سلام
این نظر شخصیه منه:
برای گیم: اصلاً ویندوز 10 خوب نیست چون معمولاً در بازی های مختلف با اخطار Error Reporting الکی ویندوز رو به رو میشی در صورتی که همون بازی با همون کامپیوتر در ویندوز 7 به خوبی کار میکنه.دقیق همین مشکل رو در یه کیس تقریباً 2010 و یه لپ تاپ 2014 داشتم به همین دلیل برای گیم اگر بخواید DirectX 12 رو فاکتور بگیرید به نظر من ویندوز 7 خیلی بهتره.
برای وب گردی: برای وب گردی به نظر من اگر می خواین امنیت در کنار به روز بودن داشته باشید ویندوز 8.1 خیلی بهتره چون ویندوز 10 کلی آپدیت حجیم داره و حجم نت رو خیلی سریع خالی میکنه حجم هم خالی نکنه برای من هم که نامحدود دارم انقدر سرعت نتم رو پایین میاره که حالم ازش بهم می خوره.خوبی ویندوز 8.1 این بود که میشد عین آدم آپدیتش رو دستی کرد اما ویندوز 10 به صورت پیش فرض نمیشه کامل غیرفعالش کرد.
برای خانواده: بازم در درجه اول ویندوز 7 بعدش 8.1 رو پیشنهاد میکنم چون بزرگترین ضعفی (که حالا شاید از نظر شما ضعف نباشه) که ویندوز 10 برای کامپیوتر های خانوادگی داره اینه که هر بار که روشن میکنی به صورت خودکار به آخرین حسابی که لاگین بوده لاگین میکنه که البته من یه مطلبی با دستکاری رجیستری در این لینک
http://reto.ir/3Jg/ نوشتم ولی خب با اینکه این روش جواب میده اما بازم استاندارد نیست چون باید رجیستری ویرایش بشه.مایکروسافت برای این کار باید یه تیکی چیزی در تنظیماتش میذاشت
برای برنامه نویسی: برای برنامه نویسی به نظر من تنها جاییه که ویندوز 10 مشکلی نداره و تازه سریعتر هم هستش خصوصاً که نسخه های جدید ویژوال استودیو دیگه روی ویندوز 7 و پایینتر نصب نمیشن اما اگر هدفتون برنامه نویسی ویندوز نیستش لینوکس خیلی سریعتر و بهتر عمل میکنه.