دوست عزیز توانایی نصب مجدد سیستم عامل از طریق کنترل پنل وجود داره؟
دوست عزیز توانایی نصب مجدد سیستم عامل از طریق کنترل پنل وجود داره؟
ویرایش توسط persian.developer : March 23rd, 2016 در ساعت 17:11
من یک بار دیگر از ایشون خرید داشتم و اون زمان بازهم آفر داده بودن و رم یک گیگ رو 2 هزار تومان گرفتم. کیفیت سرویس برخلاف چیزی که فکر میکردم خیلی خوب بود و کاملا راضی بودم , الان هم یک رم 2 گیگ خریداری کردم و در کمتر از 2 دقیقه برای تحویل سرور تماس گرفتند . درکل عالیه به همه ی دوستان پیشنهاد میکنم که این آفر رو از دست ندن
شرمنده میفرمائید دوست گرامی، امیدوارم همیشه از سرویس های ما راضی باشید
- - - Updated - - -
کد تخفیف تا زمانی که سرورها پر نشده موجود است و مینوانید استفاده کنید
- - - Updated - - -
سپاس دوست گرامی امیدوارم سال خوبی پیش رو داشته باشید.
امیدوارم همیشه بتوانیم رضایت شما را جلب کنیم.
سلام وتبریک عید خدمت فروشنده محترم
یک سرویس برای تست از ایشون خریداری کردم
تحویل به صورت انی همراه با پنل کامل مدیریت سرویس توسط کاربر هست که خیلی خوبه
همچنین سرعت دانلود و ریموت بسیار عالیه
با اینکه تحویل به صورت خودکار بود بلافاصله تماس گرفتن تا اگه مشکلی باشه حل کنن که نشون میده پشتیبانی خوبی دارن حتی در ایام تعطیل
کد تخفیف تا کی موجوده ؟ و میشه خرید انجام داد
یه سرور خریدم عالیه پینگ سرعت و قدرت منابع هم کاملا حقیقی هستند بدون کوچکترین دستکاری فقط یک بدی داره اونم اینه که یک همچین سرویس خوبی نیاز به پهنای باند نا محدود یا حدالامکان بیشتر از این داره
فکر میکنم منظور شما سرویسهای ایران هست چون پهنای باند سرویسهای امریکا حداقل یک ترابایت هست، همانطور که میدانید پهنای باند ایران گران هست و اولویت ما سرویس با کیفیت همراه با قیمت مناسب هست که در حال حاضر امکان ارائه پهنای باند بیشتر با این قیمت نداریم و .
بهرحال از انتقاد شما سپاسگزارم و امیدوارم در آینده بتوانیم این مورد را به ایده آل شما برسانیم
- - - Updated - - -
با تشکر از اعتماد شما دوستان و همکاران گرامی
سرویس امریکا تا اطلاع ثانوی بسته میباشد، سرویس های ایران همچنان امکان تحویل آنی وجود دارد
با سلام ، دیروز یکی از سرورهای شما را جهت تست ، از بسته دوم (آمریکا) خریداری کردم و هنوز هیچ چیزی تحویلم داده نشده است. خواهشمندم پیگیری کنید .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)