخر محسوب میشه
    اگر بک لینک به صورت واقعی ایجاد شده باشه یک وب سایت باید معرفی شده باشه و به گوگل ورود کرده باشه که ازش صحبت بشه و بک لینک به وجود باید
    پس ثابت میکنه که اون سایت قبل از دریافت بک لینک به این زیادی خودش در اولیت و دسترس بوده
    چیزی که مهمه و شما فقط دارید بک لینک و می بینید اینه که وب سایتی مثل ovh داره مرتب آپدیت میشه - همیشه در دسترس هست - ورودی بالایی داره و....
    این موارد 100 برابر از اون بک لینک با ارزشتر و مهمتره
    حالا اگر شما خیلی به بک لینک تاکید دارید این نظر شماست و به بنده اصلا ربطی نداره چون مخاطب من شما نبودید
    موفق باشید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    233
    تشکر تشکر شده 
    108
    تشکر شده در
    94 پست

دوستان به نظر من سئو کار حلال خور و کاملا حرفه در ایران وجود داره اما افراد به ظاهر سئوکار و کلاهبردار باعث شدن که این افراد هم اعتبارشون از دست بره...
    من الا دو ماهی هست که با یک سئوکار همکاری میکنم برای سایتم
    24 ساعته پاسخگوی من هست
    مداوم سایتم را مانیتور میکنه و نکات را بهم یاداوری میکنه
    یک سری روش های لینک سازی داره انجام میده که خیلی از سئوکار ها حتی اسمش را نشنیدن
    اما خب برخی افراد با یه سری مقاله خوندن و بک لینک سئوکار میشن و جالب اینه که همشون همدیگه را رد میکنن و هیچکس را قبول ندارند

جا داره اینجا از فردین شهریاری کلاهبردار مدیر نیلو بلاگ ، صابر رزاقی ، بست سئو و .... یاد کنم که همشون کلاهبردار هستند
    فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk
    ویرایش توسط emperatoor73 : August 13th, 2016 در ساعت 02:19

عضو انجمن GOD آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    317
    تشکر تشکر شده 
    1,300
    تشکر شده در
    543 پست

دوستان طبق معمول تاپیک رو از موضوع خودش خارج نکنید,لازم نیست اگه نظر کسی رو قبول ندارید حتما اعلام کنید.میشه به نظر بقیه هم احترام گذاشت
    هرکسی در حد تجربه ای که داره یک نطری میده,متاسفانه یا خوشبختانه بعضی از دوستان توی تمام موارد صاحب نظر هستند حالا چه این موضوع در رابطه با سرور باشه چه در رابطه با انقراض ماهی قرمز!!

تاپیک بسته میشه,از این گروه سئو کسی خواست پاسخ بده پیام بدند تاپیک رو باز کنم
    ویرایش توسط GOD : August 14th, 2016 در ساعت 04:19
    دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

11. تعداد تشکر ها ازGOD به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    835
    تشکر تشکر شده 
    432
    تشکر شده در
    326 پست

سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان و کاربران گرامی .

بنا به درخواست یکی از دوستان لازم دانستم که پاسخ این دوستمون رو بدم .

آقای محترمی که اومدی این حرفارو نوشتی فقط خداییش با انصاف باش . این دوستمون سفارش دادند و ما بخاطر مشغله های کاری آفری که داشتیم در اون تازیخ سفارش ایشون رو با یک هفته تاخیر تحویل دادیم که بابت این تاخیر هم عذرخواهی کردیم . ایشون یک دامنه + کلا یک سایت جداگانه برای سئو در نظر گرفتند و خداشاهده خداشاهده بصورت کامل کار سئو برای ایشون انجام شد و بهشون تحویل دادیم و ایشون هم گفتند فعلا سایت رو بالا نمیارن نمیدونم دلیلش هم چی بود و فرمودند بک لینک رو هم که روی آفرشون بوده و اطلاع میدن که روی چه آدرسی ثبت کنیم ! بعد از چند روز ایشون پیام دادند که روی فلان آدرس بک لینک بزنیم براشون و ما هم ثبت کردیم و لیست کامل هم برای ایشون ارسال شد و بهشون هم پیام دادیم و ایشون دیگه خبری نشد ازشون تا حدود 1 ماه بعد که بنده در مسیر بودم تماس گرفتند با لحن بسیار زشتی فرمودند آقا بک لینکارو یا ثبت کن یا اگه نمیخوای بگو تا جور دیگه بت بگم !!! بنده هم گفتم یعنی چی این رفتار و بک لینکای شما ثبت شده ما که ترسی نداریم مثلا میخواین چیکار کنید و از این حرفا . بعدش کمی صحبت کردیم و بنده به این آقا عرض کردم که خداشاهده هم ثبت شده هم لیست ارسال شده ایشون فرمودند که خب مثلا یه نمونه بدید بنده هم این 2تا نمونه رو دادم خدمتشون : axmax79.mihanblog.com و http://tebyan1000.mihanblog.com/ و ایشون گفتن که نه نیست توی این 2تا گفتم عزیز غیر ممکنه نباشه شما دقیقتر چک بفرمایید هست و بعدش هم فرمودند پس این 2 تا از نمونه هایی از اون لیست هست و بنده هم گفتم بله اگر مشکلی بود اطلاع بدید که من رسیدم دفتر بررسی کنم و ایشون هم فرمودند باشه چک میکنم خبر میدم و خداشاهده ایشون دیگه خبری ازشون نشد تا امروز که این تاپیک رو دیدم !!!

آقای محترم خداییش من این 2تا نمونه رو ندادم پشت تلفن ؟ برای اثبات صحبت بنده مبنی بر اینکه بک لینک این آقا ثبت بوده از سایت وب آرشیو استفاده میتونند کنند دوستان . آدرس سایت ایشون هم که بک لینک بهشون دادیم http://4subdown.ir/ هست .

فقط بنده میگم متاسفم واقعا متاسفم برای دوستانی که ناحق میان و صحبت میکنند . و از همه بدتر دوستانیکه تا یک همچین تاپیک هایی میبینند سریع میان و موضع گیری میکنند بدون اینکه حقیقت ماجرا رو اطلاعی ازش داشته باشن . این چندمین موردی هست که متاسفانه تهمت زده شده به ما و بنده تعجب میکنم از مدیریت این انجمن که به قوانین خودشون هم عمل نمیکنند . تاپیک انتقادی قوانین خاصی داره در این انجمن ولی تاپیک هایی که در رابطه با سئو98 باشه نمیدونم چرا مورد استقبال مدیریت این انجمن قرار میگیره ؟ واقعا برای مدیریت این انجمن متاسفم واقعا اگر دشمنی با بنده دارند هرکدوم از مدیران این انجمن لطفا بیاد بگه به ما بدونیم . والا این کار ها زشته

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Majiiid نمایش پست ها
    سلام
    متاسفانه این شخص از ده ها کاربر این انجمن به همین شکل بصورت آفر کلاه برداری کردن و همینطور ده ها تاپیک بخاطر کلاه برداری ایشون ایجاد شده که مدیران این انجمن لطف میکنن همه تاپیک های علیه این شخص رو حذف میکنن و هیچوقت هم نشده یوزرشون بن بشه!
    کلاهبردار شمایی مرد حسابی درست حرف بزن . اگه ما سر کسی رو کلاه گذاشته بودیم تا حالا یکبارش اثبات شده بود . یوزر شما باید بن بشه که تهمت میزنی توهین میکنی

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)