-
May 15th, 2016, 11:29
پاسخ : کسی از شاتل سرویس نا محدود داره؟
با سلام
بنده نامحدود art 5 دارم از شهر تبریز
سرعت برای من حداکثر حداکثر تو روز روشن 160 کیلو بایت باشه
حداقل هم 80 کیلو بایت
قبلا محدود داشتم eco 2048 البته قبل از اون هم eco 8192 داشتم که 1 مگابایت می زد 2 سال پیش !
eco 2048 بگیر و یا خواستی بیشتر یه 2500 تومن بده شبانه دانلود رایگان بگیر
خواستی با 5000 هزار تومن هم آی پی استاتیک بگیر
شاتل این روز ها بهترین گزینه هست
-
-
May 15th, 2016 11:29
# ADS
-
May 15th, 2016, 11:42
عضو انجمن
سرویس های حجمی شاتل شب رایگان نداره ؟ باس پول جدا داد ؟
ایا میشه تلفنی ثبت نام کرد مثل اسیاتک ؟ دوست ندارم از نمایندگی بگیرم میخوام مستقیم بگیرم اینده انتقال بدم ؟
یا در سایت میشه ثبت نام کرد ؟ من شهرستانم مثله اینکه سرویس ها برای شهرستان فرق میکنه اما در سایت نزده لامصب بدی شاتل اینه ادم رو همش پاس میدن اینور اونور معلوم نیست چجور میشه ازش خرید کرد اسیاتک راحت 1 شماره داره 1 سرویس داره . این یکی میگه زنگ بزن فلان جا اون یکی میگه بزنگ مازندران اون میگه اینجا بخش فنی هست اون میگه شنبه زنگ بزن اصلا چجوریه از این مسخره بازی های شاتل بدم میاد
-
-
May 15th, 2016, 11:44
من art2 دارم. از تبریز
سرعت دانلود حدود ۱۶۰-۲۰۰ هستش. البته خط تلفن مشکل داره. از این بیشتر نمیشه سرعتم. میانگین مصرف روزانه ام ۱ گیگه.
شاتل نامحدود برای مصرف معمولی (وب گردی و تلگرام و اینستاگرام ) خوبه. ولی اگه دانلود حجیم زیاد داری٬ محدود بگیر.
من یه کار دیگه هم می کنم. وقتی دانلود دارم یه بسته اینترنت ایرانسل میزنم با اون دانلود می کنم. ۵ گیگ ۲ هزار تومن.
-
-
May 15th, 2016, 11:58
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
من تا حالا تو عمرم بیشتر از 1 گیگ شبانه دانلود نکردم دوستان چطوری تا 16 گیگ رو یه شبه دانلود کردن؟
البته من یه نت محدود آسیاتک 20 گیگ برای وب گردی، تلگرام و اینستاگرام و... دارم و یه نت مخابرات 512 نامحدود برای دانلود با اون مخابراته که شب ها میزنم دانلود از 12 شب تا 12 ظهر فردا حداکثر 1 گیگ دانلود میشه که البته همیشه هم برای این خدا رو شکر کردم حتی تو فامیل خیلی ها به همین 1 گیگ شبی من حسودی میکنن و کلی درخواست های دانلود مختلف دارم

البته برای من چون اینترنتم دانلودم جداست صبح ها هم می تونم بزنم دانلود اما در کل هر 12 ساعت 1 گیگ برای من دانلود میشه یعنی اگه 24 ساعت کامل بزنم 2 گیگ دانلود میکنم.تازه این سرعت از سرور های داخلی ایران از سایت هایی مثل soft98.ir است.البته خدایی سرعت مخابرات کاملاً fix شده است من چه از soft98.ir دانلود کنم چه از microsoft.com دانلود هر دوش سرعت ثابت 60 کیلوبایت رو در دانلود منیجر دارم.این در حالیه که شرکت های خصوصی هرگز اینطوری نیستن و همیشه سرعتشون متغیره.
اما واقعاً 16 گیگ فقط یه شب خدایی خیلی زوره به هر کی بگی من هر شب 16 گیگ دانلود میکنم حسودی که چه عرض کنم برای سلامتی تون دعا هم میکنه!
ببینید وقتی یک زندانی بعد 20 سال ازاد میشه چه حسی داره؟ دوست داره همه جا رو بره بگرده!! اینترنت وقتی پرسرعت میشه ادم حس ازادی بهش دست میده..من سرعتم 2 مگابایت در ثانیه هست چند روز اول همینطوری دانلود میکردم خدایی روز چهارم دیگه نمیدونستم چی باید دانلود کنم!! هر چی دستم میومد دانلود میکردم
خدایی حس غریب و ازادی بهت دست میده..بعدش دوباره همه چیز برات عادی میشه دیگه حال نمیده
الان شبا میگیرم میخوابم چیزی هم دانلود نمیکنم..

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
سرویس های حجمی شاتل شب رایگان نداره ؟ باس پول جدا داد ؟
ایا میشه تلفنی ثبت نام کرد مثل اسیاتک ؟ دوست ندارم از نمایندگی بگیرم میخوام مستقیم بگیرم اینده انتقال بدم ؟
یا در سایت میشه ثبت نام کرد ؟ من شهرستانم مثله اینکه سرویس ها برای شهرستان فرق میکنه اما در سایت نزده لامصب بدی شاتل اینه ادم رو همش پاس میدن اینور اونور معلوم نیست چجور میشه ازش خرید کرد اسیاتک راحت 1 شماره داره 1 سرویس داره . این یکی میگه زنگ بزن فلان جا اون یکی میگه بزنگ مازندران اون میگه اینجا بخش فنی هست اون میگه شنبه زنگ بزن اصلا چجوریه از این مسخره بازی های شاتل بدم میاد
موقع خرید سرویس میتونید انتخاب کنید که دانلود رایگان شبانه به سرویستون اضافه بشه یا نه که مبلغ 5500 تومان حدودا ازتون میگیرند و ساعت 1 تا 8 صبح رایگان هست.پشتیبانی هم خوب طبیعیه برای هر شهرستان و شهر جدا هست.نمیتونن مثلا تهران پشتیبانی بزارند شما زنگ بزنی من شهر فلان یا کوچه یا محله فلانیم چرا اینترنتم اینطوریه!!
ویرایش توسط delta : May 15th, 2016 در ساعت 12:00
-
تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید
-
May 15th, 2016, 12:21
عضو انجمن
delta جان توضیحی که دادی ترکیدم از خنده
-