رفتم دیدم
آلمان بشدت به صرفه تره ، فقط اون دوست بالا که گفتن از مارکت های هرتنز نخرم چرا آخه؟
این سرویسها مورد اعتمادن ؟
آپتایم چطور؟
اگه تو پ.خ افر نمیگید پس اینجا بگید چون کنجکاو شدم![]()
رفتم دیدم
آلمان بشدت به صرفه تره ، فقط اون دوست بالا که گفتن از مارکت های هرتنز نخرم چرا آخه؟
این سرویسها مورد اعتمادن ؟
آپتایم چطور؟
اگه تو پ.خ افر نمیگید پس اینجا بگید چون کنجکاو شدم![]()
ویرایش توسط ehsan.n1 : June 6th, 2016 در ساعت 02:16
آفر فرانسه بدید آشنا شیم :دی
کیفیت قطعات پایین،
شبکه ضعیف نسبت به سایر دیتاسنتر های اروپایی
فاقد anti ddos سخت افزاری و..
بنده اطلاع ندارم شما چند وقته داخل بیزنس هستید؛ 4 سال پیش ما یک سرور از OVH گرفتیم مشکل main board داشت. همکاران قدیمی خاطرشون هست که مداوم این سرور ها بدلیل ایراد فنی که داشت خاموش میشدند!
همین مورد باعث شد که با یک سرور 300 - 400 تومانی ، حدود 2 میلیون ضرر کنیم!
+ دو روز بعد از سفارش سرور ovh یک رنج آیپی سفارش دادیم، دقیقا 30 روز بعد تحویل دادند!
+ پشتیبانی دیتاسنتر بسیار دیر پاسخ میدهند. مثلا هر 2 روز یکبار (در بهترین حالت) البته تا حالا نشده ما از این فرانسوی ها کمک بگیریم، ولی به هر حال ..
@Starter
این بسیار مهم است که سرور در پنل چه کسی در OVH ثبت میشود. در این مورد دقت به خرج بدید چراکه ovh بسیار حساس هست به اینکه account holder کی هست و card holder کی هست و سورس کجاست و..
همکارمون onlineservers.ir در این زمینه پیشنهاد میشوند ولی فقط در حد انجام کار های مالی، نه پشتیبانی سرور اختصاصی و..
ویرایش توسط Z.eus : June 6th, 2016 در ساعت 07:44 دلیل: آپدیت
ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
Join us on Telegram | Live Chat █
این تاپیک تا زمانیکه تصمیم به خرید بگیرم و مهلت ویندوز فعلیم تمام بشه ، آپ و فعال میمونه
سایر متخصصان هم میتوانند راهنمایی کنند
کسانیکه پ.خ میفرستند هیچ جوابی نمیگیرن چون دسترسی به پاسخ ندارم! هر صحبتی هست همینجا بگید تا سایرین هم ببینند و مقایسه ای بشه
من 8 ساله تو سایتهامون دارم المان استفاده میکنم.اخ نگفته.برعکس فرانسه داشتم اینقدر مشکل پورت و مشکلات عجیب داشت نابودمون کرد.هر روز قطعی و ریستارت!! الان به نظر شما باید بیام بگم فرانسه سرورهاش ضعیفه و به درد نمیخوره؟خواهشن کمی هم فکر همکاران که المان کار میکنند باشید دوست من..
ویرایش توسط delta : June 6th, 2016 در ساعت 09:40
یک پیشنها سرور
روسیه تهیه کنید از همه بهتر است
کارتان خیلی جلو می افتد
درود خدمت شما
بنده حدود 3 سال سابقه دارم و حدود 6 تا 9 ماه هست رو مجموعه او وی اچ وب جداگانه دارم فعاالیت میکنم
و از مچموعه قبلی جداشدم
در او وی اچ بستگی داره!!!شما زمانی که پنل vip او وی اچ رو داشته باشید چه مشکل نرم افزاری و چه سخت افزاری سرور شمارو در تیکت در چند دقیقه پاسخ میدن
چند مدتی هست که سرور اختصاصی فرانسه رو داریم و مشکلی برامون ایجاد نشده همچنین رو سرور های المان ، در سری هارد های اینترپرایز مشکلات کم تر دیده شد و تک و توک
مشاهده میشه که سرور ها به مشکل میخورن
پس باید یه فرقی بین کسایی که ماهانه برای پنل vip هزینه میدن و کسایی که پدر او وی اچ رو با دلار هکی در اوردن باشه!!
همکاران بسیار زیادی هستن که سرور اختصاصی از او وی اچ ارائه میدن و پنلشون معتبر هست وجناب عیس لو (آنلاین سرور ) یکی از بهترین ها هستن
- - - Updated - - -
آلمان هم مشکلی تابحال نداشتیم
دوستمون در سرور های مارکتی اعلام کردن مشکل دیده شده
ولی در سرور های اصلی خود المان هم کیفیت بالا ، و هم سخت افزار بدون مشکل استفاده میشه
بنده از نظر قیمت اعلام کردن فرانسه بهتر هستش
که استارتر سرور های المان رو انتخاب کردن
ویرایش توسط farssub : June 6th, 2016 در ساعت 11:18
مارکتی به کار شما نمیاد
اذیت میشوید
بدر مجازی ساز ویندوز میخورد
که مهم نباشد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)