-
May 12th, 2016, 23:56
پاسخ : مشکل با رویال دیتا
ساپورت پشتیبانیشون زمانی که سایت شون فعال بود خیلی ضعیف بود جواب هر تیکتی دو رو ز میدادن بنده که کل سرویس هام منتقل کردم جای دیگه و دیگه ازشون سرویس ندارم
-
-
May 12th, 2016 23:56
# ADS
-
May 13th, 2016, 02:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
royl
سلام
دوستان برای بنده مشکلی پیش اومد که مجبور به واگذاری شدم
سایت هم در امون خدا نیست
کل سایت به یو گیگ واگذار شده و تمامی سرویس ها تا پایان مهلتشون فعال هستن و می تونید تمدید کنید
ممنون
جواب دوستان رو بدید
-
-
May 13th, 2016, 02:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
al_bozorgi
بنده هزینه 2 دامنه رو بصورت آنلاین پرداخت کردم و دامنه های من تمدید نشد تیکت هم گذاشتم هیچ جوابی ندادن ، شماره کارت رو هم جهت بازگشت وجه گذاشتم که اصلا توجهی نشد حالا هم میگن که واگذار کردیم. آقا واگذار کردین پول هایی که رفت تو حسابتون رو هم واگذار کردین ؟؟؟!!!
این هم سند
فایل پیوست 31306فایل پیوست 31307
دوست گرامی
صفحه اول سایت نوشته شده که رویال دیتا به یوگیگ منتقل شده .
همین پیغام در صفحه لاگین و کل سیستم سایت هم هست .
دیگه به چه زبونی باید بنویسیم که از یوگیگ پشتیبانی بگیرید ؟؟
-
-
May 13th, 2016, 16:19

نوشته اصلی توسط
delshad
بابا جان من اون سرویسی که از اون جا گرفته بودین رو شما ندارین الان من چیکار کنم خب مشکل داشتن یه ایمیل میدادن که تو فکر جایگزین باشیم الان من یه هفته باید دنبال همچین سرویسی بگردم سایت که نماد اعتماد داره اینقدر باید بی مسئولیت باشه عجب والا من اینجوریشو ندیده بودم یه بارم کل اطلاعاتم پرید بازم ازشون سروریس گرفتم دیگه تعداد سرویس های میزبانی از تعداد سایتا بیشتر شده خب وقتی وقت کافی برای مدیریت ندارن چرا میان سایت میزبانی میزنن

نوشته اصلی توسط
api
اگر سرویسی مورد نیاز شماست که در یوگیگ وجود ندارد ، میتونید از طریق درخواست سرویس در همین انجمن ، از سایر همکاران تهیه کنید .

نوشته اصلی توسط
royl
سلام
دوستان برای بنده مشکلی پیش اومد که مجبور به واگذاری شدم
سایت هم در امون خدا نیست
کل سایت به یو گیگ واگذار شده و تمامی سرویس ها تا پایان مهلتشون فعال هستن و می تونید تمدید کنید
ممنون
دوست عزیز این چه واگذاری هست که تحویل گیرنده به سرویس که شما به مشتری فروختی پایبند نیست میگه از دیگران تهیه کنید معمولا با واگذاری سرویس ها کامل منتقل میشه ظاهرا شما فقط مشتری رو واگذار کردید نه سرویس ها رو!
با توجه به محدودیت این انجمن امکان پاسخ دادن به پیام خصوصی ندارم
-
-
May 13th, 2016, 17:52
به نظر ما کسی که مشتری های شخص دیگر رو میخره باید با همان قیمت قبلی سرویس رو ارایه بده
-
-
May 14th, 2016, 14:07
من هم از رویال دیتا چهار تا دامنه دارم که یو گیگ کلی برای انتقالش هزینه می خواد تقریبا به اندازه هزینه تمدیش حداقل قسمت مدیریت دامنه رو باز می کردید تا آخر قرارداد من یکی از دامنه هام دو ساله تمدید شده یعنی ایشون تا دو سال دیگه هست که پشتیبانی بده؟
(کل سایت به یو گیگ واگذار شده و تمامی سرویس ها تا پایان مهلتشون فعال هستن و می تونید تمدید کنید)
بدون خبر انتقال می دن جای دیگه هزینه انتقالش رو هم خودشون قبول کنند نه مشتری
-
-
May 14th, 2016, 14:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hostorder
به نظر ما کسی که مشتری های شخص دیگر رو میخره باید با همان قیمت قبلی سرویس رو ارایه بده
نظر شما محترم ، هر زمانی سرویس دهنده ای به شما واگذار شد میتونید با همون قیمت سرویس دهی کنید .
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mamajid
من هم از رویال دیتا چهار تا دامنه دارم که یو گیگ کلی برای انتقالش هزینه می خواد تقریبا به اندازه هزینه تمدیش حداقل قسمت مدیریت دامنه رو باز می کردید تا آخر قرارداد من یکی از دامنه هام دو ساله تمدید شده یعنی ایشون تا دو سال دیگه هست که پشتیبانی بده؟
(کل سایت به یو گیگ واگذار شده و تمامی سرویس ها تا پایان مهلتشون فعال هستن و می تونید تمدید کنید)
بدون خبر انتقال می دن جای دیگه هزینه انتقالش رو هم خودشون قبول کنند نه مشتری
انتقال دامنه ، کاری هزینه بر است .
شما میتونید از دامنه تون به همون صورت استفاده کنید ( پنل هم دارید ) و هر زمانی که نیاز به تمدید بود ، به یوگیگ یا جای دیگه ای انتقال بدید .
دامنه IR هم نیاز به انتقال نداره ، چون مستقیما تو پنل نیک مشتری ثبت شده .
-
-
May 14th, 2016, 15:41
برای ما چنین اتفاقی افتاده حتی مشتری هاشون هم که حدود 100 سایت بوده به صورت رایگان به ما دادند
-
-
May 14th, 2016, 17:25
یه ماهی هست منتثل شده انگار چون منو های سایتشون میرفت رو یوگیگ ولی یهویی خبرشو اعلام کردن چند روزی میشه سرور منم خاموش شده .
-
تعداد تشکر ها از dr18 به دلیل پست مفید
-
May 17th, 2016, 17:07
اقا این یوگیگ هم دوروزه از کار افتاده! دامنه سایتم منقضی شده و سایت بالا نمیاد. سرور دانلود هم از کار افتاده. چرا کسی مسئولیت قبول نمیکنه؟!
-