The KMP Player
با این باز کنید ،خدایا مردم از خنده !!!
The KMP Player
با این باز کنید ،خدایا مردم از خنده !!!
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
یه مرد بی سوادی رو که از بی پولی داره کارگری میکنه رو مسخره کردن جالبه !!!
شاید شما هم تو شرایطی که اون زندگی میکرده از اون بدتر میشدید.![]()
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
:-؟ جو الکی ندید !!!کی گفته کسی که بی سواد هست نمیتونه درست حرف بزنه ؟ یا اینکه چون بی پول هست اینجوری شده ...
پسر خوب ایشون و اونی که داره مصاحبه میگیره زبون مادریشون ترکی هست ! واسه همینه اینجوری نمیتونه فارسی حرف بزنه . اینکه کسی بلد نیست فارسی حرف بزنه عیب نیست ولی اینکه زوری میخواد فارسی حرف بزنه و بلد نیست عیب هست ...
بابا طرف کبابی داره ، کجا بی پوله ! مسئله iq طرف هست که از جشن تولد زدش به خانواده گوسفند ها و خوشی هاشون میگه
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
فرض کنید یه فرانسوی میاد تو کشور از شما آدرس میخواد شما هم دقیق میشناسید کس دیگه ای هم اونجا نیست میگه 1000 میلیون پول میده اگه درست راهنمائی کنید خوب به این وضع که سهله بدتر هم میوفتید یا نه؟بعدشم به زبان دیگه ای حرف زدن هم این مشکلات رو داره!
---------- Post added at 01:13 AM ---------- Previous post was at 01:11 AM ----------
آی کیو در زبان زیاد مهم نیست شما حافظه معمولی داشته باشید و یاد گرفته باشید بی سواد هم که باشید به خوبی صحبت می کنید
گشته خزان نو بهار من بهار من رفت و نیامد نگار من ،نگار من
سپری شد شب جدایی به امید آنکه تو بیایی ،به امید آنکه تو بیایی
طرف خیلی معروفه تو یوتوب 100,000 بار view داشته
عید قربان عروسی گوسفندا - Google Search
خوب عزیز دل این درس میخوند ، چون تو ایران کتاب ها فارسی هستش ، حتما یه خرده فارسی میدونست .
به قول دوستمون یه نفر از فرانسه بیاد ، میرید ازش فارسی میپرسید که مثلا عید ها چیکار میکنید !!!
پس این فارس ، خبر نگاره چه خر بوده !! اخه حبر نگارجان وقتی ترکی نمدونی چرا میری از مردم سوال میکنی
جالبه الان یه ترک هم بره از یه فارسی ، ترکی اینجوری سوال کنه![]()
ویرایش توسط iNicz.Com : November 18th, 2010 در ساعت 01:31
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
مرسی ممد باحال بود
واسه دیدنش هم این پلیر رو 1 بار نصب کنیم دیگه همه فرمت ها رو راحت ببینید
Download K-Lite Codec Pack
هر کدوم رو خواستید نصب کنید .من مگا رو توصیه میکنم
دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)