اقا هنورم میفروشی یا منتفی شده ؟
یه شماره تماس بدی ممنون میشم
اقا هنورم میفروشی یا منتفی شده ؟
یه شماره تماس بدی ممنون میشم
کجا رفته این ؟
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
bestvps
تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت:
10-11-18
پشتیبانی 24 ساعته تلفنی : +1-4089079137 و +98-9179991006
دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد
سلام , بر همه دوستان عزیز
آقا ضمن عرض پوزش به علت این مدتی که بنده نتونستم در خدمتتون باشم.
- علت عدم حضور بنده : اتمام قرارداد اینترنت در روز سه شنبه عصر , بعد از اون هم تلاش کردم با اینترنت همراه اول متصل بشم و کار رو از سر بگیرم که متاسفانه به علت سرعت بالا !!!! موفق به انجام کار خاصی نشدم !
در حال حاضرم هم مانند سابق در خدمتتون هستیم ! سرویس های هلند هم متاسفانه استقبال خوبی نشد , اما هنوز هم حاضریم این سری سرویس ها رو از سر بگیریم و اگر تعداد کسانی که درخواست دارند به 4-5 نفر برسه که فقط اعلام کنند سرویس رو میخوان ما سرویس رو تهیه کنیم . لطفا هر کسی که میخواد اعلام کنه تا سخت افزار مورد نیاز تهیه بشه ! نیازی به پرداخت هزینه هم نیست به دلایلی اگر تعداد از 5 تجاوز کرد پس از تحویل سرویس بهشون و تست هزینه دریافت میشه
دوست عزیز یعنی شما منتظری که تعداد سفارشها تعدادشون به یک حدی برسه بعد سفارش بدین اگر اینطور هست که فکرنمیکنم وجهه خوبی داشته باشه نه برای شما نه دیگر همکارانی که از این روش میخوان استفاده کنند که هزینه بگیرن بعداز اینکه به یه حدی رسید سرور اصلی را سفارش بدن حالا این وسط اگر استفبال نشه سرور خریدش کنسل میشه این چند روز که مشتری وقتش تلف شده هم هیچی
سعی کنید با این کارها نه اعتبار خودتون خراب کنید نه اینکه اعتبار این کار
تاپیکهای مشابه چه عناوینی هم انتخاب شده
http://www.webhostingtalk.ir/f15/15551/
یکی دیگراز اعضا هم درخواست داده بوده که شما سوریستون معرفی کردین ولی ظاهرا این بنده خدا ا هم پرداخت کرده و دستش توی حنا موند این دفعه تاپیک فروش سرور هلند بودbestvps عزیز ما همچنان منتظر سرور هستیم بعد از 11 روز!
http://www.webhostingtalk.ir/f15/17028/
سری قبل داغ داغ بود سرور این سری مثل اینکه منفجر قرار بوده بشه خدا رحم کنه دفعه بعد چی قرار بشه
4 روزه سرویس تحویل داده نشده، تیکت و تلفن هم جواب داده نمیشه!! پولی که بهت دادم به درک، وقتی که از من تلف کردی رو میخوای چیکار کنی؟!
این روش مثل اینکه دار ه مد میشه چون یکی دیگه هم بود این کار انجام داده بود توی همین فورم که بعدا گندش در امد
ویرایش توسط MagicVps.Com : November 20th, 2010 در ساعت 20:02
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
بنده حرفی از پرداخت هزینه نزدم ! گفتم هم که هزینه ای نمیخواد پرداخت کنید !
پست قبلی "در حال حاضرم هم مانند سابق در خدمتتون هستیم ! سرویس های هلند هم متاسفانه استقبال خوبی نشد , اما هنوز هم حاضریم این سری سرویس ها رو از سر بگیریم و اگر تعداد کسانی که درخواست دارند به 4-5 نفر برسه که فقط اعلام کنند سرویس رو میخوان ما سرویس رو تهیه کنیم . لطفا هر کسی که میخواد اعلام کنه تا سخت افزار مورد نیاز تهیه بشه ! نیازی به پرداخت هزینه هم نیست به دلایلی اگر تعداد از 5 تجاوز کرد پس از تحویل سرویس بهشون و تست هزینه دریافت میشه "
اون دوستان قبلی هم که فرمودید سرور هاشون تحویل داده شد ! مشکلی هم که پیش اومده بود اول توقیف پول بود بعد هم پرداخت دوباره رو دیتا سنتر گیر داد و مشکلاتی از این دست که حل شد به لطف خدا ! خسارت دوستان هم محاسبه شد !
این دوستی هم که جدیدا فرمودید از این سری خرید نداشتند که تو این تاپیک معرفی شده ! قبل از این تاپیک از سری cs سفارش دادند و متاسفانه در هلند اون سرویس به همون علتی که گفتم حاضر نشد.
و لطفا اینطوری یه دفعه ای اعتبار کسی رو زیر سوال نبرید ! اگر هم یوزر ها اقعا بخوان بنده دیگه تو ایران اصلا کار نمیکنم ! بنده زیاد وابستگی خاصی به بازار ایران ندارم و نظر مشتریام هم واسم خیلی خیلی خیلی مهمه ! اگه بگن به درد نمیخوره باور کنید تعطیل میکنم !
اما به هر حال مشکلات همواره هست اما بهتره که قبل از نوشتن نیمه پر و خالی لیوان رو با هم ببینید ! با زیر سوال بردن همدیگه کار خاصی انجام نمیدیم !
ممنون ار توجهتون
هر جور میدونید برداشت کنید دوست عزیز منظور خاصی نبوده ولی برای بهبود و بالابرن کیفت کارهاتون این چیزها گفته شده از اونجای که دیدیم مثل خیلها نیستید که انتقاد پذیر نیستند و همیشه خودتون خواستید توی تاپیکاهاتون نظر دیگران را بدونید و نظر دوستان خواستید اگر میدوند این حرفها اشتباه هست که من پستم ادیت میکنم دوست عزیز
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
ممنونم از لطفتون و عذر میخوام اگر سود تفاهمی ایجاد شده . اون موارد رو که فرمودید هم حتما درست میکنیم بازم ممنون که لطف کردید و نظرتون رو گفتید. ایرادات هم بزودی برطرف خواهد شد. تیم کاری بخش VPS و Dedicated هم بزودی چند نفر رو استخدام میکنیم تا کارها سریع تر انجام بشه و سرور هلند هم 99% بزودی حاضر میشه
بنده که 100% خریدارم یکی از دوستان بنده هم خریداره هارد 100 گیگ بره سایتش
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
فروش ادامه داره؟
تست هم میدید؟ یا مثلا اگر ناراضی بودیم وجه برگشت داده بشه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)