الان چند هفته هست که از ایشون سرور داریم.مشکلی نداریم کیفیت سرویس ها خوبه ولی کاش پشتیبانی تلفنی هم داشتین بهتربود
الان چند هفته هست که از ایشون سرور داریم.مشکلی نداریم کیفیت سرویس ها خوبه ولی کاش پشتیبانی تلفنی هم داشتین بهتربود
3ماه ازایشون سرور مجازی دارم.میتونم بگم در این مدت فقط 2بار قطع بود.پایداری سرور خیلی بالاست باشکر ازمدیریت میزبان سرور
Ip تست ؟
سلام
تو سایت تیکت ارسال کنید برای شما آیپی ارسال کنم
با تشکر
- - - Updated - - -
سلام
بله کد تخفیف ثابت مخصوص کاربران وب هاست تالک می باشد.
هر زمانی قابل استفاده هست و محدودیتی ندارد.
با تشکر
- - - Updated - - -
سلام
تو سایت تیکت ارسال کنید برای شما تست ارسال کنم
با تشکر
- - - Updated - - -
سلام
بله پنل تحت وب کنسول و وی سنتر به کاربر ارائه خواهد شد.
با تشکر
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
درود هنوز هم تخفیف وجود داره؟
سلام
اگر تست موجود هست برای بنده ارسال بفرمایید
Designer and Consultant of e-Government Services / CRM-HRM-ERP-MIS / Web & Windows & Mobile Application
سلام. دوست عزیز دسترسی وی ام ور برای مدیریت سرور میدین؟ کنسول وی ان سی و ..؟
سلام خسته نباشید ببخشید آفر های ویژتون رو یه توضیح بدید ممنون میشم. بار اولمه خرید میکنم
باسلام و عرض ادب
اول عذرخواهی میکنم یک مدتی به دلایل شخصی در انجمن حضور نداشتم.
اما جواب سوال شما فکر میکنم راحت باشه آفر ویژه به طور کلی محصولی گفته میشه که براش تخفیف ویژه خورده و نسبت به دیگر محصولات خاص می باشد.
ما برای این تاپیک و کاربران گرانقدر وب هاست تالک کد تخفیف بصورت دائمی wht گذاشتیم که هر وقت نیاز به سرویس داشتند از این کد استفاده کنند. در صورتی که سرویس تمدید شود این تخفیف برای هر ماه لحاظ خواهد شد. در صورتی که که سوال دیگری دارید ممنون میشم بیان کنید.
با تشکر
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
با سلام
یک سرور مجازی المان پلن 1 خریداری شد
خیلی ممنون از تحویل به موقع و پشتیبانی عالیتون![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)