نمایش نتایج: از شماره 21 تا 25 , از مجموع 25

موضوع: درخواست سرور مجازی بعلاوه کانفیگ مورد نیاز یک هاست

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    38
    تشکر شده در
    32 پست

پیش فرض درخواست سرور مجازی بعلاوه کانفیگ مورد نیاز یک هاست

سلام
    شرکت و ااشخاصی که حداقل دو سال سابقه کار بدون عوض کردن نام و دامنه دارند لطفا افر بدن

یک سرور جهت پشتیبانی از یک سایت پربازدید و چند سایت جانبی کم بازدید میخواستم (برای کم بازدید هم نشد هاست دارم مهم و ملاک سایت پربازدید هست)
    سایت بنده سی پی یو فقط مصرف داره و بقیه چیزاش خوبه

سیپ ی یو 4 کور نیازمندیم که حداقل نصف هر کورد اختصاصی تعلق بگیره بهمون
    رم هم 4 گیگ نیازمندیم
    فضا هم من کلا 20 گیگ نیاز دارم حتما هم میخام اس اس دی با باشه و هارد رید باشه و همینطور فضای بکاپ هم بهم بده انداره 20 گیگ و استفاده از نرم افزار بک اپ خودکار که بتونم مثلا هر 12 ساعت بکاپ خودکار بگیره (الیته بنده 20 گیگ بیشتر نیاز ندارم اما خود نرم افزارها و موارد کانفیگ و ... هم نمیدونم چقدر حجم نیاز دارن اونم لحاظ بشه من 20 گیگ کامل بعد کلیه کانفیگها و ملزومات مفید لازم دارم حتما اس اس دی و رید باشه دوباره تاکید میکنم مهمه فضای بک اپ هم بده بهم مهم نیست هارد اون چیه
    و اما کانفیگ (تمام موارد مث کنترل پنل وب سرور و .... قانونی لایسنس دار قابل اپدیت شدن باشه)
    کانفیگ رو در حد معمول مث هاستینگها که هاستدهی میکنن و کلود لینوکس میدن لازم داریم و خب چون مهمه کانفیگ در منابع سرور سرعت و لود میخواهیم خوب و اساسی باشه(شخص و اشخاص اینکاره باشن)
    فرقی نمیکنه دایرکت ادمین یا سی پنل اگر در قیمت فرقی نکنه ترجیحا سی پنل اما هر دو قیمت بدین
    وب سرور ترجیحا لایت اسپید اما اگر کانفیگ کننده کار درست باشه و کار بلد کانفیگ اپاچی+انجینکس هم قبوله
    انتی شلر انتی دیداس امنیت بالا و .... هم نیازه در صورت امکان کلودفلر هم باشه بد نیست

کلا مدیریت شده میخوایم
    یعنی اپدیت بکنه سر وقت اگر کار و مشکلی بود پشتیبانی و برطرف کنه در اسرع وقت همیشه در دسترس باشه برای هر کاری هی درخواست هزینه نکنه
    موارد امنیتی رو چک کنه هر چند وقت چک بشه ماهانه
    پنل مانیتور داشته باشه سرور حتما

دوستان خواهشا افر الکی ندن دقیقا موارد بالا رو چه از لحاظ سرور مجازی چه کانفیگها و لایسنس ها و چه سواد و کاربلد در نصب و مانیتور (هز سه باهم)
    قیمتها خواهشا نجومی نباشه به کمترین قیمت که تمام شرایط و سابقه مد نظر داشته باشه سفارش داده میشه

فک نکنم کار و نوع فعالیت ربطی داشته باشه اما میگم سایت دانلود فیلم هست برای خود سایت نیاز داریم دوستان افر فضای سرور دانلود ندن داریم خوبشم داریم حتی اسپانسری هم ندن

پوزش بابت طولانی شدن مطلب نیت اگاه سازی از تمام موارد و خواسته ها برای بهترین افر میباشد

در اخر باز هم خواهشا افر بی ربط الکی ندن و درخدمتیم ننویسن کامل توضیح بدن دیتاسنتر سی پی یو نوع هارد قسمت لایسنسها نمونه کارها سابقه و ...

ضمنا هاست کلود لینوکس واقعا پربازدید که بتونه سی پ یو حداقل 8 گیگاهرتز بده(سی پی یو خیلی خیلی مهمه برام که واقعای باشه مقدار و دقیق بده ) با 4 تا 5 گیگ رم بعلاوه انتری پروسس بالای 100 هم میخواییم فضا اس اس دی تا 5 گیگ هم کفایت میکنه البته برای هاست واقعی پربازدید کلود لینوکس
    ضنا امکان داره قرارداد کتبی هم هر زمان خواستم تضمین بشه

ترجیحا مجازی ساز xen
    ویرایش توسط myyor : May 27th, 2016 در ساعت 16:57

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)