صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 22 , از مجموع 22

موضوع: آیا نصب ویندوز 10 پیشنهاد میشود؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم kool آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    646
    تشکر تشکر شده 
    1,280
    تشکر شده در
    1,024 پست

پیش فرض پاسخ : آیا نصب ویندوز 10 پیشنهاد میشود؟

نقل قول نوشته اصلی توسط iHSG نمایش پست ها
    سلام
    این نظر شخصیه منه:

برای گیم: اصلاً ویندوز 10 خوب نیست چون معمولاً در بازی های مختلف با اخطار Error Reporting الکی ویندوز رو به رو میشی در صورتی که همون بازی با همون کامپیوتر در ویندوز 7 به خوبی کار میکنه.دقیق همین مشکل رو در یه کیس تقریباً 2010 و یه لپ تاپ 2014 داشتم به همین دلیل برای گیم اگر بخواید DirectX 12 رو فاکتور بگیرید به نظر من ویندوز 7 خیلی بهتره.

برای وب گردی: برای وب گردی به نظر من اگر می خواین امنیت در کنار به روز بودن داشته باشید ویندوز 8.1 خیلی بهتره چون ویندوز 10 کلی آپدیت حجیم داره و حجم نت رو خیلی سریع خالی میکنه حجم هم خالی نکنه برای من هم که نامحدود دارم انقدر سرعت نتم رو پایین میاره که حالم ازش بهم می خوره.خوبی ویندوز 8.1 این بود که میشد عین آدم آپدیتش رو دستی کرد اما ویندوز 10 به صورت پیش فرض نمیشه کامل غیرفعالش کرد.

برای خانواده: بازم در درجه اول ویندوز 7 بعدش 8.1 رو پیشنهاد میکنم چون بزرگترین ضعفی (که حالا شاید از نظر شما ضعف نباشه) که ویندوز 10 برای کامپیوتر های خانوادگی داره اینه که هر بار که روشن میکنی به صورت خودکار به آخرین حسابی که لاگین بوده لاگین میکنه که البته من یه مطلبی با دستکاری رجیستری در این لینک http://reto.ir/3Jg/ نوشتم ولی خب با اینکه این روش جواب میده اما بازم استاندارد نیست چون باید رجیستری ویرایش بشه.مایکروسافت برای این کار باید یه تیکی چیزی در تنظیماتش میذاشت

برای برنامه نویسی: برای برنامه نویسی به نظر من تنها جاییه که ویندوز 10 مشکلی نداره و تازه سریعتر هم هستش خصوصاً که نسخه های جدید ویژوال استودیو دیگه روی ویندوز 7 و پایینتر نصب نمیشن اما اگر هدفتون برنامه نویسی ویندوز نیستش لینوکس خیلی سریعتر و بهتر عمل میکنه.
    البته بنده برای بازی تست نکردم و اگه وقت گیم هم باشه ( ماهی 10 دقیقه :| ) ترجیح میدم روی کنسول باشه. (و برای بازی های اورجینال نیز فکر نمیکنم ارور خاصی بده!)

برای مسدود کردن کلی آپدیت در ویندوز 10 نیز میتونید در run عبارت services.msc رو اجرا کنید و در صفحه باز شده سرویس ویندوز آپدیت رو غیرفعال کنید. و یا آپدیت ها رو بزارید شب ها (زمان دانلود رایگان/ارزان) نصب کنه... در کل آپدیت چیز بدی نیست و در برخی مواقع نیز ضروری است!
    ویرایش توسط kool : August 8th, 2016 در ساعت 01:32
    ..::| بیش از یک دهه |::..

2. تعداد تشکر ها از kool به دلیل پست مفید

عضو جدید CaeZer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    101
    تشکر تشکر شده 
    148
    تشکر شده در
    110 پست

پیش فرض پاسخ : آیا نصب ویندوز 10 پیشنهاد میشود؟

نقل قول نوشته اصلی توسط iHSG نمایش پست ها
    خب آخه من کنسول جدید ندارم به همین دلیل بازی های جدید رو حتماً باید روی PC اجرا کنم.بعد یه سری بازی ها مثل اکشن های اول شخص بیشتر رو PC حال میده تا کنسول.
    معلومه اصولاً بچه های این انجمن زیاد وقت بازی ندارن اما بنده هر از چند گاهی وقت پیدا میکنم و به صورت حرفه ای هم بازی های جدید رو دنبال میکنم اما متاسفانه در ویندوز 10 اکثر بازی های جدید بالا میاد و بازی هم میکنم ولی حین بازی به صورت اتفاقی یه جا های خاص اخطار Error Reporting میاد و خودش از بازی میاد بیرون.حتی این مشکل در بعضی بازی های قدیمی هم تو ویندوز 10 برای من پیش میاد.من ویندوز 10 نسخه Enterprise معماری 64 بیتی رو همیشه نصب میکنم و تمامی پیش نیاز های بازی ها و سایر نرم افزار ها مثل ++VC از 2005 تا 2012 و دات نت از 2.0 تا 4.5 و DirectX از 9 تا 11 (چون کارت گرافیکم تا 11 پشتیبانی میکنه) و Nvidia Drivers به روز از سایت soft98.ir رو نصب میکنم و خود بازی هیچ اخطاری نمیده ولی همش این ویندوز 10 هستش که وسطای بازی الکی میکشونه بیرون اخطار Error Reporting میده.حالا باز این خوبه بعضی اوقات پیش میاد وسط بازی الکی بازی رو Minimize میکنه و دوباره باید خودم روش کلیک کنم و Maximize کنم این در صورتیه که من اصلاً هیچ وقت هیچ آنتی ویروس یا نرم افزار امنیتی هم روی سیستم نصب نمیکنم که بگید مثلاً آنتی ویروس تداخل داره سر جمع هم کلاً 10 - 11 تا نرم افزار نصب نیست که از ++NotePad گرفته تا فتوشاپ CC و آفیس 2016 و...
    با سلام

ببخشید جسارتا سیستم شما دارای چه مشخصاتی هست ؟

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)