چاقوئی که هم باهاش آدم میکشند. حتما چاقو ساز از نظر اخلاقی در جرم صورت گرفته نیز سهیمه؟!
بنظرم اینا چیزهای اخلاقی هستند و هر فرد میتونه ازش بهره درست ببره. و ربطی به سرویس دهنده نداره الان مثلا همین گوگل آنالیز روی ایران بسته هست همه وبمسترها که نمیتونن وی پی اس بگیرند و ریموت بزنن!!!
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
در کل کلمه چیز پی ان توی ایران بد شده و برداشته بد همه می کننه برای *****ینگ .
در حالی که خیلی از شرکت ها چیز پی ان برای تبادل اطلاعات داخلی خودشون و...... خیلی استفاده ها می کنند.
مثل چاقو می مونه که چطور و کجا ازش استفاده کنی..
اما در کل استارتر عزیز شاید این کار سود خوبی داشته باشه اما چون غیر قانونی هست مشکلات خودش هم داره
آقا من کاری به بحث بیخود شما ندارم
من میگم اگر میخواین و مدیر اجازه میده اسم سایت هایی ( یکی دو تا نیست ) که درگاه واسط از جاهای مختلف گرفتنو بگم
خیلی از شماها هم میدونید
من میگم شاید اینها درصد بیشتری دارن میدن که مشکلی نداره از منم بگیرن و به ما هم بدنو حسابمونو بلوکه نکن
تنها راهتون استفاده از درگاه واسط هست.و اینکه میتونید درگاه اختصاصی هم بگیرید ولی باید کمی دقت کنید و درگاه رو به یک سایت دیگه بگیرید ولی تو این سایتتون هم استفاده کنید.
مثال برای سایت test.com نماد بگیرید و درگاه بگیرید و بعد از همین درگاه در سایت test2.com استفاده کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)