صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 51

موضوع: فروش اسکریپت درگاه پرداخت واسط - با امکانات عالی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن secureconfig آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    309
    تشکر تشکر شده 
    754
    تشکر شده در
    462 پست

پیش فرض پاسخ : فروش اسکریپت درگاه پرداخت واسط - با امکانات عالی

نقل قول نوشته اصلی توسط 98M!zban نمایش پست ها
    ببینید آقای فخر آبادی برای بنده شما انسان بسیار قابل احترامی هستید

و کار شما بسیار ارزشمند هست که زحمت کشیدین و همت به خرج دادین

اما اصلا نیاز نیست من مواردی رو بخونم چون این مورد شما هیچ گونه توجیه پذیر نیست و به هیچ وجه از نظر بنده قابل توجیه نیست . اگر اینطور بود که خیلی از اسکریپت های معروف دنیا پخش نمیشدن و روی سرورهای خود نویسنده های اسکریپت میزبانی میشد

اگر حتی یک % قابل توجیه بود این مسئله که اسکریپت نزد شما بمونه و روی سرورهای شما میزبانی بشه بنده هیچ بحثی نداشتم

اینکه آپتایم سرورهای معرفی شده توسط شما 99 % هست شاید برای یک کاربر ساده توجیه پذیر باشه اما برای امثال ما که مدیر سرور هستیم توجیه پذیر نیست چون حتی سرورهای خودمون گاهی وقت ها به مشکل میخوره که خوب دسترسی های کاملی که داریم می تونیم به سرعت مشکلات رو حل کنیم

من برای موفقیت و فروش شما تلاش می کنم در حد دوست . چون برای من کار شما ارزشمنده . اما بهتره با کد کردن هسته اصلی اسکریپت و سیستم لایسنس نحوه فروش رو تغییر بدین تا هر کس آزادانه بتونه این اسکریپت رو بر روی سرورهای خودش مدیریت کنه
    لطف دارید دوست گرامی.
    کد کردن و لایسنس دار کردن که خودتون بهتر میدونید مثل اب خوردن کرک میشه.

بله درسته هیچ اسکریپتی در جهان به این شکل نیست و همه سورس دارن.
    اما باید به اهمیت موضوع پرداخت بانکی دقت کنید. برای حفظ امنیت مشتریان متاسفانه نمیتونم سورس رو بدم.

به هر حال این موضوع بیشتر از این کش پیدا نکنه بهتر هست. من تمام توضیحاتم رو نوشتم در پست های قبل. اگر برای شما اینطوری خوب نیست ، هیچ اجباری نشده که از اسکریپت بنده استفاده کنید.

ضمنا بیشتر دوستان بحثشون روی تغییر اسکریپت هست که با کد کردن جلوی اونم گرفته میشه.
    اگر بحث شما فقط روی سرور هست ، همونطور که گفتم سرور با اپتایم ۹۹٪ خدمتتون ارائه میشه. خودم تجربه مدیریت سرور دارم. سرور مجازی با یک سایت اپتایمش فرق میکنه با سرور هاستینگ که ۸۰۰ سایت فعال و بعضا پر فشار داره.
    اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد

xpayment.ir - اسکریپت درگاه پرداخت واسطه xPay
    اسکریپت تبلیغات کلیکی xAds

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,245
    تشکر تشکر شده 
    1,541
    تشکر شده در
    882 پست

سلام.
    دوست عزیز ، من نه خریدارم نه قصد راه اندازی چنین سایتی رو دارم. عذرخواهی هم میکنم ک این پست رو در تاپیک فروش زدم.... اما فکر میکنم بهتره بگم.
    من (نوعی... مثال دارم میزنم!) الآن 3 تا وبسایت دارم که خدمات هاستینگ ارائه میدن.
    بیش از 20 تا همکار هم دارم که میتونم به سادگی باهاشون هماهنگ کنم.
    به شما میگم لطف کنید سرور رو از pofak-server.host تهیه کنید. (که پفک سرور سا سایت خودمه ، یا سایت همکارم که باهاش هماهنگ شده...)
    شمام زحمتش رو میکشید و تهیه میکنید و به ما تحویل میدید.
    به نظر شما کار سختیه من سورس رو بردارم؟
    کار سختیه یه کلون از سرور مجازی تهیه بشه ، با یک آی پی دیگه بیاد بالا ، پسورد روت سیستم عامل ریست بشه و اسکریپت شما مثل ماست با قیمت 50 هزار تومان فروخته بشه!؟
    این در مورد سیستم و اینکه نگران پابلیش شدنش هستید! من اگه قصدم باز فروش این سیستم باشه ، مطمئن باشید بلدم چطوری سورشو بگیرم بدون اینکه متوجه بشید!!!! غیر از اینه؟
    مگر اینکه لیست بدید از چند تا وبسایت و بگید فقط روی سرور این سایت ها قابل پیاده سازی هست این سیستم ! (که باز به نظر بنده - با کامل احترام - خیلی مسخرس!)

مورد بعد اینکه سرور دست شماس. شما هم انسان شریف و درستی هستید و بنده این مورد رو زیر سوال نمیبرم.
    ولی وقتی همه چیز دست شماس ، امنیت اطلاعات کاربر من با چی تامین میشه؟ با 50 میلیون سفته؟
    بیاین یه کار دیگه کنیم ، من به شما 50 میلیون سفته تضمین میدم که اسکریپت رو منتشر نکنم شما سورس رو به من بدید. قرار داد شرکتی هم میبندم باهاتون. چطوره!؟ میکنید این کار رو؟ اگر نه چطور توقع دارید ما این کار رو بکنیم!؟
    امنیت تراکنش های من با چی تضمین میشه!؟
    فقط 4 نفر رو من باید بذارم تراکنش ها رو دونه دونه مانیتور کنن که یه صفر کم و زیاد نشه
    بنده تهمتی به شما نمیزنم! ولی به نظر شما این مسائل به ذهن کسی که میخواد یک سیستم مالی راه بندازه ، نمیفته!؟

در پایان ، 2 مسئله مهم هست:
    1- کسی اگه بخواد سیستم شما رو بخره و باز فروش کنه ، میکنه! هیچ کاریشم نمیتونید بکنید شما!! (یه روش سادشو بالا توضیح دادم و خودتون هم میدونید 10000 روش دیگه هم هست!)
    2- اگر نگرانید که سرور ایشون هک بشه ، باید خدمتتون عرض کنم کسی که 2 میلیون میده برای سیستم و قصد راه اندازی چنین سرویسی رو داره قطعا از سرویس درست حسابی استفاده میکنه که هک نشه!
    از کجا معلوم سروری که شما تهیه میکنید هک نشه؟ از کجا معلوم مدیر سایت پفک سرور خودش اسکریپت رو بر نداره؟
    از کجا معلوم من الآن از درب منزلم خارج میشم ماشین نمیزنه بهم بکشتم!؟!؟!

بهتره یکمی واقع گرا باشید دوست من... ارزش کار خودتون رو با یه سیستم فروش فوق العاده مبتدیانه خراب نکنید...

3. تعداد تشکر ها ازm_dg_farari به دلیل پست مفید

عضو دائم mhiizadi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,944
    تشکر تشکر شده 
    3,682
    تشکر شده در
    2,418 پست

این اسکریپت در فروش عمومی به چند نفر قرار است واگذار شود ؟

5. تعداد تشکر ها از mhiizadi به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    309
    تشکر تشکر شده 
    754
    تشکر شده در
    462 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mhiizadi نمایش پست ها
    این اسکریپت در فروش عمومی به چند نفر قرار است واگذار شود ؟
    سلام.

اسکریپت به صورت اختصاصی به همراه سورس به ۴ نفر واگذار میشود.
    ویرایش توسط secureconfig : March 26th, 2016 در ساعت 13:59

7. تعداد تشکر ها از secureconfig به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,435
    تشکر تشکر شده 
    1,898
    تشکر شده در
    1,328 پست

بسیار اسکریپت عالی هست جناب فخر ابادی باتوجه به وقتی که گذاشتین به عنوان برنامه نویس حق ارائه نکردن اسکریپت هم دارید.درک میکنم
    مجموعه ما تصمیم به راه اندازی یک سرویس اختصاصی داره.
    زمان برنامه نویسی اسکریپت با همین امکانات + چندین امکان و ایده جدید چقدر زمان و هزینه دربر خواهد داشت؟
    نیاز به چندین قالب متفاوت خواهیم داشت

9. تعداد تشکر ها از farssub به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    309
    تشکر تشکر شده 
    754
    تشکر شده در
    462 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط farssub نمایش پست ها
    بسیار اسکریپت عالی هست جناب فخر ابادی باتوجه به وقتی که گذاشتین به عنوان برنامه نویس حق ارائه نکردن اسکریپت هم دارید.درک میکنم
    مجموعه ما تصمیم به راه اندازی یک سرویس اختصاصی داره.
    زمان برنامه نویسی اسکریپت با همین امکانات + چندین امکان و ایده جدید چقدر زمان و هزینه دربر خواهد داشت؟
    نیاز به چندین قالب متفاوت خواهیم داشت
    سلام.
    متشکرم از لطفتون.

لطفا داخل تلگرام در ارتباط باشید تا در مورد پروژه صحبت کنیم.

11. تعداد تشکر ها از secureconfig به دلیل پست مفید

مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

سلام

دوست عزیز اسکریپت پرداخت را به دلیل اینکه تراکنش های مالی در آن جابجا می شود را ، شما نمی توانید نزد خودتان نگه دارید. زیرا به جز مالک ( خریدار اسکریپت ) شما نیز به همه چیز دسترسی دارید . این یعنی شبهه ! شما هر دلیل و منطقی هم داشته باشید باز هم در صورت کم و زیاد شدن حتی یک هزار تومانی در معرض اتهام هستید !
    اگر کار اسکریپت هر چیزی به جز تراکنش مالی بود این موضوع قابل هضم تر بود.
    در شرایطی که حتی فعالیت عادی شرکت های واسط پرداخت ( درگاههای واسطه) در ایران دچار مشکل شده است و بسیاری بنا به تصمیم مراجع مسدود شده اند. شما چطور می توانید مسئولیت تعداد زیادی اسکریپت و شرکت واسط را بر عهده بگیرید؟
    این کار شبیه آن است که یک گاو صندوق تجاری را اجاره داده اید و به خریدار اعلام کنید: گاوصندوق در انباری بنده نگه داری می شود. بنده نیز یک کلید دارم. اما شما نگران نباشید ! تنها به دلیل اینکه کسی از روی گاوصندوق کپی درست نکند اجازه خروج آنرا نمی توانیم به شما بدهیم !
    شما اعلام نمودید که " برای ضمانت امکان عقد قرار داد دارید" . برای عقد قرارداد شما شخصیت حقوقی هستید؟شرکت ثبت شده مرتبط با این فعالیت دارید؟ دارای مجوز از بانک مرکزی و مراجع انتظامی و وزارت ارشاد و مراجع قضایی هستید؟ کد اقتصادی دارید؟امکان ارائه ضمانت بانکی دارید؟بر پایه کدام مجوزها و کدام شماره ثبت امکان امضا چندین و چند قرار داد سنگین که موضوع آن جایجا نمون پول و وجه نقد کشور است را دارید؟

از یک بعد دیگر به موضوع نگاه کنید. برای خود شما نیز ممکن است مشکلات زیادی ایجاد شود. در صورتی که چند نفر از شما شکایت کنند به دلیل وجود تناقض در حساب و کتاب و یا احیانا ناپدید شدن مبلغی از تراکنش های حساب ها و یا هدایت انها به حساب هایی جز حساب مالک اسکریپت و یا هر مشکلی احتمالی دیگری شما در دادگاه هیچ راهی برای اثبات بی گناهی خود ندارید. چون همانطور که مثال زدم در حکم گاوصندوقی است که علاوه بر مالک شما نیز کلید آنرا داشته اید. علاوه بر این در صورت بروز چنین مشکلاتی و شکایاتی کار شما مشمول تخلفات پولشویی کشور می شود.بهتر است دقیق تر به موضوع به نگاه کنید و کمی قوانین کشور را مطالعه فرمائید

اگر توضیحاتی در این خصوص وجود دارد لطفا ارسال فرمائید

ارتباط: Ramin@WebHostingTalk.IR

13. تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    309
    تشکر تشکر شده 
    754
    تشکر شده در
    462 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ramin نمایش پست ها
    سلام

دوست عزیز اسکریپت پرداخت را به دلیل اینکه تراکنش های مالی در آن جابجا می شود را ، شما نمی توانید نزد خودتان نگه دارید. زیرا به جز مالک ( خریدار اسکریپت ) شما نیز به همه چیز دسترسی دارید . این یعنی شبهه ! شما هر دلیل و منطقی هم داشته باشید باز هم در صورت کم و زیاد شدن حتی یک هزار تومانی در معرض اتهام هستید !
    در شرایطی که حتی فعالیت عادی شرکت های واسط پرداخت ( درگاههای واسطه) در ایران دچار مشکل شده است و بسیاری بنا به تصمیم مراجع مسدود شده اند. شما چطور می توانید مسئولیت تعداد زیادی اسکریپت و شرکت واسط را بر عهده بگیرید؟
    این کار شبیه آن است که یک گاو صندوق تجاری را اجاره داده اید و به خریدار اعلام کنید: گاوصندوق در انباری بنده نگه داری می شود. بنده نیز یک کلید دارم. اما شما نگران نباشید ! تنها به دلیل اینکه کسی از روی گاوصندوق کپی درست نکند اجازه خروج آنرا نمی توانیم به شما بدهیم !
    شما اعلام نمودید که " برای ضمانت امکان عقد قرار داد دارید" . برای عقد قرارداد شما شخصیت حقوقی هستید؟شرکت ثبت شده مرتبط با این فعالیت دارید؟ دارای مجوز از بانک مرکزی و مراجع انتظامی و وزارت ارشاد و مراجع قضایی هستید؟ کد اقتصادی دارید؟امکان ارائه ضمانت بانکی دارید؟بر پایه کدام مجوزها و کدام شماره ثبت امکان امضا چندین و چند قرار داد سنگین که موضوع آن جایجا نمون پول و وجه نقد کشور است را دارید؟

از یک بعد دیگر به موضوع نگاه کنید. برای خود شما نیز ممکن است مشکلات زیادی ایجاد شود. در صورتی که چند نفر از شما شکایت کنند به دلیل وجود تناقض در حساب و کتاب و یا احیانا ناپدید شدن مبلغی از تراکنش های حساب ها و یا هدایت انها به حساب هایی جز حساب مالک اسکریپت و یا هر مشکلی احتمالی دیگری شما در دادگاه هیچ راهی برای اثبات بی گناهی خود ندارید. چون همانطور که مثال زدم در حکم گاوصندوقی است که علاوه بر مالک شما نیز کلید آنرا داشته اید. علاوه بر این در صورت بروز چنین مشکلاتی و شکایاتی کار شما مشمول تخلفات پولشویی کشور می شود.بهتر است دقیق تر به موضوع به نگاه کنید و کمی قوانین کشور را مطالعه فرمائید

سلام.

بله حرف های شما کاملا درست هست.
    درواقع این تصمیم بنده که سورس رو ندم یک انتخواب بین بد و بدتر هست.

بد اینه که سورس رو ندم و پای خودم گیر باشه. گرچه از جانب خودم اطمینان دارم و با قرارداد و تعهد هم خیال شما راحت میشه.

و بدتر اینه که سورس دست افراد بیوفته ، و یک مشکل امنیتی پیدا بشه و امنیت کل کسایی که از اسکریپت استفاده میکنن چه با سورس و چه بی سورس به خطر بیوفته !

حالا میشه بفرمایید اینکه بنده سورس رو بدم و مشکل امنیتی پیش بیاد و مشتری ها + خودم ضرر چند صد میلیونی بکنیم بهتره یا اینکه سورس در دست خودم باشه و برای اطمینان خریدار هم تعهد بدم ؟

* دوستان فکر نکنید اسکریپت مشکل امنیتی داره یا ... ، وقتی سورس در اختیار باشه احتمال پیدا کردن مشکل امنیتی بسیار زیاد تره. مثل اسکریپت وردپرس که سورس باز هست و تا الان مشکلات زیادی ازش پیدا شده. اما وردپرس تنها یک سیستم مدیریت سایت هست و اگه هک بشه ضرری نمیرسه. اما وقتی اسکریپت درگاه پرداخت هک بشه ،‌ضرر بسیار بسیار زیادی متحمل میشیم.
    ویرایش توسط secureconfig : March 26th, 2016 در ساعت 13:56

15. تعداد تشکر ها از secureconfig به دلیل پست مفید

عضو جدید eYounes آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    20 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط secureconfig نمایش پست ها
    سلام.

بله حرف های شما کاملا درست هست.
    درواقع این تصمیم بنده که سورس رو ندم یک انتخواب بین بد و بدتر هست.

بد اینه که سورس رو ندم و پای خودم گیر باشه. گرچه از جانب خودم اطمینان دارم و با قرارداد و تعهد هم خیال شما راحت میشه.

و بدتر اینه که سورس دست افراد بیوفته ، و یک مشکل امنیتی پیدا بشه و امنیت کل کسایی که از اسکریپت استفاده میکنن چه با سورس و چه بی سورس به خطر بیوفته !

حالا میشه بفرمایید اینکه بنده سورس رو بدم و مشکل امنیتی پیش بیاد و مشتری ها + خودم ضرر چند صد میلیونی بکنیم بهتره یا اینکه سورس در دست خودم باشه و برای اطمینان خریدار هم تعهد بدم ؟

* دوستان فکر نکنید اسکریپت مشکل امنیتی داره یا ... ، وقتی سورس در اختیار باشه احتمال پیدا کردن مشکل امنیتی بسیار زیاد تره. مثل اسکریپت وردپرس که سورس باز هست و تا الان مشکلات زیادی ازش پیدا شده. اما وردپرس تنها یک سیستم مدیریت سایت هست و اگه هک بشه ضرری نمیرسه. اما وقتی اسکریپت درگاه پرداخت هک بشه ،‌ضرر بسیار بسیار زیادی متحمل میشیم.
    دوست عزیز امنیت نسبی می باشد یعنی هیچ شرکتی نمی تونه ادعای ۱۰۰٪ امن بودن رو بکنه ، از کجا معلوم رو سرور شما مشکل امنیتی نباشه ؟
    آیا شما از شرکت های بزرگ چند ملیتی و چندین هزار کارمندی بهتر بلدین ؟
    برای مثال playsation network رو هک کردند !!!! مگه سورس playstation network رو اینترنت بود ؟ مگه هکر ها به سورس دسترسی داشتن ؟ کلی ضرر داد شرکت سونی بابت این مشکل !!!
    linkinهم هک شد و کلی از حساب های کاربری لو رفت ؟
    شما بهتر از این ها بلدین ؟ جوری در مورد امنیت صحبت می کنین بنده به عنوان خریدار یا هرچیزی احساس می کنم این کار شما یک نوع بهانه باشد. شاید اینطور نباشد . !!!!
    دوست عزیز این طرز تفکر باعث عدم اطمینان در مشتری میشه !
    شما از مشکلات حقوقی این کار آگاهی دارید ؟
    شما فردا از ایران رفتید بنا به هر دلیلی چه کسی پاسخگو برای ادامه این کار هست ؟ قرارداد شما بین المللی می باشد ؟
    کدام مرجعی پاسخگو خواهد بود ؟ این کار شما با عرض معذرت نادرست می باشد و دلیل و منطق شما اصلا قابل قبول نمی باشد .
    این دید شما باعث سو تفاهم میشه !

17. تعداد تشکر ها از eYounes به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    608
    تشکر تشکر شده 
    585
    تشکر شده در
    432 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ramin نمایش پست ها
    سلام

سلام و درود.
    خوشم میاد از آدم هایی که واقعا درک میکنند و از واقعیت به دور نیستن و خیلی روراست حرف میزنن.گفتن حقایق شاید یکم سنگین باشه,اما در اصل یک کمک بزرگ هستش.خیلی راحت میتونستیم بگیم که مهدی آقا تایید میشن.اما چون کار مهدی آقا با ارزش هستش,این چالش رو به وجود آوردیم که به مشکل نخورن.وگرنه ماهم میتونیم مثل بقیه از حرف هایی که شاید یک روز دیگه یا یک هفته دیگه یا .... پیش بیاد,در بریم و بیایم تایید کنیم.اما چون خودشون رو میشناختیم و کاروشون ارزشمند بود داریم کمکش میکنیم.
    منم همینو گفتم به مهدی جان.اما مهدی جان از من دلخور شدن.منم همینو میگم.شاید الان از من دلگیر باشن.اما وظیفه من به عنوان یک دوست این بود که همین اول بهشون بگم که دارن پا داخل چه جریانی میذارن.چون تا ته مرداب من نرفتم.اما خواستم کاری کنم که مهدی جان تا ته مرداب نرن.چون اخرش تباهی هستش و هرکسی نمیتونه از این مرداب در بیاد.
    امیدوارم که مهدی جان حرف هایی که زدم رو کامل از اول تا آخر چند بار بخونند.حرف رامین عزیز هم بخونند.بعد بیان تصمیم بگیرند.
    بانک به بانکیش هک میشه.حتی کسی هم اسکریپتشو نداره.چه برسه به این اسکریپت.یا مشکل ایجاد بشه یا .......امیدوارم که دلخوری به وجود نیامده باشه و حرفای منو به عنوان یک با تجربه و زخم خورده تو این مسائل قبول کنند.
    شما اسکریپت رو با درجه امنیت خوب به عنوان تریال و نسخه اصلی میتونید پخش کنید و هربار که گزارشی شد آپدیت شه در نسخه های بعدی.اینطوری خیلی زودتر به نتیجه میرسید.نسخه اولیه دست مردم میچرخه و شما مشکلات امنیتی رو میفهمید ( البته بگم که این نسخه اولیه خیلی از امکانات رو نداره ) در بروزرسانی های بعدی خیلی راحتتر خیلی چیزارو میشه بررسی کرد و آپدیت کنید و به صورت ورژنی به فروش برسونید.حتی میتونید امکانات فراتر از اینا هم بذارید.
    موفق باشید.

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)