به نظرم امکانش هست ___
- - - Updated - - -
از سمت سرور اطلاعات مربوط به کوکی و سشن ها و کد امنیتی بانک ملی رو میگیری ___ بعد از کاربر هم اون چهار تا پارامتر کارت و کد امنیتی و ... رو میگیری پست میکنی به بانک ملت * ... تست کن ! فکر کنم نتیجه بده !
بد
خوب
عالی
محشر
به نظرم امکانش هست ___
- - - Updated - - -
از سمت سرور اطلاعات مربوط به کوکی و سشن ها و کد امنیتی بانک ملی رو میگیری ___ بعد از کاربر هم اون چهار تا پارامتر کارت و کد امنیتی و ... رو میگیری پست میکنی به بانک ملت * ... تست کن ! فکر کنم نتیجه بده !
ویرایش توسط djspammer : July 12th, 2016 در ساعت 20:21
سفارش برنامه نویسی وب (php)
این ربات @jofttbot خیلی وقت پیش داشت از این ایده استفاده می کرد و ایده جدید نیست
سامانه میزبانی وب صفروب | سامانه پرداخت یک دو سه پی
تلفن : ۰۹۳۰۴۰۰۱۹۸۶ | تلگرام : safeith
شرکت فناوران برنامه نویس ماد
درسته، معذرت می خواهم
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
سامانه میزبانی وب صفروب | سامانه پرداخت یک دو سه پی
تلفن : ۰۹۳۰۴۰۰۱۹۸۶ | تلگرام : safeith
شرکت فناوران برنامه نویس ماد
آقا خیلی هم عالیه .
دوستان بجای اینکه به برنامه نویس انگیزه بدید که توسعه اش بده بیشتر دارید شور و شوقشو از بین میبرید.
آقای امید تک بسیار عالی بود کارتون .
با ربات نمیشه داده ای رو به url ای از سمت کاربر post کرد و نتیجه رو توی ربات گرفتاز سمت سرور اطلاعات مربوط به کوکی و سشن ها و کد امنیتی بانک ملی رو میگیری ___ بعد از کاربر هم اون چهار تا پارامتر کارت و کد امنیتی و ... رو میگیری پست میکنی به بانک ملت * ... تست کن ! فکر کنم نتیجه بده !
اگه اینجوری میشد که دیگه جرات نداشتیم بریم توی هیچ رباتی
- - - Updated - - -
با CURL میشه از سمت سرور درخواست فرستاد و sessid گرفت از سایت تارگت و سپس عملیات دیگه مثل لاگین و ... و پر کردن فرمها رو انجام داد.هر سایت فقط به کوکی ها و session های خودش دسترسی داره نه بانک ملی
دور زدن کپچا هم زیاد سخت نیست![]()
سفارش برنامه نویسی وب (php)
سلام
خیلی عالیه ... من شخصا از این نوع تفکرات و ایده ها خیلی خوشم می آید . موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)