-
July 12th, 2016, 01:20
عضو انجمن
پاسخ : تماس از جانب پلیس فتا

نوشته اصلی توسط
hegza
چه مسخره!!!
اومدیم و فردا سرور رو کنسل کردی آقای فلان رفت گرفتشو باهاش خلاف کرد. اونوقت پای کی گیره؟!
بنظرم اصلا آی پی ندید. مگه آی پی کد ملیه یا اثر انگشت. مملکتی داریما

درود
هر آی پی از دسترس شما خارج شد کافیست یک مراجعه یا یک ایمیل انجام دهید
در مواقع ایمیل دیر به نتیجه میرسید ولی حضوری زود به نتیجه میرسید
شب بخیر
پارس وب هاست با 6 سال سابقه درخشان در زمینه هاست,دامین,سرور مجازی,سرور اختصاصی
تلفن:02195119965
پارس وب هاست
-
تعداد تشکر ها ازpeym@n به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2016 01:20
# ADS
-
July 12th, 2016, 01:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
armin.rf
پس با این وجود ما

نوشته اصلی توسط
armin.rf
- اصل و کپی شناسنامه + کارت ملی
- یادداشت کردن اطلاعات سرور اختصاصی اصلی و سرور مجازی های مشتریان
- یک عدد خودکار
بریم اونجا
درسته ؟
- - - Updated - - -
ایده خوب و خلاقانه ای هستش 
سرور الان چیزی حدود 8 ماه دستمونه
بله پوشه و عکس هم همراهتون باشه این پرونده برای شما درست میشه که اطلاعتی که ایمیل میکنید براشون میزارن تو پرونده که فردا کسی خلافی کرد شما از قبل میگید من این آیپی ایمیل کردم دیگه نداریم و شما به همین راحتی میرید خونه
سرو دانلود
دانلود فیلم-سریال-زیر نویس و عکس بازیگران
-
تعداد تشکر ها از chaishpish به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2016, 01:21
عضو انجمن
اگه خواستن ،برید پشت گوش نندازید
شاید کار خاصی هم نباشه ولی وقتی میبینن دیر اومدید یا نیومدید،گیره بیخود میدن وقت خودتون تلف میشه.
-
تعداد تشکر ها از taksis به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2016, 01:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
taksis
اگه خواستن ،برید پشت گوش نندازید
شاید کار خاصی هم نباشه ولی وقتی میبینن دیر اومدید یا نیومدید،گیره بیخود میدن وقت خودتون تلف میشه.
از رفتن که باید رفت شاید از سوی کاربران شما تخلفی رخ داده و میخوان همکاری کنید. نرید میوفته گردن خودون.
اما مسئله همونطور که در پست #20 عرض کردم رو درست مدیریت کنید.
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2016, 01:31
عضو انجمن
از رفتن که باید رفت شاید از سوی کاربران شما تخلفی رخ داده و میخوان همکاری کنید. نرید میوفته گردن خودون.
اما مسئله همونطور که در پست
#20 عرض کردم رو درست مدیریت کنید.
از بابت تخلف شک نکنید هیچ تخلفی انجام نشده و 10000000000 درصد سر این موضوع مطمئنیم
- - - Updated - - -
۲ سال و ۴ ماه پیش هم تماس گرفتند اما نرفتیم و اتفاقی هم نیوفتاد !
ویرایش توسط armin.rf : July 12th, 2016 در ساعت 01:30
-
تعداد تشکر ها از armin.rf به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2016, 01:35
عضو انجمن
درود
حتما برید و پروندتون رو ثبت کنید
موفق باشید
پارس وب هاست با 6 سال سابقه درخشان در زمینه هاست,دامین,سرور مجازی,سرور اختصاصی
تلفن:02195119965
پارس وب هاست
-
تعداد تشکر ها از peym@n به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2016, 01:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
armin.rf
سلام وقت به خیر
امروز صبح از طرف پلیس فتا تماس گرفتن و در مورد اینکه هاستینگ داریم سوال کردن
بعد فرمودند فردا با شناسنامه و کارت ملی و هر مدرک موجود بریم اونجا
جریان چیه دوستان
نگران نباش طرح های فتا زیاد هستند شاید یک مشتری داری که دارای اطلاعات خاصی روی سایتش
فقط اگه گفتند آپی داریم ازت کاری کردی نترس بگو کاری نکردم
اینا میخواند ثبت کنند
تبدیل و طراحی قالب ها وردپرس/ WHMCS / جوملا / دیتالایف انجین / نیوک 8.2 و 8.3 / سیستم ها آپلود سنتر
شماره های تماس : 09398001743 - 09132285902
تلگرام :
https://telegram.me/saeed0pc1
-
تعداد تشکر ها از saeed.spore به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2016, 01:36
عضو جدید
برو نگران نباش
منم اول ترس داشتم ولی رفتم چیزی نبود
خخخخخ
-
-
July 12th, 2016, 01:38
سلام
این شماره رو نمی دونم اما یه بار از سازمان بسیج با بنده تماس گرفتن و من جایی بودم نتونستم بردارم کسی هم نبود برداره یه شماره معمولی تهران هم بود اما هر چی با هر دستگاهی تماس میگرفتم میگفت چنین شماره ای در شبکه وجود نداره تا اینکه از 118 قضیه رو پرسیدم گفت اکثر سازمان و ارگان های دولتی دارای شماره های یه طرفه ای هستن که فقط خودشون تماس میگیرن و شما نمی تونی تماس بگیری و جالب تر اینکه قشنگ بهم گفت این شماره مال کدوم بخش بسیج هست که فهمیدم دانش آموزی بوده.
خلاصه منظورم اینه که من جای شما بودم تا 100 درصد از صحت شماره و اینکه دقیق از کجا تماس گرفته شده مطمئن نمیشدم هرگز نمیرفتم.
-
تعداد تشکر ها از iHSG به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2016, 01:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
armin.rf
از بابت تخلف شک نکنید هیچ تخلفی انجام نشده و 10000000000 درصد سر این موضوع مطمئنیم
- - - Updated - - -
۲ سال و ۴ ماه پیش هم تماس گرفتند اما نرفتیم و اتفاقی هم نیوفتاد !
از کجا میدونید اتفاقی نیفتاده؟!
یک پرونده ممکنه ماه ها یا سالها پاس کاری بشه و حکم غیابی بدن و بعدها شما ازش مطلع بشید.
بزارید یک نمونه دیگه بگم.
یک روز مدیر شرکتی که باهاشون کار میکردم رو گرفتن. یعنی احضارش کردن با وثیقه آزاد شد.
البته مربوط به سال 90(اوایل کار پلیس فتا) علت: تو سیستم وبلاگدهیش یکی اومده وبلاگ ساخته. و شماره کلی دختر ریخته داخلش به عناوین .... و.... بعد پلیس فتای محترم ارومیه اومده از blogname.domain.ir هویز گرفته و طبیعتا نام شرکت رئیس ما بود دیگه و ایشون رو به جرم زدن القاب فلان و بمان و بازی با آبروی نوامیس مردم از سوی دادگاه ارومیه محاکمه غیابی شد. وقتی پلیس فتا و کارشناس مورد درخواست مدیر شرکت از سوی دادگاه تجدید نظر مورد بررسی قرار دادن تازه فهمیدن. ساب دامنه هویزش دامنه اصلیه دی: بله دیگه بهمین سادگی. حتی یک عذرخواهی ساده هم نکردن و بعد با ارائه آی پی سازنده وبلاگ دستگیر شد که ظاهرا از همکلاسیهای اون خانم ها بوده ولی چون بهش بها نمیدادن اومده . اینکارو کرده
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
این شماره رو نمی دونم اما یه بار از سازمان بسیج با بنده تماس گرفتن و من جایی بودم نتونستم بردارم کسی هم نبود برداره یه شماره معمولی تهران هم بود اما هر چی با هر دستگاهی تماس میگرفتم میگفت چنین شماره ای در شبکه وجود نداره تا اینکه از 118 قضیه رو پرسیدم گفت اکثر سازمان و ارگان های دولتی دارای شماره های یه طرفه ای هستن که فقط خودشون تماس میگیرن و شما نمی تونی تماس بگیری و جالب تر اینکه قشنگ بهم گفت این شماره مال کدوم بخش بسیج هست که فهمیدم دانش آموزی بوده.
خلاصه منظورم اینه که من جای شما بودم تا 100 درصد از صحت شماره و اینکه دقیق از کجا تماس گرفته شده مطمئن نمیشدم هرگز نمیرفتم.
021-818oooo1 سایبری تهران
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها ازhegza به دلیل پست مفید