از نظر دیتا بیس منم بودن از صفر شروع میکردم بهرحال کاربران قبلی بعضا متخلف بودن پس بهتره از صفر عضوگیری کنه
- - - Updated - - -
اگر از پی لاین و نیم سرور این دامنه جدید هویز بگیرید هر دو متعلق به نیک هندل sc98-irnic پس مسلما مال خودشه
از نظر دیتا بیس منم بودن از صفر شروع میکردم بهرحال کاربران قبلی بعضا متخلف بودن پس بهتره از صفر عضوگیری کنه
- - - Updated - - -
اگر از پی لاین و نیم سرور این دامنه جدید هویز بگیرید هر دو متعلق به نیک هندل sc98-irnic پس مسلما مال خودشه
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
http://intodns.com/paylinecdn.com
ns1.openmart.ir ['46.209.120.228'] [TTL=14400]
ns2.paylinecdn.com ['46.209.120.228'] [TTL=14400]
ns1.paylinecdn.com ['46.209.120.228'] [TTL=14400]
- - - Updated - - -
Your www.paylinecdn.com A record is:
www.paylinecdn.com [46.209.120.228]
دوستان سجاد چاری پور اسم خود مدیر عامل پیلاین هست!!!
دامنه ظاهرا متعلق به ایشان است.
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
من میگم
تو مو بینی من پیچش مو تو ابرو و من اشارتهای ابرو
عمو جان هرچیزی که میبنی که نباید زود براساسش تصمیم بگیری طبیعتا اونا هم زرنگ هستند و اونو انتقال میدن تو هندل جدید اما یک مقدار کنکاشتو بیشتر کنی مو رو از ماست میکشی
ضمنا هویز گرفتن هم بلدیم ما چیزی رو میکنیم که فلوداعه نبوده و نیاز به کارگاه بازی داره
این عکس هویز این سایت در 650 روز قبله
اینم لینک آرشیو اگر دوستان اون لینکی که عکس از آن گرفته شده آپدیت کنن نیک هندل عوض میشه پس نگی عکس جعلیه
http://web.archive.org/web/201212160...ois/payline.ir
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
قابلیت ثبت نام هم وجود نداره
تلاش کردم برای ثبت نام جدید ولی نشد متاسفانه
{ Live in the moment }
...
احتمالا فیکه چون شرکتی که ... میشه نمیاد با همون قالب و نماد جعلی شروع به کار کنه
سرو دانلود
دانلود فیلم-سریال-زیر نویس و عکس بازیگران
سلام
شماره تماس ها متفاوت هست!
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
اگر خودش بود حتما یه ایمیل اطلاع رسانی یا پیامک ارسال میکرد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)