با توجه به محدودیت این انجمن امکان پاسخ دادن به پیام خصوصی ندارم
ساپورت پشتیبانیشون زمانی که سایت شون فعال بود خیلی ضعیف بود جواب هر تیکتی دو رو ز میدادن بنده که کل سرویس هام منتقل کردم جای دیگه و دیگه ازشون سرویس ندارم
به نظر ما کسی که مشتری های شخص دیگر رو میخره باید با همان قیمت قبلی سرویس رو ارایه بده
نظر شما محترم ، هر زمانی سرویس دهنده ای به شما واگذار شد میتونید با همون قیمت سرویس دهی کنید .
- - - Updated - - -
انتقال دامنه ، کاری هزینه بر است .
شما میتونید از دامنه تون به همون صورت استفاده کنید ( پنل هم دارید ) و هر زمانی که نیاز به تمدید بود ، به یوگیگ یا جای دیگه ای انتقال بدید .
دامنه IR هم نیاز به انتقال نداره ، چون مستقیما تو پنل نیک مشتری ثبت شده .
من هم از رویال دیتا چهار تا دامنه دارم که یو گیگ کلی برای انتقالش هزینه می خواد تقریبا به اندازه هزینه تمدیش حداقل قسمت مدیریت دامنه رو باز می کردید تا آخر قرارداد من یکی از دامنه هام دو ساله تمدید شده یعنی ایشون تا دو سال دیگه هست که پشتیبانی بده؟
(کل سایت به یو گیگ واگذار شده و تمامی سرویس ها تا پایان مهلتشون فعال هستن و می تونید تمدید کنید)
بدون خبر انتقال می دن جای دیگه هزینه انتقالش رو هم خودشون قبول کنند نه مشتری
برای ما چنین اتفاقی افتاده حتی مشتری هاشون هم که حدود 100 سایت بوده به صورت رایگان به ما دادند
یه ماهی هست منتثل شده انگار چون منو های سایتشون میرفت رو یوگیگ ولی یهویی خبرشو اعلام کردن چند روزی میشه سرور منم خاموش شده .
اقا این یوگیگ هم دوروزه از کار افتاده! دامنه سایتم منقضی شده و سایت بالا نمیاد. سرور دانلود هم از کار افتاده. چرا کسی مسئولیت قبول نمیکنه؟!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)