-
January 24th, 2016, 12:25
پاسخ : پشتیبانی mybb در ایران
سلام و درود.
اول اینکه mybb آره دوتا سایت خیلی پشتیبانی نبستا خوبی دارن.البته این لینک اولی خیلی واقعا مدیرش به mybb و برنامه نویسی مسلطه و واقعا چند ساله باهاش دوستم,آقای توفیقی واقعا توی پشتیبانی مای بی بی حرف اول و آخر رو میزنه :
http://kkli.ir/glFpK
سایت دوم :
http://kkli.ir/PAKe7
این خیلی مطالب داره.کاربراش زیادن.اما زیاد جالب نیست.
این دوتا هستن و سایت های مثل mybbskin یا ...
من خودم چند ساله mybb کار میکنم.با ویبالتین هم کار کردم
ویبالتین واقعا محشره.vbulletin واقعا رتبه اول رو داره با این همه امکانات.خیلی امکانات داره.نال شده پر باگه و لایسنس هم گرونه.اما واقعا vbulletin توی انجمن ساز ها خیلی معرکست.امکانات خوبی داره.مثل همین سایت وب هاستینگ تالک
اما باگ های ناجوری داره.همه ورژن هاش باگ داره و حتی خرید و فروش هم میشه این باگ ها
mybb بعد از ویبالتین هستش به نظر من.اما با کمی دستکاری,mybb رو میتونی با قابلیت خیلی خوب بکنی.امنیتش هم خیلی بهتر از ویبالتین هستش.اما اینم باگ اره
در مورد ضعف ها,مای بی بی باید وارد باشی که بتونی روش کار کنی و بتونی خیلی تغییرات بدی
وگرنه اگه فقط نصب کنی و اصلا با php یا فقط با پلاگین کار کنی,اصلا به درد نمیخوره.باید یکم حرفه ای تر روش کار کنی تا بشه یک سیستم خوب.اما بازم به قابلیت های ویبالتین نمیرسه.اما بازم خوبه.
سیستم های دیگم هست.
اما من نظر شخصیمو گفتم
اول ویبالتین بعد mybb
اگرم کمکی برای mybb خواستی در خدمتم.
ویرایش توسط IrIsT : January 24th, 2016 در ساعت 12:27
-
تعداد تشکر ها از IrIsT به دلیل پست مفید
-
January 24th, 2016 12:25
# ADS
-
January 24th, 2016, 13:34
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
IrIsT
آقای توفیقی واقعا توی پشتیبانی مای بی بی حرف اول و آخر رو میزنه
فکر کنم از مدیران مای بی بی در پشتیبانی رسمی این انجمن ساز هست و در کار توسعه مای بی بی در گیت هاب نیز یکی از توسعه دهندگان هست.
در هر حال مای بی بی مثل پیکان هست پشتیبانی خاصی نیاز نداره... شما در چه جهت نیاز دارید؟ پلاگین که مستقیم از mybb رسمی برید دانلود کنید ... قالب و فارسی سازی هم کاملا ساده هست و متغیر زبان رو به راحتی ویرایش کنید و ...
بنده هم چندین سال هست مای بی بی استفاده می کنم و یک مورد هم نیاز به پشتیبانی و .. نبوده و خودمون مدیریت کردیم... مورد خاصی هم اگه رخ بده احتمال 99% تیم رسمی مای بی بی کمک میکنن
البته لینک سایت رسمی مای بی بی باید همیشه در فوتر انجمن باشه وگرنه کمکی نمیکنن چند نمونه در سایت رسمی دیدم.
در کل وقتی که سایت رسمی نرم افزار که از هر نظر امین هست پشتیبانی میده، چه نیازی به پشتیبانی فارسی دارید؟
..::| بیش از یک دهه |::..
-
تعداد تشکر ها ازkool به دلیل پست مفید
-
January 24th, 2016, 13:46
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
kool
در هر حال مای بی بی مثل پیکان هست پشتیبانی خاصی نیاز نداره... شما در چه جهت نیاز دارید؟ پلاگین که مستقیم از mybb رسمی برید دانلود کنید ... قالب و فارسی سازی هم کاملا ساده هست و متغیر زبان رو به راحتی ویرایش کنید و ...
بنده هم چندین سال هست مای بی بی استفاده می کنم و یک مورد هم نیاز به پشتیبانی و .. نبوده و خودمون مدیریت کردیم... مورد خاصی هم اگه رخ بده احتمال 99% تیم رسمی مای بی بی کمک میکنن
البته لینک سایت رسمی مای بی بی باید همیشه در فوتر انجمن باشه وگرنه کمکی نمیکنن چند نمونه در سایت رسمی دیدم.
در کل وقتی که سایت رسمی نرم افزار که از هر نظر امین هست پشتیبانی میده، چه نیازی به پشتیبانی فارسی دارید؟
ممنون بابت توضیحاتتون
یه مشکل که هست پلاگین هاشه
دقیقا اطلاع خاصی در مورد پلاگین هاش ندارم آیا پلاگین هاش که تو سایت اصلین مشکلی با ربان فارسی ندارن یا در کل اذیتتون نکردن؟
مثلا اگر باگی در یکی از پلاگین ها مشاهده شد از طریق سایت پشتیبانی فارسی مای بی بی بتونیم زودتر حلش کنیم.
تمام پلاگین ها در سایت اصلی هستن؟
دقیقا اطلاعات زیادی از این انجمن ساز ندارم ممنون میشم اگر وقت دارین بتونید یه توضیح مختصر بدین
بازم ممنون
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
IrIsT
سلام و درود.
اول اینکه mybb آره دوتا سایت خیلی پشتیبانی نبستا خوبی دارن.البته این لینک اولی خیلی واقعا مدیرش به mybb و برنامه نویسی مسلطه و واقعا چند ساله باهاش دوستم,آقای توفیقی واقعا توی پشتیبانی مای بی بی حرف اول و آخر رو میزنه :
http://kkli.ir/glFpK
سایت دوم :
http://kkli.ir/PAKe7
این خیلی مطالب داره.کاربراش زیادن.اما زیاد جالب نیست.
این دوتا هستن و سایت های مثل mybbskin یا ...
من خودم چند ساله mybb کار میکنم.با ویبالتین هم کار کردم
ویبالتین واقعا محشره.vbulletin واقعا رتبه اول رو داره با این همه امکانات.خیلی امکانات داره.نال شده پر باگه و لایسنس هم گرونه.اما واقعا vbulletin توی انجمن ساز ها خیلی معرکست.امکانات خوبی داره.مثل همین سایت وب هاستینگ تالک
اما باگ های ناجوری داره.همه ورژن هاش باگ داره و حتی خرید و فروش هم میشه این باگ ها
mybb بعد از ویبالتین هستش به نظر من.اما با کمی دستکاری,mybb رو میتونی با قابلیت خیلی خوب بکنی.امنیتش هم خیلی بهتر از ویبالتین هستش.اما اینم باگ اره
در مورد ضعف ها,مای بی بی باید وارد باشی که بتونی روش کار کنی و بتونی خیلی تغییرات بدی
وگرنه اگه فقط نصب کنی و اصلا با php یا فقط با پلاگین کار کنی,اصلا به درد نمیخوره.باید یکم حرفه ای تر روش کار کنی تا بشه یک سیستم خوب.اما بازم به قابلیت های ویبالتین نمیرسه.اما بازم خوبه.
سیستم های دیگم هست.
اما من نظر شخصیمو گفتم
اول ویبالتین بعد mybb
اگرم کمکی برای mybb خواستی در خدمتم.
ممنون توضیحاتتون در مورد مای بی بی مفید بود
اگر بخوام تمام پلاگین ها و خود اسکریپت رو از سایت اصلی بگیرم مشکلی بابت فارسی شدن سیستم بوجود نمیاد؟
پی اچ پی تا حد نسبتا مناسبی بلدم میتونم یسری تغییرات بدم اما حرفه ای نیستم
-
-
January 24th, 2016, 14:58
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
NewConfig
ممنون بابت توضیحاتتون
یه مشکل که هست پلاگین هاشه
دقیقا اطلاع خاصی در مورد پلاگین هاش ندارم آیا پلاگین هاش که تو سایت اصلین مشکلی با ربان فارسی ندارن یا در کل اذیتتون نکردن؟
مثلا اگر باگی در یکی از پلاگین ها مشاهده شد از طریق سایت پشتیبانی فارسی مای بی بی بتونیم زودتر حلش کنیم.
تمام پلاگین ها در سایت اصلی هستن؟
دقیقا اطلاعات زیادی از این انجمن ساز ندارم ممنون میشم اگر وقت دارین بتونید یه توضیح مختصر بدین
بازم ممنون
خواهش میکنم.
ببینید اول اینکه هر پلاگینی رو استفاده نکنید! چرا که هر یک پلاگین بیشتر حدود 1% امنیت کمتر هست...
از پلاگین های ایرانی که مشخص نیست تا چه زمانی آپدیت کنن استفاده نکنید! واجب نیست که حتما هر امکانی وجود داشته باشه!
البته پلاگین و قالب اینا زیاد داره و بعد از تایید اولیه در این لینک قابل دانلود هستند: http://community.mybb.com/mods.php
(و باگ هم بود به همون نویسنده در سایت رسمی که معمولا لینک گیت هاب رو میزارن گزار ثبت کنید رفع میکنن. خودشون هم معمولا به وقتش آپدیت میکنن.)
فارسی سازی هم معمولا یکی دو تا فایل زبان دارن که به سادگی در نوت پد پلاس یا هر ادیتور دیگه باز کنید و ویرایش کنید ...
روی لوکال میتونید نصب کنید و مقداری باهاش کار کنید ... نسخه کنونی 1.8.6 هست.
نسخه 2 هم در حال توسعه هست و تفاوت ها و امکانات عالی خواهد داشت.
-
-
January 24th, 2016, 19:28
عضو انجمن
با سلام
انجمن سازهای قوی تره و بهتری هم وجود داره مثل ویبولتین و ..
ولی مای بی بی هم خوبه من چند ساله باهاش کار می کنم و مشکلی نداشته. پشتیبانی هم داره
یه نمونه ش رو می تونید ملاحظه کنین که برای خودم هست
باشگاه کاربران روماک
-
تعداد تشکر ها از hostnic به دلیل پست مفید
-
January 25th, 2016, 13:21
من از سال 85 با MyBB دارم کار میکنم. از اول پولی بود ولی طراحش اونو فکر کنم سال 2003 با شعار Free never tasted so good رایگان کرد.
در کل شما موقع انتخاب اسکریپت های رایگانی مثل MyBB نباید توقع پشتیبانی داشته باشید، فکرش رو بکنین وقتی یه برنامه نویس یا فرد مسلطی که بتونه کمکتون کنه، میتونه وقتش رو صرف درآمد زایی کنه چرا باید به طور مجانی به شما سرویس بده؟ بخش اصلی هزینهای که اسکریپتهای پولی میگیرن در واقع برای همین پشتیبانی از استفادهکننده هست.
این وضعیت متأسفانه توی پشتیبانیهای فارسی خیلی بدجوره! ایرانیا به طرز عجیبی عجول و طماع هستن؛ دو روز با هم کار میکنن و تا یه چیزی یاد میگیرن مغرور میشن، بهونه گیری میکنن، از سایت اصلی انشعاب پیدا میکنن و یه سایت جدا میزنن، آخرش هم میبینن سایتشون بازده چندانی نداره، سرد میشن و کلا کار رو تعطیل میکنن! چند وقت پیش دیدم روی یکی از سایتهای پشتیبانی MyBB فارسی یه کتاب pdf رو به قیمت 15,000 تومن گذاشته بودن! من اول فکر کردم نویسندهش تجربیات 12-10 سالهش رو با این قیمت داره میفروشه! در حالیکه نویسنده چنین تجربهای نداشت و مطالب کتابش با جستجوی ساده به زبون فارسی قابل دسترسی بود! زحمت نویسنده فقط Copy و Paste کردن و تبدیلشون به pdf بود! جالب اینجاست که نویسندهش توقع داشت از این کتاب استقبال هم بشه!
نه فقط MyBB، برای وردپرس و بقیه اسکریپتهای پرکاربرد هم تا جایی که اطلاع دارم قضیه همینجوریه. رزومه اعضای اصلی طراح اسکریپت رو که نگاه کنین، سابقهای حدود 20 سال برنامهنویسی حرفهای مدارک تحصیلی مثل دکترای تخصصی دارن، اونوقت پشتیبانهای ایرانی هم میبینی که دبیرستان رو تموم نکردن و هنوز با املای کلمات فارسی مشکل دارن!
بگذریم ... مجانی بودن یه چیز دلیل نمیشه پشتیبانی ازش هم مجانی باشه. بهتره وقتی از MyBB استفاده کنین که در درجۀ اول تسلط خوبی به زبون انگلیسی داشته و در درجۀ دوم با HTML، CSS (برای طراحی ظاهر گرافیکی) و تا حد متوسطی PHP آشنا باشین و خودتون بتونین کارها رو پیش ببرید. قالبهای رایگان زیادی توی اینترنت وجود داره که میتونین خودتون دستکاری کنین و برای سایتتون استفاده کنین. پلاگینهای کاربردی رایگان زیادی هم وجود داره که با کمی تسلط به PHP میتونین امکاناتی که میخوایین رو بهش اضافه کنین یا اینکه اونو با نسخۀ جدید MyBB یا PHP سازگار کنین.
نیاز به پشتیبانی خاصی هم اگه داشته باشین میتونین توی سایت اصلی درخواست بدین. همینطور میتونین از سایتهای پشتیبانی پولی MyBB عضو بشین یا توی سایتهای freelancing یا همین سایت پونیشای خودمون، پروژه ارایه کنین تا برنامهنویسها بهتون کمک کنن. برای پرداخت مبالغ ارزی هم صرافیهای آنلاین زیادی وجود دارن.
اگه میخوایین از اسکریپتهای رایگان دیگهای استفاده کنین، PHPBB و !Discuz گزینههای خوبی هستن. با هر دوشون کار کردم. PHPBB سابقۀ بیشتری داره ولی خیلی بهروز نیست. !Discuz هم یه انجمنساز چینی با امکانات خیلی زیاد و چشمگیر هست که به راحتی میتونه با هر انجمنساز پولی رقابت کنه، بخصوص ساختار پروفایلهای اعضاش و قابلیت Design It Yourself که به اعضای انجمن اجازه میده جای عناصر یا بخشهای انجمن رو به دلخواه خودشون با Drag & Drop جابهجا کنن. فکر کنم یکی دو ساله نسخۀ فارسیش اومده ولی در کل پشتیبانیش برای کاربرهای غیرچینی خوب نیست!
-
تعداد تشکر ها ازhaadey به دلیل پست مفید
-
January 25th, 2016, 13:40
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
haadey
چند وقت پیش دیدم روی یکی از سایتهای پشتیبانی MyBB فارسی یه کتاب pdf رو به قیمت 15,000 تومن گذاشته بودن! من اول فکر کردم نویسندهش تجربیات 12-10 سالهش رو با این قیمت داره میفروشه! در حالیکه نویسنده چنین تجربهای نداشت و مطالب کتابش با جستجوی ساده به زبون فارسی قابل دسترسی بود! زحمت نویسنده فقط Copy و Paste کردن و تبدیلشون به pdf بود! جالب اینجاست که نویسندهش توقع داشت از این کتاب استقبال هم بشه!
از این افراد زرنگ زیاد شده در این زمونه متاسفانه ... البته ممکنه در ذهن خودش فکر کنه که واقعا خیلی سرش میشه! و حرفه ای هست!
-
-
January 25th, 2016, 15:31
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
kool
از این افراد زرنگ زیاد شده در این زمونه متاسفانه ... البته ممکنه در ذهن خودش فکر کنه که واقعا خیلی سرش میشه! و حرفه ای هست!
نه بنده خدا دویست و خورده ای صفحست همشم عکس و توضیحاته من که چیز کپی پیست ازش ندیدم
من بودم 20 تومن میذاشتم !
سطح آموزشش مناسبه
من مشکلی بابت خود مسائل فنی ندارم بیشتر از مسائل امنیتی میترسم که مشکل ساز بشه.
به هر حال زحمت کشیده و بهتره هر کس مزد زحمتش رو بخوبی بگیره که حداقل یه دلیل برای پشتیبانی دادنش در آینده داشته باشه
-
-
January 25th, 2016, 16:37
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
NewConfig
نه بنده خدا دویست و خورده ای صفحست همشم عکس و توضیحاته من که چیز کپی پیست ازش ندیدم
من بودم 20 تومن میذاشتم !
سطح آموزشش مناسبه
من مشکلی بابت خود مسائل فنی ندارم بیشتر از مسائل امنیتی میترسم که مشکل ساز بشه.
به هر حال زحمت کشیده و بهتره هر کس مزد زحمتش رو بخوبی بگیره که حداقل یه دلیل برای پشتیبانی دادنش در آینده داشته باشه
من کلی گفتم و فردی مد نظرم نبود. والا من اصلا اون فایلی که در بالا اشاره کردن رو ندیدم و نمیدونم چه کسی آماده کرده یا کدام سایت هست و... ولی از اونجایی که ایشون گفتن از 85 از این سیستم استفاده میکنن به نظر اشتباه نکرده باشن.
شاید شما اون مطالب رو جایی ندیدید. در هر حال مطالبی که در اینترنت میتونید پیدا کنید به نظر من کافی هست و نیاز به آموزش مجزا و هزینه کردن نیست.
امنیتش هم خوبه نگران نباشید. بخش مدیریت هم موارد زیادی در نظر گرفتن که میتونید ایمنی رو افزایش دهید. در کل در بین رایگان ها مای بی بی خوب هست ... البته نسخه های آتی مشخص نیست رایگان بمونه.
-
تعداد تشکر ها از kool به دلیل پست مفید
-
January 26th, 2016, 02:49
-
تعداد تشکر ها از haadey به دلیل پست مفید