-
January 29th, 2016, 00:13
عضو جدید
پاسخ : بدون شرح -- پیام ارسال نشود فقط مشاهده

نوشته اصلی توسط
saeed1988m
بحث من شخصی نیست
دوستان لطفا پست ارسال نکنید
- - - Updated - - -
بنده گفتم به عزیزان پست ارسال نکنید
به نظر شما برای مثال در یک بنگاه معاملات ملکی چند نفر در حال پیشنهاد قیمت برای خانه ای خود رو میدن یه یک فرد که نیازمند خرید خانه است یکی چون وضع مالیش خوب باشه بیاد بگه رایگان بگیر مال خودت متوجه هستید چه ضربه ای به سیستم میزنه؟
عرض کردم عرف و معقول حداقل برای احترام به دیگران
اتفاقا خب شد شما قاضی نشدید برای هر موردی ممکن بود یک بهانه میآوردید و شاید هم هر کی به هر کی میشد و کسی بازار ثابت و قابل احترامی نمیداشت
بحث من شخصی نیست
دوستان لطفا پست ارسال نکنید
شما اومدی تو انجمن عمومی پست زدی بعد میگی به بقیه پست نزدنند ؟!
برادر من اتفاقا تو کار خرید و فروش خانه و اجاره اون هم هستم ( زندگی خرج داره :دی) یکی میاد میگه آقا من 5 تا بچه دارم میخوام یک آپارتمان اجاره کنم 90 متری ، حالا همزمان یک عروس و داماد هم میان تو و میگن یک آپارتمان میخوایم 90 متری ، چند نفر اونجا نشستن و یکی برمیگرده به اون دو تا جوان میگه ماهی مثلا 100 هزار تومان در حالی که چند دقیقه قبل به فرد قبلی گفته بود 200 هزار تومان چون شرایط فرق داشت حالا شما تصور کن یکی بیاد هی بگه اون خیلی بی انصافه چون به یکی گفت 100 و به اون یکی گفت 200 !
عرق یعنی آفر دادن طبق شرایط و این نمیشه که شما بیای هر جا خوشت نیامد یک تاپیک بزنی و یک عده قشون شکست خورده هم بریزند شروع کنند تمام مشکلات هاستینگ های ایرانی را به اون ربط بدن
وقتی باید قضاوت کرد که تمام شرایط را سنجید نه اینکه جوری جلوه داد که فرد مقصر هست
اینکه ایشان طبق شرایط آفری دادن نه بی احترامی بوده و نه خلاف چون تو همان تاپیک اکثرا با قیمت هایی مانند ایشان آفر دادن ، اونچه بی احترامی بوده این بوده که شما سعی کردی خودت تنها بری قاضی و مطمئنا خندان و راضی هم برگشتی
گفتم بالاتر یک کاربر جواب شما را داد و هر وقت تو دنیا دیدی یک هاستینگ تاپیکگ زد bithost چرا داره هاست مفت میفروشه و کل بازار را خراب کرده و اصلا با عقل جور در نمیاد شما هم بیا تاپیک بزن چرا این آريالا داره ارزان میفروشه ؟ هر چند به نظر من ارزان نفروخته بلکه با توجه به شرایط آفر داده ولی چون شما میدانستی اگر بقیه بدانند برای چه موردی آفر داده مطمئنا بر خلاف نظر شما حرف میزدن اومدی یک عکس گذاشتی و ادامه ماجرا
======================
خودت داری پست میدی و انتظار داری همه حرفت را قبول کنند و پستی ندن ؟
کل تاپیکت مشکل داره اونوقت به بقیه میگی ساکت تا حرفت را به کرسی بنشانی ؟
-
تعداد تشکر ها ازnima73 به دلیل پست مفید
-
January 29th, 2016 00:13
# ADS