من تا حالا سایت سافت لایر نرفته بودم، البته شنیده بودم که دیتاسنتر هست
وقتی این تاپیک رو دیدم رفتم گوگل و سایتش رو پیدا کردم
زدم و آورد، خدا وکیلی سایتش باز شد، و بالای سایت سمت چپ زده بود دیدسرور یعنی میرفتی روش منو باز میشد
بعدشم سمت چپ با فونت بزرگ نوشته بود SoftLayer و توی صفحات دیگر اون منوی بالایی به همراه نوشته و لوگوی سایت ثابت بودن و موقعی که می اومدی پائین سایت اونا همچنان بالا قرار داشتند
امروز اینترنتم قاطی کرده و حتی سایت خودمو هم باز نمیکنه ولی زدم که تست کنم دیدم سایت سافت لایر باز نمیشه
ولی favicon نشون میده که باز شده و لود داشته این صفحه
- - - Updated - - -
دوباره تست میکنم اگه باز شد فیلم میگرم، منتها امروز نه چون واقعا نتم سرگیجه گرفته
- - - Updated - - -
دوستان اینم سند برای اثبات حرفم، هم تصویر و فیلم گرفتم
من تا حالا سایت سافت لایر نرفته بودم، البته شنیده بودم که دیتاسنتر هست
وقتی این تاپیک رو دیدم رفتم گوگل و سایتش رو پیدا کردم
زدم و آورد، خدا وکیلی سایتش باز شد، و بالای سایت سمت چپ زده بود دیدسرور یعنی میرفتی روش منو باز میشد
بعدشم سمت چپ با فونت بزرگ نوشته بود SoftLayer و توی صفحات دیگر اون منوی بالایی به همراه نوشته و لوگوی سایت ثابت بودن و موقعی که می اومدی پائین سایت اونا همچنان بالا قرار داشتند
امروز اینترنتم قاطی کرده و حتی سایت خودمو هم باز نمیکنه ولی زدم که تست کنم دیدم سایت سافت لایر باز نمیشه
ولی favicon نشون میده که باز شده و لود داشته این صفحه
- - - Updated - - -
دوباره تست میکنم اگه باز شد فیلم میگرم، منتها امروز نه چون واقعا نتم سرگیجه گرفته
- - - Updated - - -
دوستان اینم سند برای اثبات حرفم، هم تصویر و فیلم گرفتم
دوست عزیز ما از کجا بدونیم این عکس ها فتوشاپ نیست و دستکاری نشده؟
لطفا یک فیلم در حالی که روزنامه روز هم دستتون گرفتید، بگیرید و ارسال بفرمایید تا به همه ثابت بشه برا شما باز شده
توی طول فیلم هم صحبت کنید که اگر یک وقت یک فریم رو حذف کردید ما متوجه بشیم
دوست عزیز ما از کجا بدونیم این عکس ها فتوشاپ نیست و دستکاری نشده؟
لطفا یک فیلم در حالی که روزنامه روز هم دستتون گرفتید، بگیرید و ارسال بفرمایید تا به همه ثابت بشه برا شما باز شده
توی طول فیلم هم صحبت کنید که اگر یک وقت یک فریم رو حذف کردید ما متوجه بشیم
والله به من مدال طلا نمیدن که هزار و اندی کار بکنم که اثبات کنم بابا جان برای من باز میشه، والله دیگه وقت و حوصله ندارم دوباره کاری کنم
شما خواستی باور کن نخواستی هم بگووو من دروغ میگم، این قضیه برای من هیچ سودی نداره همین جوری خواستم تو تاپیک شرکت کنم!
خوش باشید
انجمن سئو فروم (Https://seoforum.ir)؛ تالار پرسش و پاسخ سئو و دیجیتال مارکتینگ ایران
والله به من مدال طلا نمیدن که هزار و اندی کار بکنم که اثبات کنم بابا جان برای من باز میشه، والله دیگه وقت و حوصله ندارم دوباره کاری کنم
شما خواستی باور کن نخواستی هم بگووو من دروغ میگم، این قضیه برای من هیچ سودی نداره همین جوری خواستم تو تاپیک شرکت کنم!
خوش باشید
به هر حال شما بهتره برای خودتون اعتبار پیدا کنید و سعی کنید با مدرک صحبت کنید تا دیگران شمارو آدم دروغ گویی نپندارند
البته اگه خاستید به من دسترسی بدید با تیم ویور چک کنم مطمئن بشم دروغ نمیگید به دیگران هم بگم مطمئن شن واسه شما باز میشه
البته خود دانید چون عکس های شما از نظر من یکی که شانتاژ شده است
به هر حال شما بهتره برای خودتون اعتبار پیدا کنید و سعی کنید با مدرک صحبت کنید تا دیگران شمارو آدم دروغ گویی نپندارند
البته اگه خاستید به من دسترسی بدید با تیم ویور چک کنم مطمئن بشم دروغ نمیگید به دیگران هم بگم مطمئن شن واسه شما باز میشه
البته خود دانید چون عکس های شما از نظر من یکی که شانتاژ شده است
دوست عزیز ایشون حقوق بگیر انجمن نیست که بگیم میخواد واسه اضافه کاری گرفتن اینکارا رو انجام بده !!
تازه تو بخش متفرقه هم پست زدن که پست ها شمارش نمیشن پس نمیتونیم بگیم برای افزایش پست هم اومدن الکی یه دروغ سر هم کردن ...
درضمن فکر نمیکنم کسی اونقدر بیکار باشه بشینه عکسها رو درست کنه و بیاد ده خط پست تایپ کنه اونم برای اطلاع رسانی !!