سلام
ببینید عزیز بعد از اینکه یه سری درگاه های پرداخت بزرگ چیلتر شدن همونطور که انتظار میرفت افراد زیادی اومدن و سایت درگاه پرداخت زدن فکر کنم حدود 30-40 تا سایت جدید اومد که خب یه سری از این سایت ها برای اینکه بتونن مشتری جمع کنن و تازه کار بودن اومدن سبک اسم قدیمیای این کار که چیلتر شدنو انتخاب کردند
البته بنده به صورت کلی عرض کردم و منظورم سایت پارسی پی نیست چون این نام با پارس پال زمین تا آسمون فرق میکنه
دامنه پارس پالی که بنده و دوستان تایید کردیم و قبلا باهاشون کار کردیم https://www.parspal.com/ هست که این شرکت یکی از قدیمی ترین ها هست و الان دامنه جدیدشون https://www.arianpal.com/ هست پس در نتیجه مشکلی که شما دارید هیچ ربطی به سایت پارس پال نداره و باید به دنبال مدریت پارسی پی باشید.
موفق باشید
ویرایش توسط Ringmoon : August 8th, 2016 در ساعت 19:46
دوستان یک اطلاعی که به دوستان باید بدم اینکه این شرکت به طور دائمی برگشته و بلاخره میتوان از سایر درگاه های غیر معتبر یا معتبری مثل زرین پال به این شرکت کوچ کرد
نقل قول از مسئولین خود آرین پال (پارس پال سابق) :
با سلام و احترام
کاربر گرامی ،همانگونه که مستحضر هستید علت *****ینگ درگاه های واسط تخلف برخی پذیرندگان در استفاده از خدمات بوده است ، پیگیری های حقوقی و قضایی در این رابطه انجام اما متاسفانه امکان ادامه فعالیت برای برند قبلی مقدور نگردید ، از این رو با پیگیری های انجام شده اجازه فعالیت با برند جدید دریافت گردید ، همچنین با قوانین جدید و نظارت بیش از پیش تمام توان این مجموعه در رابطه با کنترل و جلوگیری از تخلف پذیرندگان خواهد بود .
با تشکر
براشون آرزوی موفقیت دارم .با سلام و احترام
کاربر گرامی ،همانگونه که مستحضر هستید علت *****ینگ درگاه های واسط تخلف برخی پذیرندگان در استفاده از خدمات بوده است ، پیگیری های حقوقی و قضایی در این رابطه انجام اما متاسفانه امکان ادامه فعالیت برای برند قبلی مقدور نگردید ، از این رو با پیگیری های انجام شده اجازه فعالیت با برند جدید دریافت گردید ، همچنین با قوانین جدید و نظارت بیش از پیش تمام توان این مجموعه در رابطه با کنترل و جلوگیری از تخلف پذیرندگان خواهد بود .
با تشکر
ولی اگه خدای نکرده یک بار دیگه از این جور تخلف ها از سمت کاربرهاشون رخ بده و ***** بشن دیگه خدا باید بهشون رحم کنه .
ان شا الله موفق باشن
بنده آزمایشی درخواست درگاه ارسال کردم برای این مجموعه که موافقت نشد
البته با همین شرایط در گذشته حدود 60 + میلیون تراکنش داشتم فکر می کنم ( همین سایت)
پیروز باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)