یک هاست اشتراکی لینوکس معمولی ۲ گیگ لازم داریم . وب سایت جوملا هست و بازدید پایین هست (‌خیلی کم )

مهمترین شرایط ما

۱-ارایه پشتیبانی قوی ۲۴ ساعت واقعی .
مثلا اگر شب تیکت ارسال شد باید تا قبل از ۸ صبح فردا یا نهایتا قبل از ظهر مشکل مربوطه رفع شود . در صورتی که احساس کنیم تامین نمیشویم = قطع همکاری

۲-پایین ترین قیمت پرداخت ماهانه ( امکان پرداخت سالانه فعلا ممکن نیست )

۳- بیشترین استفاده از سایت با ایمیل هست
هرگونه ارور مربوط به سرور شامل ( لایسنس نرم افزار ایمیل/ کش سرور / عدم ارسال ایمیل / ساسپند بی جهت ) که مشکل ما نیست و مشکل سرور باشد منجر به قطع همکاری میشود. اسپم نمیفرستیم فقط روزی دو سه تا ایمیل داریم .
در کل یک چیزی میخوام که نیاز به تیکت زدن نداشته باشه .
جالب نیست ارورهای سرور رو ما به شما گزارش بدیم بهتره سرویستون اینقدر خوب باشه که نیازی به تیکت زدن نداشته باشه همانطور که اصلش هم همینه !

۵- اطلاع رسانی با ایمیل قابل قبول نیست در صورت امکان برای اطلاع رسانی برای هر موضوعی حتما از طریق تماس تلفنی یا پیامک به من اطلاع بدید.
هر ساسپندی یک علتی دارد و باید با مشورت با پشتیبانی علت رفع شود . و بنا به دلایلی امکان چک ایمیل بصورت ۲۴ ساعته برای من ممکن نیست . از طرف دیگر یوزر در حال استفاده از سایت هست و یک دفعه سایت ساسپند میشود و این یعنی ضرر به مشتری
این مورد قبلا اتفاق افتاده بود و اگر احساس میکنید که اطلاع رسانی تلفنی امکانپذیر نیست لطفا آفر ندهید.
پ.ن (البته حتی اگر میس کال هم روی گوشی ببینم من پیگیر میشوم ! پس بعدا نفرمایید که زنگ زدیم نبودید و... )

۶ - لودینگ بالا باشه با این مشخصات / CP: cpanel /99% uptime / web server litespeed /loc: europ or iran / daily or weekly backup

۷- شرایط شرکتهای خصوصی ( درج نمونه سایتهای هاست شده از پلان هاست اشتراکی + ادرس و تلفن )
افراد حقیقی ( نماد اعتماد + ضمانت از سمت یکی از مدیران + ادرس و تلفن ثابت )

۸- برخورد مناسب و خوشرویی در هنگام هر نوع ارتباط تلفنی + اولویت دادن به امور مشتری = تداوم همکاری

با تشکر .