-
May 22nd, 2016, 15:02
پاسخ : چرا نسل چهارم رایتل نیازی به usim ندارد

نوشته اصلی توسط
TCIHost
با سلام
بنده قصد نداشتم این رو عنوان کنم ولی در صورتیکه شما اینترنت 4 جی رایتل رو با 4 جی ایرانسل مقایسه کنید متوجه اختلاف سرعت زیادی خواهد شد .
در واقع 4 جی رایتل همان 3 جی هست و فقط ایکون 4 جی را دارد که براحتی توسط اوپراتور ها امکان تعویض ایکون شبکه وجود دارد .
علت اینکه ایرانسل را پیشنهاد دادم از لحاظ سرعت بود ولی از لحاظ پایداری سرویس و حجم داده همراه اول و مخابرات توصیه میشود .
باتشکر
سلام
مثل اینکه اطلاعات خوبی در این زمینه دارید .
ممنون میشم در خصوص موردی که بولد شده بیشتر توضیح بدید و بفرمایید تغییر آیکن شبکه به چه شکل انجام میشه ؟
-
-
May 22nd, 2016 15:02
# ADS
-
May 22nd, 2016, 15:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
TCIHost
همه زیرساخت ها برای 3 جی تنظیم شده اند .
کافیه شما 0.01 مگاهرتز بیشتر پهنای باند ایجاد کنی و از 3 جی بیشتر بشه و اونوقت روی lte نمایش داده میشه .
تجهیزات نصب شده رو چیکار میکنید؟
با این صحبت شما پس شرکت ها همه هزیه ی های سنگین میکنند و سر سازمان تنظیم مقرارت شیره میمالن و همه ی این تجهیزات و فیبر نوری که میکشن برای برخی سایت ها الکی هست اره؟
-
-
May 22nd, 2016, 15:15

نوشته اصلی توسط
novinvps.com
تجهیزات نصب شده رو چیکار میکنید؟
با این صحبت شما پس شرکت ها همه هزیه ی های سنگین میکنند و سر سازمان تنظیم مقرارت شیره میمالن و همه ی این تجهیزات و فیبر نوری که میکشن برای برخی سایت ها الکی هست اره؟

سرعت واقعی lte در حال حاضر در اختیار برخی شبکه ها و سازمان های خصوصی و برخی افراد خاص هست و به یک سری دلایل که نمیشه اینجا عنوان کرد .
استفاده مردم عادی و عموم روی 3 جی ست شده است .
حالا شما میخوای عکس جمع کن و ثابت کن همه تجهیزات موجود کشور برای استفاده مردم عادی بکار میره .
باتشکر
ویرایش توسط TCIHost : May 22nd, 2016 در ساعت 15:17
-
-
May 22nd, 2016, 15:16
ولی اصولا یک سوال هم وجود دارد. آن هم اینکه اپراتوری که میداند قرار نیست سرعتی در حدّ 4G ارائه دهد، چرا باید این همه هزینه کند تا زیرساخت 4G را ایجاد کند؟ آیا اگر بتواند به تکنیکی فنّی آن را شبیه سازی کند(به شرحی که در پست قبلی گفتم) این کار را نخواهد کرد؟ تنظیم مقرّرات سرش کلاه نمیرود. امّا تنظیم مقرّرات هم میداند که اساسا قرار نیست جایی که محدودیت سرعت اینترنت 128kb تصویب میشود، سرعتی در حدّ 4G ارائه شود. به همین دلیل سرش کلاه نمیرود امّا چشمش را روی هم میگذارد. همانطور که در بسیاری از موارد دیگر مثل پیاده سازی PCM در تلفن ثابت این کار را میکند(در حالی که میداند PCM در مخابرات یعنی کم فروشی که در اسلام هم حرام است). مثل اینکه شما میدانید از یک جادّه قرار نیست بیشتر روزی چند ماشین عبور کند و آنوقت هزینه کنید یک اتوبان بسازید.
ویرایش توسط mri_6889 : May 22nd, 2016 در ساعت 15:19
-
-
May 23rd, 2016, 14:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mri_6889
ولی اصولا یک سوال هم وجود دارد. آن هم اینکه اپراتوری که میداند قرار نیست سرعتی در حدّ 4G ارائه دهد، چرا باید این همه هزینه کند تا زیرساخت 4G را ایجاد کند؟ آیا اگر بتواند به تکنیکی فنّی آن را شبیه سازی کند(به شرحی که در پست قبلی گفتم) این کار را نخواهد کرد؟ تنظیم مقرّرات سرش کلاه نمیرود. امّا تنظیم مقرّرات هم میداند که اساسا قرار نیست جایی که محدودیت سرعت اینترنت 128kb تصویب میشود، سرعتی در حدّ 4G ارائه شود. به همین دلیل سرش کلاه نمیرود امّا چشمش را روی هم میگذارد. همانطور که در بسیاری از موارد دیگر مثل پیاده سازی PCM در تلفن ثابت این کار را میکند(در حالی که میداند PCM در مخابرات یعنی کم فروشی که در اسلام هم حرام است). مثل اینکه شما میدانید از یک جادّه قرار نیست بیشتر روزی چند ماشین عبور کند و آنوقت هزینه کنید یک اتوبان بسازید.
بنده با نظر شما کاملا موافقم
ببینید برای مثال
در استانی که هیچ کس نمیشناسدش ( ایلام )
چیزی به عنوان بستر فیزیکی برای 4gساخته نشده طبق گفته مسئولین اما جالب اینجاست که 4g در 90 درصد استان قابل دریافته
اما سرعت 1/100 سرعت 3g
و جالب تر اینجاست مسئولین محترم فرمودند ما بستر و امکاناتی نداریم که بیشتر از 100 Mbps داشته باشیم اما همین الان بنده در حال استفاده از 425 Mbps هستم
تصویر
speed.png
TeleGram & Tell : 09184613882
-
-
May 23rd, 2016, 16:25
عضو انجمن
من اصل قضیه برام سواله
سوال اصلی اینه اصلا سیم کارت چه ربطی به 4 جی داره
مگه این نیست که سیم کارت تنها کاری که میکنه رجیستر کردن گوشی روی برج هست و بعد این کار، تنها شما با گوشی کار دارید و عملا سیم کارت یه جور کی کارت هست برای وصل کردن گوشی به برج و شناسوندن دسترسی ها
پس تعویض سیم کارت به نظرم فقط تبلیغات هست
اگر دوستان اطلاعاتی دارن درمیون بزارن که اگر من اشتباه میکنم اطلاعاتم اپدیت بشه
ممنون
ویرایش توسط cacodemon : May 23rd, 2016 در ساعت 16:31
-
تعداد تشکر ها از cacodemon به دلیل پست مفید
-
May 24th, 2016, 22:16
اقا شنیدم lte با 4G فرق داره اما همه فکر میکنن lte همون 4G است ایا این سخن درسته؟
-
-
May 24th, 2016, 23:19
بله اکثر سیم کارت های رایتل 4g هست ولی یکسریشون دقیقاً مثل نسل قدیم ایرانسل هست که نمیدونم اونها هم پشتیبانی میکنه یا خیر
در هر صورت همه ی اینها به کنار نمیدونم چرا از 4g فقط به عنوان اینترنت استفاده میکنن برای مثال اگر دقت کنید هنگام تماس از شبکه ی 4g میره روی 3g یا 2g!
-
-
May 24th, 2016, 23:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
سرزمین
بله اکثر سیم کارت های رایتل 4g هست ولی یکسریشون دقیقاً مثل نسل قدیم ایرانسل هست که نمیدونم اونها هم پشتیبانی میکنه یا خیر
در هر صورت همه ی اینها به کنار نمیدونم چرا از 4g فقط به عنوان اینترنت استفاده میکنن برای مثال اگر دقت کنید هنگام تماس از شبکه ی 4g میره روی 3g یا 2g!
سلام
به علت اینکه voLTE نیست . کمتر گوشی از این قابلیت هم برخوردار هست.
در voLTE این مورد حل شده است
-
تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید
-
May 25th, 2016, 10:57

نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
به علت اینکه volte نیست . کمتر گوشی از این قابلیت هم برخوردار هست.
در volte این مورد حل شده است
من فکر میکردم چون بر مبنای ip هست اپراتور ها این موضوع رو هدایت میکنن و میفرستن وی شبکه ی دیگشون پس اوپراتور ها کامل شبکه ی 4g رو راه اندازی کردن؟
-