نیما ؟ کلاهبرداری ؟!سلام
دوستان عزیز شرکت آفاق هاست کلاهبردار هستن! منم 21000 تومان دامنه ثبت کردم!
دامنه .top ثبت کردم 6 عدد 21000 تومان
من از صفحه پرداخت وارد سایت شدم! دامنه رو زدم گفت آزاد! ثبت کردم! ادامه خرید انجام دادم! همونجا دامنه بعدی رو زدم! (هیکس نمیره داخل صفحه تعرفه های دامنه که لینک رو از یکجا هویز بگیره از لینک دیگه خرید کنه! همه از هویز صفحه خرید استفاده میکنن) من 6 تا دامین که مدنظر داشتم رو خرید زدم! فردایی صبح اومدم دیدم ایمیل اومده دامنه ها رزرو بوده و قابل ثبت نیست! بدون هیچ گونه حرفی فقط گفتم باشه پول رو برگشت بدید به همون کارتی که واریز کردم! شماره کارت خودمم دادم ! حالا اجبار میکنن پول باید توی حساب کاربری (جیب شرکت) بمونه تا من خرید کنم ، تا شرکتهای معتبری مثل "شیراز تکنولوژی + طلاهاست + پویاسازان + ****** + نت آرام + وب رمز + میهن وب هاست + و سایت های آپ و خوش برخورد دیگه هستن چرا از شما خرید کنم "آفاق هاست و دانلود کلاهبردار "afaghhosting.net" به خدا راست میگم عین واقعیت توی امضاء من اطلاعات تماس منم هست هرکی شک داره از من بپرسه%
فقط خواستم بگم من که بخاطر 21000 تومان قربانی شدم شاید شما بعدی باشید
سایت خودشون هویز داد آزاد هست! ثبت کردم میگن نه باید از یه لینک دیگه هویز میگرفتی!! الان میگن دامنه ها ثبت نمیشه! میگم پولو برگشت به حساب بانکی بدید! میگن توی حساب کاربر میمونه! من حال نمیکنم اصلا از شما توی سایت شما خرید کنم کلاهبردار ها! از مراجع بالاتر هم دارم پیگیری میکنم! 21000 تومان مبلغی نیست! ولی باید آدمهای مثلا زرنگ رو خفه کرد
آقا من خرید کردم! حالا منصرف شدم! دلیل نداره پولم توی حساب شما بمونه! باید مبلغ برگرده به حساب
عجب !