سلام
من به شما سامسونگ یا الجی پیشنهاد میدم
سونی و اچ تی سی به مرور هنگ میکن
اما الجی و سامسونگ عالی هستن از هر لحاظ بگین از لحظ الجی g4 یا G5 اومده باشه ایران
سامسونگ s7 و نوت 5
سلام
من به شما سامسونگ یا الجی پیشنهاد میدم
سونی و اچ تی سی به مرور هنگ میکن
اما الجی و سامسونگ عالی هستن از هر لحاظ بگین از لحظ الجی g4 یا G5 اومده باشه ایران
سامسونگ s7 و نوت 5
درود
a8
پارس وب هاست با 6 سال سابقه درخشان در زمینه هاست,دامین,سرور مجازی,سرور اختصاصی
تلفن:02195119965
پارس وب هاست
اولا عزیز من شما از طرز حرف زدنت معلومه از اوت دانشگاهی که اومدی ی بلایی سرت اوردن که اینجور از خود بی خود شدی
دوما وقتی میشه از تجربه حرف زد که کمپانی بزرگ تر باشه محصولاتش بیشتر باشه ( بحث گوشیای دکمه ای نمیگم که بگی نامحدود گوشی دارن... بحثه اسمارتفون هست ) که از سری های اس تا نوت و آ و جی و الفا و... بگیر برو تا اخر... وقتی هر مدل گوشیی درس میکنه و هر مدل انتقادیو مشنوه پس تجربه بیشتریم داره ..اگه حالیت بود میفهمیدی جی ال اکس تاحالا اسمارتفون نساخته که قرار باشه هر رورم یع مدل بدع بیرون
یکم مطالعه بد نیست بدونی که سونی کمترین طرفدار رو در دنیا بین برند های ال جی اپل سامسونگ و اچ تی سی رو داره
میخوای باور کن میخوای نکن من نیومدم اینجا اینارو ب ادمایی مث تو بفهمونم
همین که گفتی اگزینوس حرف نداره معلومه هیچی از دنیای گوشی حالیت نیس اگه عالی بود به اروپا و امریکا هم اگزینوس میداد نه به اسیا!
شما باز انگار حالیت نشد دارم میگم همه مشخصات عین هم! وقتی مشخصات عین همه رم 8 گیگه اونم رمش 8 گیکه یعتی عین هم! اصلا وی پی اس نه سرور اختصاصی برای هاستینگ
(اصلا ربطی به نوع کاربرد نداره بهترین روش مقایسه بنچ مارک هست )
اگه یکم به مخت فشار میاوردی میفهمیدی منظورم ساپورت کردن usb3 هست یا واقعا ضریب هوشیت صفره
اگه یکم تراکم پیکسلی میفهمیدی ... 1920x 1080 یعنی اینهمه پیکسل تو یه صفحه نمایش 5 اینچی جم شده باشن یا تو یه صفحه نمایش 10 اینچی ! کلا از بحث تعطیلی کی تورو کودوم دانشگا فرستاده خخخ
خیر من نگفتم نوت 5 بی کیفیت تر از زد5 هست از خودت حرف در نیار
اگه مموری جای حافظه داخلی رو پر میکرد اونوخ اپل به اندازه توی دانشگاه رفته حالیش نبود مموری رو هم ساپورت کنه!
منظورمم از پر کردن حافظع داخلی پر کردن جای حافظه داخلی بود که مموری نمیتوتع جاشو بگیره
در کل بگم استعداد داری ... ادامه بده خخخخ
نمیخوام بحث تاپیکو منحرف کنم واگرنه خیلی حرفا برا گفتن بود
پیشنهاد منnote5هست و دارم استفاده میکم
فقطط رم نمیخوره باتری در نمی اید
دو سیم فقط 32 گیگ است 64 فقط تک سیم دارد 1960 گرفتم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)