خدا رحم کنه
نمیزارن مردم 2 قرون در بیارن
خدا رحم کنه
نمیزارن مردم 2 قرون در بیارن
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
دعوای خاله زنکی تکراری هر شب مدیران درگاه های واسط ...![]()
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
همونطور که شما میتونید بنده و هر کاربر دیگه ای هم میتونه
این مورد که کی چه وقت و کجا میتونه پست بده دست شما نیست
شما اختیاراتتون برای سایت خودتونه و بهتره بربد امتیاز منفی به کاربرانتون بدید!!!
منظور من این تعداد تخیلی تیکتهاتون بود که همه جا گفتید 300 تا در روز تیکت داریم
لایه اول پشتیبان میده لایه دوم دومیه به سوم ....
والا فایروال اینقدر لایه نداره !!!!
پس همونطور که شما حق داريد تو هر تاپيکی دخالت کنيد ما هم حق داريم تو هر تاپيکی شفاف سازی کنيم.
همونطور که به ما مربوط نيست. به شما هم مربوط نيست. پس در اين موضوع دخالت نکنيد.
اگر شما تو زندگی خودتون نتونستيد خدمتی ارائه بديد که در روز نياز به 300 تيکت داشته باشه نبايد ديگران رو انکار کنيد.
ما هم دليلی نداره بخوايم به شما چيزی رو ثابت کنيم. کسی که با زرين پال کار کرده ميتونه اين مورد رو تشخيص بده.
الان هم اگر حرفی و اطلاعاتی در خصوص اينا شخصی که برای اين سايت مشکل ايجاد کرده داريد بگيد، اگر نه تاپيک جدا باز کنيد بريد اونجا ما هم ميايم جواب سوالات شما رو ميديم.
چشم ما داغون، ما بد، ما ....
شما و دوستاتون چرا حرص ميخوريد مياين تو تاپيک دخالت ميکنيد.
دروغ ميگيد
تهمت ميزنيد
کمپين راه ميندازيد ؟
شبنامه پخش ميکنيد
اطلاعيه ميزنيد
ديداس ميکنيد
اگر ما بد هستيم خوب ديگه انقدر بالا پايين پريدن نداره.
تو هر تاپيکی دخالت نکنيد بزاريد بد بودن ما برای همه ثابت بشه.
شما هم بريد خوب خوب به سايت های قمار و شرط بندی و فروش مواد!!!! ممنوعه خدمت ارائه کنيد.
ویرایش توسط samansystems : March 29th, 2016 در ساعت 01:16
عزیز ایشون یه جور کلا عادتشونه هر تاپیکی که مربوط به درگاه های پرداخت هست مدیر زرین پال داخل اون تاپیک میدرخشه (البته به عنوان اسمپر خخخخ)
--------------------------
پاسخ استارتر عزیز :
فک کنم یه 10-20 دقیقه حدودا داون بود (من پشت هم چک نکردم برای هیمن تایم دقیق رو نمیدونم) الانم در حال حاظر بخشی از سیستمشون فعاله و امید وارم تا فردا اوکی بشه ...
پیشنهاد میکنم اگه مجموعه بزرگی دارید یا حتی مجموعه کوچک برای اینکه پرداخت هارو از دست ندید یک درگاه دیگر هم عضو شوید که اگه یه روز خدایی نکرده مجدد این مشکل پیش اومد سریع به صورت موقت جای گزین کنید تا تراکنش هاتون مشکلی نخوره ...
جناب امیری
بهتر است در تاپیک مربوط به زرین پال، مشارکت نمایید کاربری مشکل داشت و صرفا مشکل و علت آن برای ایشان گفته شد.
کسی شما را مخاطب قرار نداده لذا لزومی نمی بینم نیاز باشه تو هر تاپیکی که رقبا حضور دارند شما هم حضور داشته باشید.
ایام بکام.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)