با سلام
برای شروع از کمترین منابع شروع کردنعاقلانه ترین کار است
یک هاست محدود و یک وی پی اس رم 2 گیگ کار شما رو راه میندازه ، که بعدا نسبت به افزایش بازدیدتون ارتقاش میدید
قبل از هرچیز هم برای اینکار هم پشتکار نیاز دارید هم علاقه چون نیاز به تلاش زیاد با وجود اینهمه رغیب داره و اگر فکر میکنید به قول گفتنی حالش رو ندارید از همین الان بیخیالش شید الکی هزینه نکنید
بحث دامنه هم یک راه حل های جالبی داره ...
ما خودمون چندین سایت دانلود موفق رو مشاوره و راه اندازی و میزبانی کردیم
بازم مشاوره دقیق تر نیاز داشتید پیام بدید
من دیشب نبودم پاسخ بدم نصب به چیزی که گفتین :
این کار یک قدم بزرگ واشتباه هست ....قدرت کافی سرور مجازی نداره نسبت به سرور اختصاصی و از نظر قیمت و قدرت به صرفه تر و اینکه لینوکس چون نجنیکس میگین بهترینه واسه دانلود
در این حالت باید یک کنترل پنل نیز خریداری کنید و ماهانه هزینشو بدید همچنین نصب اینجنیکس به تنهایی که فی نیست و شما مجبورید صد ها پلاگین و برنامه دیگه نصب کنید تا امنیت سرور خودتون رو بالا نگه دارید ...
از هر روشی شما نگاه کنید این کار اشتیاه هست ...
به نظر شما من باید 130 هزار تومن بدم جایی یک vps با این امکانات:
DL-VPS - سرور ویژه دانلود
سی پی یو : 2core x 1200 MGHیا اینکه سرور اختصاصی بگیرمLeistungenIntel® Core™ i7-4770
هارد: 500GB SATA
رم: 6000 مگابایت
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 1Gbps
سیستم عامل: ویندوز / لینوکس
Self Manage
وضعیت دسترسی به روت: کامل
مجازی ساز: Vmware ESXI 5
ـ130000 هزار تومن
Quad-Core Haswell
inkl. Hyper-Threading-Technologie
Arbeitsspeicher
32 GB DDR3 RAM
Festplatten
2
x 2 TB SATA 6 Gb/s 7200 rpm
HDD (Software-RAID 1)
Enterprise-Klasse
Anbindung
1 GBit/s-Port
Bandbreite garantiert
200 MBit/s
Backup Space
100 GB
Traffic inklusive
30 TB
بگیرم 180 هزار تومن بدون هزینه ستاپ هرچقدر چی بخوام با قیمت پایین می تونم اضافه کنم
و کل سرور هم دستم هست
این اقتصادی هست نه سرور مجازی
ویرایش توسط farshid17 : February 23rd, 2016 در ساعت 22:27
خرید سرور مجازی، هاست دانلود و .. برای سایت فیلم اشتباه است به دلیل مشکلات ارتفا هارد و یک موقع ممکن است سرویس دهنده شما اصلا هارد نداشته باشه به شما هارد اضافه بده در این زمان شما مجبور میشید به جای دیگر انتقال بدهید که همین انتقال فایل های ترابایتی بسیار وقت گیر و سخت است و هزار تا مشکلات منابع اشتراکی و .. یک سرور تهیه کنید و یک بار کانفیگ کنید خیلی به صرفه تر است.
برای کسی که سرمایه داشته باشه خرید سرور اختصاصی مناسب تر هست
ولی خب برای کسی که نه سرمایه داره و نه ارشیو کامل و قصد داره از اول یکی یکی فیلم و سریال ها را دانلود کنه
سرور مجازی بهتره
البته به نظر من اگر کسی خواست سرور اختصاصی بخره باید روش دایرکت ادمین نصب کنه و مخصوص دانلود کانفیکش کنه
اینطوری سرعت و کیفیت لینک ها بهتر خواهد بود
ویرایش توسط emperatoor73 : February 23rd, 2016 در ساعت 22:41
با بخشی از نظر شما موافق هستم اما زمانی که اختلاف بین یه سرور مجازی با یه سرور اختصاصی 50 هزار تومان باشه همچنین منابع 20 برابر بیشتر باشه خوب بهتره چیزی رو آدم بگیره که میتونه به راحتی استفاده کنه و اختیارات کاملی روش داره ...
همچنین خود فرد میتونه همون سرور اختصاصی رو چند سرور مجازیش کنه تا سایر کار هاشو بتونه در سرور جداگونه انجام بده ...
دوستان یک سوال داشتم سایت تاینی موویز اومده یک سایت ساخته تقریبا مثل یک پل می مونه بین ایران و imdb کی ***** هست و اون رو بصورت کامل باز می کنه لطفا بگید چه جوری میشه اینکار رو کرد یک سایت ***** رویک دامنه ساخت و ان رو پل ارتباطی با این سایت کرد
http://im.tinyez.com
تقریبا مثل سایت ساب سیزن
ویرایش توسط farshid17 : February 26th, 2016 در ساعت 17:52
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)