-
July 12th, 2016, 19:53
پاسخ : ربات پرداخت آنلاین

نوشته اصلی توسط
omid1991
عزیز نیاز به پاک شدن اون تراکنش نیست و کاربر میتونه اونو دوباره پرداخت کنه چون ممکنه به هر دلیلی (مثلا پول نداشته) نتونسته پرداخت کنه ، بتونه بعدا پرداختش کنه
بله . ولی در این صورت گزینه لغو عملیات جنبه تشریفاتی داره
خوبه در کل. موفق باشید
-
-
July 12th, 2016 19:53
# ADS
-
July 12th, 2016, 19:59
عضو دائم
باسلام، چون در آخر قرار است webpage برای پرداخت باز بشود فایده و به نظر بنده کاربردی ندارد، اگر برای راحتی کاربران سایت خودتون نیاز دارید با 2 تا input همین حرکت را پیاده سازی و پرداخت را آسان کنید.
-
تعداد تشکر ها ازT.Toosi به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2016, 20:04
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
t.toosi
باسلام، چون در آخر قرار است webpage برای پرداخت باز بشود فایده و به نظر بنده کاربردی ندارد، اگر برای راحتی کاربران سایت خودتون نیاز دارید با 2 تا input همین حرکت را پیاده سازی و پرداخت را آسان کنید.
سلام... دقیقا همینو میخواستم بگم که گفتید
...
سفارش برنامه نویسی وب (php) 
پل های ارتباطی -> شماره تماس مستقیم : 09307946800

تلگــرام :
c0_oder@
-
تعداد تشکر ها ازdjspammer به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2016, 20:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
البته میتونه در آخر به خود تلگرام برگرده و از کاربر درخواست کنه که برنامه تلگرامو باز کنه
-
تعداد تشکر ها ازmiladtnt به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2016, 20:12
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
miladtnt
البته میتونه در آخر به خود تلگرام برگرده و از کاربر درخواست کنه که برنامه تلگرامو باز کنه
شاید با یکم زور بشه اون بخش webpage مثلا بانک ملت رو هم حذف کرد مستقیم پارامتر ها رو به بانک ملی ارسال کرد (که اینطوری اگر بشه از نظر امنیت کاربر احساس کلاه برداری بهش دست میده)
سفارش برنامه نویسی وب (php) 
پل های ارتباطی -> شماره تماس مستقیم : 09307946800

تلگــرام :
c0_oder@
-
تعداد تشکر ها از djspammer به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2016, 20:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
djspammer
شاید با یکم زور بشه اون بخش webpage مثلا بانک ملت رو هم حذف کرد مستقیم پارامتر ها رو به بانک ملی ارسال کرد (که اینطوری اگر بشه از نظر امنیت کاربر احساس کلاه برداری بهش دست میده)
امکان نداره... کلا بخش پرداخت اینترنتی دست سایت shapark.ir هست
-
تعداد تشکر ها ازmiladtnt به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2016, 20:19
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از djspammer به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2016, 20:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
miladtnt
ببخشیدا اینقد سوال پیج میکنم .. بانک با چی ارسال میکنه؟ چجوری؟ کوکی؟ session? اصلا از طریق کاربره؟ به سرور خودتون خودش اطلاعات میفرسته؟ جحور بهتون میگه
خواهش میکنم
عزیز پس سوال شما درباره برنامه نویسی بانک هست نه ربات
بهتره یخورده برنامه نویسی کار کنید متوجه میشید
هر بانکی متد خاصی برای ارسال و دریافت اطلاعات داره
شما چرا به کوکی و سیشن گیر دادین همه بانک ها یسری اطلاعات رو با متد های گیت یا پست برای اعتبار سنجی و کمکی میفرستند.
ما هستیم که اطلاعات رو از دیتابیس میکشیم بیرون و برای تایید توسط وبسرویس به بانک ارسال میکنیم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
استاد من همیشه کارهای شمارو قبول دارم 
ممنون بابت شرکت در نظرسنجی
بعضی از مشتریای من فقط از طریق تلگرام در ارتباط هستند و گفتم یه ربات برای راحتی خودم بسازم و اطلاعات رو کاربر از طریق تلگرام دریافت کنه
این ربات بیشتر جنبه تست داره و اگه بدرد بخوره شخصی استفاده میشه (اولین ربات بنده هست)
با احترام
-
تعداد تشکر ها ازomid1991 به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2016, 21:26
عضو انجمن
این ربات @jofttbot خیلی وقت پیش داشت از این ایده استفاده می کرد و ایده جدید نیست
-
-
July 12th, 2016, 21:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
RealHAM
این ربات @jofttbot خیلی وقت پیش داشت از این ایده استفاده می کرد و ایده جدید نیست
دوست عزیز من نگفتم ایده جدید هست
نقل از پست اول
این ایده رو من قبلا دیده بودم
حالا چون نیاز داشتم برای خودمم پیادش کردم
-