صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 32

موضوع: بربید سرور ||فروش سرور مجازی ایران رم 1 گیگ فقط و فقط 24900 تومان||رم دو گیگ 34900 تومان||پارس آنلاین

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

پیش فرض پاسخ : بربید سرور ||فروش سرور مجازی ایران رم 1 گیگ فقط و فقط 24900 تومان||رم دو گیگ 34900 تومان||پارس آنلاین

من هم از این شرکت 4 تا سرور تهیه کردم و کاملا نا راضی هستم. مستندات مربوط به تعداد سرور ها و تیکت های رد و بدل شده فی مابین هم موجوده، اگر کسی خواست براش می فرستم و یا اینجا قرار میدم. متاسفانه افرادی کاملا کم سواد و تجربه که حتی توانایی رفع مشکلات جزئی را هم ندارند.

عضو انجمن Genral X2 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    179
    تشکر تشکر شده 
    209
    تشکر شده در
    164 پست

پیش فرض پاسخ : بربید سرور ||فروش سرور مجازی ایران رم 1 گیگ فقط و فقط 24900 تومان||رم دو گیگ 34900 تومان||پارس آنلاین

نقل قول نوشته اصلی توسط berbidvps نمایش پست ها

*با یک بار خرید قطعا مشتری همیشگی ما خواهید شد*
    با سلام

واقعا جالب زدید این تیتر رو :| یک بار از شما سرور گرفتیم برا 7 پشت ابا و اجدادمون کافیه :|
    ویرایش توسط Genral X2 : October 8th, 2017 در ساعت 01:37
    بزرگترین انجمن گیمینگ ایرانی /// AmazonGame.iR

-----------------------------------------------------------------------------
    Haj_Milat@

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    517
    تشکر تشکر شده 
    284
    تشکر شده در
    232 پست

امروز چه خبره تو انجمن ، واقعا اگر حقیقت داشته باشه باعث تعجب هست چرا که دوستان اعتبار خودشونو خراب میکنن در صورتی که تو این انجمن جا افتاده بودن ، حداقل بیان از خودشون دفاع کنن اگر کسی کاری کرده بگن یا اگر دفاعی ندارن که محکوم هستن

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

دوستان ما هم یکبار سرور از شما خریدند به جای اینکه مشتری شما بشن دیگه کلا از اینجا از کسی سرور نخریدند!!!
    واقعا تیتر رو خوب اومدی که با یکبار خرید مشتریتون میشن.
    واقعا اگه ادم بخواد کار کنه مگه با این 10 تومنها که بگیره و جواب مردومو نده چقدر میتونه در بیاره؟؟؟
    ولی اگر جواب اینها رو میدادید الان کلی مشتری داشتید. اخه یکی دو تا شاکی ندارید که!!!

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

ای کاش من هم زودتر این تاپیک و تاپیکهای مربوط به ایشون رو دیده بودم که واقعا یه کلاهبردار به تمام عیارن

- - - Updated - - -

ای کاش من هم زودتر این تاپیک و تاپیکهای مربوط به ایشون رو دیده بودم که واقعا یه کلاهبردار به تمام عیارن

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    12 پست

منم سرور از ایشان خریداری کردم متاسفانه همش هنگ میکنه و میگن باید هی ریست کنید اینم کیفیت سرویس

7. تعداد تشکر ها از nofozgar به دلیل پست مفید

عضو انجمن ourweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

عجب وضعیت بدی هست همه ناراضی یک نفر هم قبول نکرده این چه روش کار کردن هست؟
    ویرایش توسط ourweb : October 10th, 2018 در ساعت 16:44
    وب سایت : www.irhosting24.com
    تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820

عضو انجمن iran20host آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    78
    تشکر تشکر شده 
    58
    تشکر شده در
    48 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط berbidvps نمایش پست ها
    با سلام و احترام
    شما اگر همان ابتدا برای این پول بی ارزش و ناچیز مودبانه و با احترام متقابل درخواست عودت وجه میدادین شک نکنید هزینه برای شما برگشت داده میشد چرا که ما خداروشکر گیر 20 تومان شما نیستیم.
    ولی با این رفتارهای تهدید آمیز و بی ادبانه به هیچ عنوان هزینه شما برگشت داده نخواهد شد.چرا که سرور هیچ مشکلی ندارد و بنده حاضر هستم سرور شما در اختیار فردی بی طرف وصادق در همین انجمن قرار دهم که سرور را بررسی کنندو سرور را تست نمایند و نتیجه را در همین تاپیک اطلاع دهند که مشخص شود مشکل از شما است یا از ما.
    بنده هم خدمتت عرض کردم اگر حقی از شما ضایع شده به هیچ عنوان کوتاهی نکنید.
    موفق باشید
    با سلام و عرض ادب خدمت اساتید محترم
    ایشون یک کلاه بردار هستند و بنده از ایشون سرور خریدم فاکتورشم می توانم در صورت نیاز آپلود کنم .
    ایشون به شدت بی ادب و بد دهن هستند .
    بنده از ایشون سرور گرفتم بعد از 1روز رمز عبور سرور رو عوض کردند تیکت زدم بهشون می گفتند عوض نکردیم,در نهایت باهاشون تماس گرفتیم و با حرف های رکیک و فوش جواب مارو دادند.
    پیشنهاد می کنم اصلا استفاده نکنید .
    شرکت "داده پرداز آگرین زاب"به شماره ثبت :671 و شناسه ملی :14005984162 "مسئولیت محدود" ZABHOST.NET
    ارائه دهنده ی خدمات هاستینگ ,سرورمجازی ایران,نمایندگی هاست سی پنل ایران ,دارای نماد اعتماد 2 ستاره

10. تعداد تشکر ها ازiran20host به دلیل پست مفید

عضو انجمن berbidvps آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    25
    تشکر تشکر شده 
    844
    تشکر شده در
    718 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iran20host نمایش پست ها
    با سلام و عرض ادب خدمت اساتید محترم
    ایشون یک کلاه بردار هستند و بنده از ایشون سرور خریدم فاکتورشم می توانم در صورت نیاز آپلود کنم .
    ایشون به شدت بی ادب و بد دهن هستند .
    بنده از ایشون سرور گرفتم بعد از 1روز رمز عبور سرور رو عوض کردند تیکت زدم بهشون می گفتند عوض نکردیم,در نهایت باهاشون تماس گرفتیم و با حرف های رکیک و فوش جواب مارو دادند.
    پیشنهاد می کنم اصلا استفاده نکنید .

لطفا با مدرک صحبت کنید
    ما هیچ موقع به هیچ احد ناسی توهین نکرده ایم چه برسه به فحاشی
    خرید سرور مجازی ، خرید هاست شرکت فناوری اطلاعات جاوید,بربید ممسنی (سهامی خاص)||سرور مجازی ارزان||شماره پشتیبانی واتس آپ:09058039923

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)