وب ایده، میزبانی حرفه ای وب
سرور اختصاصی،سرور مجازی ابری،هاست وردپرس
Tel:02166555391،Cellphone:09192001157
ویرایش توسط amirfateh : March 3rd, 2016 در ساعت 18:02
وب ایده، میزبانی حرفه ای وب
سرور اختصاصی،سرور مجازی ابری،هاست وردپرس
Tel:02166555391،Cellphone:09192001157
سلام
آفر بسیار مناسبی هست
فقط امان ارتقا هارد یا اضافه کرده ssd به سرورها هست؟
سلام
جناب سرور ها فایروال دارن
در مقابل ddos مقاومن؟
برخوردتون با کپی رایت چطوره؟
سرورها فایروال ندارن ولی میتونیم پشت فایروال بگذاریم با یک هزینه اضافه.
بسته به نوع ddos هست. لایه چند شبکه باشه؟ پشت چه فایروالی بذاریمتون. ساده بگم. اینا خدمات ارزش افزوده هست. سرورهای ما برا کسی هست که بدونه داره چی کار میکنه و اگه مشکل خورد ما کمکش میکنیم. اگر سرور رو برای این میخواید که هر نوع مشتری روش بیارید صرف نظر از اینکه مشتری حسابی باشه یا نه ما جای مناسبی نیستیم. عمده افرادی که با شرکت ما کار کردن بالای یک سال مشتری بودن. مشتری از همین انجمن داریم که ۵ ساله کار میکنه و فقط ماه به ماه فاکتور پرداخت میکنه و عید به عید تبریک میگه.
اگر مشتری دارید که شما یا ما رو بخواد اذیت کنه من به احترام بقیه مشتری ها ترجیح میدم بفرستمش OVH که اونا رو اذیت کنه نه ما رو.
ولی صرف نظر از شوخی، اگر نیاز خاصی برای ddos دارید، ما تجربه عملیاتی داریم. میتونم بهتون مشاوره بدم.
کپی رایت، مادامیکه مکرر نباشه مشکلی نیست و بهتون اعلام میکنیم شکایت ها رو. ولی اگر مکرر باشه آی پی رو میبندیم. با کل سرور کاری نداریم.
SYNAPTI.CA - World's Localhost
نماینده رسمی Cpanel، Plesk و دایرکت ادمین.
دیتاسنتر با مدیریت و پشتیبانی ایرانی در کانادا
والا ما الان از آلمان سرویس داریم برای هاستینگ استفاده میکنیم ، یکسری برزگ های کوچک عقل دیداسمون میکنن ، که با یکسری اقدامات نرم افزاری تا حد قابل قبولی جلوشو گرفتیم.
اما از اونجایی که قصد ورود به بازار خارج هم داریم احتمال میره که دیداس داشته باشیم ...
هرچند سطح دید مدیران خارجی مثل مدیران ایرانی نیست ![]()
پنل مدیریت خاصی هم ارائه خواهد شد
لطفا توضیحات را دقیق بفرمایید همچنین از شما ممنون هم هستم
چون احتمالا برای تنوع هم که شده یک سرور تهیه خواهد شد
بفرمایید که
نرخ تا کی ثابت خواهد بود؟
امکان تهیه هارد به صورت زیر وجود خواهد داشد؟
یک 4 ترابایت و یک ssd
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
آفر تا ۲۶ ساعت دیگه هست.
پنل مدیریت، پنل عادی نرم افزار هاست بیل خواهد بود که امکان مشاهده گراف مصرف و آر دی ان اس داره. در صورت احراز نیاز شما میتونیم آی پی ام آی از طریق آی پی سک هم بدیم.
اس اس دی رو میشه ولی هارد ۴ ترابایتی رو ما خودمون مصرف نداریم. اگر موجود داشته باشیم براتون میذارم. اگر نداشته باشیم به شرطی تهیه میکنم که حداقل سرور برای یه مدت مشخص تمدید بشه.
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
سرور دست دوم و نو موجود داریم برای فروش. امکان قسطی دادن سرور هم هست.
با توجه به اینکه مربوط به تاپیک نمیشه لطفا در سامانه ما ادامه بدیم.
client.cologica.com
من اکیدا پیشنهاد میکنم با نرم افزار اینکارو نکنید. اگه مصرفتون برای هاستینگ هست نه سرور محازی میتونم رایگان بذارمتون پشت فایروال سخت افزاری درست حسابی.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)