صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 34

موضوع: هشدار به کلاه برداری و کاربرانی که قربانی شدند اعلام نمایند**

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن مینا-صیفی آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    958
    تشکر تشکر شده 
    1,029
    تشکر شده در
    733 پست

پیش فرض پاسخ : هشدار به کلاه برداری و کاربرانی که قربانی شدند اعلام نمایند**

نقل قول نوشته اصلی توسط meysam021 نمایش پست ها
    بسم تعالی
    علیرضا تبریزی هستم توجه کنید این کلاهبرداری از شخص بنده انجام شده و هیچ ربطی به سایت افرا سرور ندارد و بنده یکی از کارکنان این سایت هستم که با این یوزر پست میگذارم.

شما کاربران بار ها مشاهده کردید فردی با عنوان : فروش کردیت کارت و paypal هک شده با قیمت مناسب در انجمن به تعداد زیاد پست گذاری میکند و مدیران هم پست ایشون رو پاک میکنند
    (نمونه پست در عکسی در پست پیوست شد)
    1.png4.png
    توجه : اطلاعات تماس جهت جلوگیری از از برخی مسائل و قوانین انجمن محو سازی شد

کاربران معمولا برای کلاهبرداری هایی با مبلغ های 400-500 هزار تومان شکایت نمیکنند و قید پول رو میزنند اما این سری تصمیم گرفته شده دست این فرد از فضای مجازی کوتاه گردد (مبلغ کلاهبرداری از بنده حدود 1 ملیون میباشد) این کار فقط جهت جلوگیری از کلاهبرداری های آتی این فرد صورت میگیرد
    دوستانی که این پست را مشاهده میکنند لطفا با این فرد معامله ای انجام ندهند زیرا پس از واریز وجه هیچ خدماتی دریافت نمیکنند
    لذا از کاربرانی که قربانی این فرد قرار گرفته اند خواهش مندم در همین پست کامنت های خودشون رو بذارند
    با تشکر
    از مدیران انجمن خواهش مندیم این پست را حذف نکنند تا اطلاع رسانی به کاربران صورت گیرد
    سوالی بود در خدمتم
    سلام بنظرم کار شمام غیر قانونی هست که بخاطر ارزان بودن یا غیره اعتماد میکنید و حق شماست که کارتون به این مراجع باز بشه و سرتون کلاه بره . کلاهبرداری تو روز روشن با اسپم های زیاد در انجمن ها از این واضح تر با عنوان هک شده !!! بعد شما میری میخری جالبه واقعا اونم در سایز تابلو 940 در 1080 پیکسل .
    ویرایش توسط مینا-صیفی : June 28th, 2016 در ساعت 15:30

عضو جدید Iranicaserver آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    45
    تشکر تشکر شده 
    193
    تشکر شده در
    147 پست

مالخری خودش خلاف هست این بالا زده بود که هکی هست یعنی *** بوده حالا اعتماد به *** کردن دیگه واقعا جالبه تازه مالخرها جنس رو می بینند و قیمت می دهند پرداخت که هکی هست معلومه چی میشه
    ارائه دهنده سرور های مجازی و اختصاصی , گیم سرور , هاست دانلود, لینوکس , ویندوز از دیتاسنترهای #افرانت , #پارس آنلاین
    www.IranicaServer.com

عضو انجمن farmanrava آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    1,294
    تشکر شده در
    783 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nima73 نمایش پست ها
    درود
    شما اومدی اینجا دقیقا داری به مالخری اعتراف میکنی بعد سوال میکنی معامله ات غیر قانونی بوده ؟
    خوب دوست عزیز خودت داری میگی طرف گفته هک شده و هک شده یعنی د/زدیده شده و این یعنی ایشان د/زد و شما مالخر هستید
    طبق قانون کشور ، جرم شما کمتر از جرم ایشان نیست

https://www.google.com/search?q=%D8%...ient=firefox-b
    نقل قول نوشته اصلی توسط مینا-صیفی نمایش پست ها
    سلام بنظرم کار شمام غیر قانونی هست که بخاطر ارزان بودن یا غیره اعتماد میکنید و حق شماست که کارتون به این مراجع باز بشه و سرتون کلاه بره . کلاهبرداری تو روز روشن با اسپم های زیاد در انجمن ها از این واضح تر با عنوان هک شده !!! بعد شما میری میخری جالبه واقعا اونم در سایز تابلو 940 در 1080 پیکسل .
    نقل قول نوشته اصلی توسط Iranicaserver نمایش پست ها
    مالخری خودش خلاف هست این بالا زده بود که هکی هست یعنی *** بوده حالا اعتماد به *** کردن دیگه واقعا جالبه تازه مالخرها جنس رو می بینند و قیمت می دهند پرداخت که هکی هست معلومه چی میشه
    آقا اصلا به حرف های این بنده خدا توجه میکنید ؟

بنده خدا میگه قصد ما خرید دلار هکی نبوده و یکی از دوستانشون اون طرف رو معرفی کرده که پرداخت ایشون رو انجام بده .....!!! اصلا از طریق این تایپیک ها باهاشون آشنا نشدن ... پلیس فتا هم این مورد رو تایید کرده ( طبق گفته ایشون )
    ویرایش توسط farmanrava : June 28th, 2016 در ساعت 15:55
    مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
    دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
    Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo

4. تعداد تشکر ها از farmanrava به دلیل پست مفید

عضو جدید DANG3R آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    168
    تشکر شده در
    93 پست

این عزیز از یکی از دوستان هم کلاه برداری کردند
    انشا... گه در شکایت موفق باشید
    ..
    به این موارد بی توجهی کردن مساوی است با کلاه برداری های بیشتر امثال اینها
    و همه مسئول هستند.
    Telegram : @DrThC42

عضو دائم viasky آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

ایشون مدتی در انجمن فعال بودند و آفرهای بسیار ارزان معرفی می کردند
    تعدادی نیز کلاه برداری انجام دادن به صورت
    شاید جالب باشه برای شما ولی دوستی که با مشخصات مخابرات فعالیت می کردند و بعدا شروع به آفر کردند که سرور رم 16 گیگ ماهیانه 40 هزار تومان....
    از اون طریق هم متاسفانه چند نفر به دام افتادند
    درمجموع خیلی موافق این هستم که بخشی در انجمن راه اندازی بشه
    برای تایید سرویس دهندگان و یا اعلام هشدار خرید از برخی افراد
    متاسفانه اینجوری به راحتی میشه کلاه برداری کرد و بعد از اون مجدد بدون هیچ مشکلی میشه به فعالیت ادامه داد.......
    در هر صورت لطفا بیشتر دقت کنید
    موفق باشید

- - - Updated - - -

البته باز مجدد عرض کنم که اینجا خیلی خوبه!
    انجمن های دیگه وضعیت خیلی فرق میکنه
    نظمی که من اینجا دیدم در هیچ انجمنی ندیدم
    Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
    Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk

7. تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    517
    تشکر تشکر شده 
    284
    تشکر شده در
    232 پست

پیشنهاد میکنم تاپیکتونو ویرایش کنید ، این بنده خدا بارها گفته که کارت هک شده نخریده بلکه برای کارت رسمی اقدام کردم

مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط live نمایش پست ها
    پیشنهاد میکنم تاپیکتونو ویرایش کنید ، این بنده خدا بارها گفته که کارت هک شده نخریده بلکه برای کارت رسمی اقدام کردم

کارت رسمی؟ در کدام نقطه دنیا کارت رسمی 2000 دلاری را 200 هزار تومان به شما ارائه می دهند؟ فرض کنیم فروشنده واقعا کارتی هم داشته باشد همین قیمت مشخص نیست برای شما کارتها از کداوم منبع امده و ***ی است؟هر دلار 10 تک تومن؟انهم به صورت قانونی؟خریدار هم اطلاع نداشته است که در حال حاضر آدامس موزی در ایران هر عدد بیش از 1000 تومان قیمت دارد . چطور دلار موجود در یک کردیت کارت 10 تک تومن فروخته می شود؟راستی سکه 10 تومنی هنوز در ایران ضرب می شود؟
    اگر شما قصد خرید دلار قانونی داشته باشید چرا باید به سراغ چنین افرادی بروید؟ در همین انجمن تاپیک ایجاد فرمائید در چند ساعت افرادی به شما آفر ارائه می دهند که سالهای سال است این کار را انجام داده اند !

ارتباط: Ramin@WebHostingTalk.IR

10. تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید

عضو انجمن hegza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,391
    تشکر تشکر شده 
    1,140
    تشکر شده در
    739 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ramin نمایش پست ها
    کارت رسمی؟ در کدام نقطه دنیا کارت رسمی 2000 دلاری را 200 هزار تومان به شما ارائه می دهند؟ فرض کنیم فروشنده واقعا کارتی هم داشته باشد همین قیمت مشخص نیست برای شما کارتها از کداوم منبع امده و ***ی است؟هر دلار 10 تک تومن؟انهم به صورت قانونی؟خریدار هم اطلاع نداشته است که در حال حاضر آدامس موزی در ایران هر عدد بیش از 1000 تومان قیمت دارد . چطور دلار موجود در یک کردیت کارت 10 تک تومن فروخته می شود؟راستی سکه 10 تومنی هنوز در ایران ضرب می شود؟
    اگر شما قصد خرید دلار قانونی داشته باشید چرا باید به سراغ چنین افرادی بروید؟ در همین انجمن تاپیک ایجاد فرمائید در چند ساعت افرادی به شما آفر ارائه می دهند که سالهای سال است این کار را انجام داده اند !
    با درود و احترام
    ضمن تائید صحبت دوستان مبنی بر طمع خود خریدار.
    لازم به ذکر است آدامس موزی الان 500 تومن هست. احیانا دارند بهتون گرون میدن
    پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.

عضو انجمن emperatoor73 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    233
    تشکر تشکر شده 
    108
    تشکر شده در
    94 پست

به نظرم من خودتون اشتباه کردید و مقصر هستید
    من چند بار داخل تاپیک هاشون نوشتم که فروش پیپال هک شده جرم هست و قابل پیگیریه و بلافاصله مدیران پاک کردن
    به نظر من اگه مدیران تاپیک را پاک نمیکردن دوستان میومدن داخل تاپیک مسائل مربوط به دلار هکی را میگفتن
    اینطوری همه میفهمیدن این کار جرم محسوب میشه

آی ویولن | سایت تخصصی آموزش ویولن

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    172
    تشکر تشکر شده 
    391
    تشکر شده در
    246 پست

جالب اینجاست که چه کاربران و چه مدیر انجمن بدون توجه به پست های استارتر دارن پست ارسال و به ایشون اشتباهی را که مرتکب نشدند یادآوری می کنند .

استارتر در این انجمن با این فروشنده آشنا نشده . بلکه به واسطه یک شخص ، به فروشنده کارت های هک شده کانکت شده و قصد ایشون هم خرید کارت هک شده نبوده
    استاتر در جریان نبوده که این شخص در اصل همان فروشنده کارت های هکی است و فکر می کردند یک کاسب است که کارشان انتقال ارز و انجام خرید های اینترنتی می باشد؛ و طبق ادعای خودشان اگر میدانستند با چنین شخصیتی طرف هستند به این معامله تن نمی دادند .

متاسفانه اعتماد سازی ما با ایشون داستان داره و متاسفانه اعتماد پوچی بود اگر خود بنده این پست رو میدیدم مطمانن با ایشون معامله نمیکردم اما ایشون توسط یکی از دوستان معرفی شد و من بعد از معامله پست ایشون رو مشاهده کردم
    ایشون توسط یکی از دوستان معرفی شد و من بعد از معامله پست ایشون رو مشاهده کردم
    بار ها عرض شد ما قصد خرید دلار **** را نداشته ایم و دنبال فردی بودیم که پرداخت بنده را در سایت علی اکسپرس انجام دهد
    استارتر هزینه کالای موجود در علی اکسپرس را به حساب فروشنده کارت های هک شده واریز کرده و قرار بود این شخص پرداخت را انجام دهد . اصلا صحبت ایشان سر دلار نیست که شما قیمت روز دلار را به استارتر یادآوری می کنید .

http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1541787
    http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1541798

---

استارتر گرامی

شما حتما از طریق پلیس فتا پیگیری و در صورت امکان در سایر انجمن ها هم این موضوع را اطلاع رسانی نمایید (البته با ارائه توضیحات شفاف که تاپیک های مشابه به سرنوشت این تاپیک دچار نشوند)
    همچنین در مراجعه به پلیس فتا حتما اظهار بی اطلاعی کنید که سابقه آشنایی با این شخص نداشتید .
    ویرایش توسط i.sharifi : June 28th, 2016 در ساعت 20:10

14. تعداد تشکر ها ازi.sharifi به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)