صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 25 , از مجموع 25

موضوع: کسی از شاتل سرویس نا محدود داره؟

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    108
    تشکر تشکر شده 
    318
    تشکر شده در
    256 پست

پیش فرض پاسخ : کسی از شاتل سرویس نا محدود داره؟

با سلام

بنده نامحدود art 5 دارم از شهر تبریز

سرعت برای من حداکثر حداکثر تو روز روشن 160 کیلو بایت باشه

حداقل هم 80 کیلو بایت

قبلا محدود داشتم eco 2048 البته قبل از اون هم eco 8192 داشتم که 1 مگابایت می زد 2 سال پیش !

eco 2048 بگیر و یا خواستی بیشتر یه 2500 تومن بده شبانه دانلود رایگان بگیر

خواستی با 5000 هزار تومن هم آی پی استاتیک بگیر

شاتل این روز ها بهترین گزینه هست

2. # ADS

عضو انجمن مینا-صیفی آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    958
    تشکر تشکر شده 
    1,029
    تشکر شده در
    733 پست

سرویس های حجمی شاتل شب رایگان نداره ؟ باس پول جدا داد ؟
    ایا میشه تلفنی ثبت نام کرد مثل اسیاتک ؟ دوست ندارم از نمایندگی بگیرم میخوام مستقیم بگیرم اینده انتقال بدم ؟
    یا در سایت میشه ثبت نام کرد ؟ من شهرستانم مثله اینکه سرویس ها برای شهرستان فرق میکنه اما در سایت نزده لامصب بدی شاتل اینه ادم رو همش پاس میدن اینور اونور معلوم نیست چجور میشه ازش خرید کرد اسیاتک راحت 1 شماره داره 1 سرویس داره . این یکی میگه زنگ بزن فلان جا اون یکی میگه بزنگ مازندران اون میگه اینجا بخش فنی هست اون میگه شنبه زنگ بزن اصلا چجوریه از این مسخره بازی های شاتل بدم میاد

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    3 پست

من art2 دارم. از تبریز
    سرعت دانلود حدود ۱۶۰-۲۰۰ هستش. البته خط تلفن مشکل داره. از این بیشتر نمیشه سرعتم. میانگین مصرف روزانه ام ۱ گیگه.
    شاتل نامحدود برای مصرف معمولی (وب گردی و تلگرام و اینستاگرام ) خوبه. ولی اگه دانلود حجیم زیاد داری٬ محدود بگیر.
    من یه کار دیگه هم می کنم. وقتی دانلود دارم یه بسته اینترنت ایرانسل میزنم با اون دانلود می کنم. ۵ گیگ ۲ هزار تومن.

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iHSG نمایش پست ها
    سلام
    من تا حالا تو عمرم بیشتر از 1 گیگ شبانه دانلود نکردم دوستان چطوری تا 16 گیگ رو یه شبه دانلود کردن؟
    البته من یه نت محدود آسیاتک 20 گیگ برای وب گردی، تلگرام و اینستاگرام و... دارم و یه نت مخابرات 512 نامحدود برای دانلود با اون مخابراته که شب ها میزنم دانلود از 12 شب تا 12 ظهر فردا حداکثر 1 گیگ دانلود میشه که البته همیشه هم برای این خدا رو شکر کردم حتی تو فامیل خیلی ها به همین 1 گیگ شبی من حسودی میکنن و کلی درخواست های دانلود مختلف دارم البته برای من چون اینترنتم دانلودم جداست صبح ها هم می تونم بزنم دانلود اما در کل هر 12 ساعت 1 گیگ برای من دانلود میشه یعنی اگه 24 ساعت کامل بزنم 2 گیگ دانلود میکنم.تازه این سرعت از سرور های داخلی ایران از سایت هایی مثل soft98.ir است.البته خدایی سرعت مخابرات کاملاً fix شده است من چه از soft98.ir دانلود کنم چه از microsoft.com دانلود هر دوش سرعت ثابت 60 کیلوبایت رو در دانلود منیجر دارم.این در حالیه که شرکت های خصوصی هرگز اینطوری نیستن و همیشه سرعتشون متغیره.
    اما واقعاً 16 گیگ فقط یه شب خدایی خیلی زوره به هر کی بگی من هر شب 16 گیگ دانلود میکنم حسودی که چه عرض کنم برای سلامتی تون دعا هم میکنه!
    ببینید وقتی یک زندانی بعد 20 سال ازاد میشه چه حسی داره؟ دوست داره همه جا رو بره بگرده!! اینترنت وقتی پرسرعت میشه ادم حس ازادی بهش دست میده..من سرعتم 2 مگابایت در ثانیه هست چند روز اول همینطوری دانلود میکردم خدایی روز چهارم دیگه نمیدونستم چی باید دانلود کنم!! هر چی دستم میومد دانلود میکردم خدایی حس غریب و ازادی بهت دست میده..بعدش دوباره همه چیز برات عادی میشه دیگه حال نمیده الان شبا میگیرم میخوابم چیزی هم دانلود نمیکنم..
    نقل قول نوشته اصلی توسط مینا-صیفی نمایش پست ها
    سرویس های حجمی شاتل شب رایگان نداره ؟ باس پول جدا داد ؟
    ایا میشه تلفنی ثبت نام کرد مثل اسیاتک ؟ دوست ندارم از نمایندگی بگیرم میخوام مستقیم بگیرم اینده انتقال بدم ؟
    یا در سایت میشه ثبت نام کرد ؟ من شهرستانم مثله اینکه سرویس ها برای شهرستان فرق میکنه اما در سایت نزده لامصب بدی شاتل اینه ادم رو همش پاس میدن اینور اونور معلوم نیست چجور میشه ازش خرید کرد اسیاتک راحت 1 شماره داره 1 سرویس داره . این یکی میگه زنگ بزن فلان جا اون یکی میگه بزنگ مازندران اون میگه اینجا بخش فنی هست اون میگه شنبه زنگ بزن اصلا چجوریه از این مسخره بازی های شاتل بدم میاد
    موقع خرید سرویس میتونید انتخاب کنید که دانلود رایگان شبانه به سرویستون اضافه بشه یا نه که مبلغ 5500 تومان حدودا ازتون میگیرند و ساعت 1 تا 8 صبح رایگان هست.پشتیبانی هم خوب طبیعیه برای هر شهرستان و شهر جدا هست.نمیتونن مثلا تهران پشتیبانی بزارند شما زنگ بزنی من شهر فلان یا کوچه یا محله فلانیم چرا اینترنتم اینطوریه!!
    ویرایش توسط delta : May 15th, 2016 در ساعت 12:00
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

6. تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید

عضو انجمن مینا-صیفی آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    958
    تشکر تشکر شده 
    1,029
    تشکر شده در
    733 پست

delta جان توضیحی که دادی ترکیدم از خنده

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)