-
January 19th, 2016, 13:43
عضو انجمن
پاسخ : اخذ مالیات از کلیه کسب و کارهای اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیکی (حقیقی و حقوقی)

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
شاید بشه از دید دیگری هم نگاه کرد :
وقتی همه ناچار به دادن مالیات بشوند مطمئن باشید درامد اینترنتی هم بیشتر میشه و خیلی از دلال ها توی بازار جمع میشوند و باعث رونق بازار میشه / الان بیشتر میزبانی وب شبیه یک بازی دوران کودکی برای کودکان فعلی شده.
مالیات رو آخر مشتری میده، به نظر من شرکت ها و دفاتر فنی هاستینگ نباید نگرانی بابت این امر داشته باشند چنانچه که همین الان نیز خیلی ها در حال دادن مالیات هستند و همین باعث خیلی از تفاوت قیمت ها در نت هست و باعث از دست دادن مشتری هایی برای این شرکت ها هست که به قیمت نگاه میکنند و اگر مالیات سراسری شود خیلی مشکلات اینچنینی ممکن هست حل شود.
موفق باشید
با توجه به شناختی که دارم در کوتاه مدت وضع بدتر میشه ودر بلند مدت بهتر میشه
-
تعداد تشکر ها از keyhan7 به دلیل پست مفید
-
January 19th, 2016 13:43
# ADS
-
January 19th, 2016, 13:47
عضو انجمن
پاسخ : اخذ مالیات از کلیه کسب و کارهای اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیکی (حقیقی و حقوقی)

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
وقتی همه ناچار به دادن مالیات بشوند مطمئن باشید درامد اینترنتی هم بیشتر میشه و خیلی از دلال ها توی بازار جمع میشوند و باعث رونق بازار میشه / الان بیشتر میزبانی وب شبیه یک بازی دوران کودکی برای کودکان فعلی شده.
مالیات رو آخر مشتری میده، به نظر من شرکت ها و دفاتر فنی هاستینگ نباید نگرانی بابت این امر داشته باشند چنانچه که همین الان نیز خیلی ها در حال دادن مالیات هستند و همین باعث خیلی از تفاوت قیمت ها در نت هست و باعث از دست دادن مشتری هایی برای این شرکت ها هست که به قیمت نگاه میکنند و اگر مالیات سراسری شود خیلی مشکلات اینچنینی ممکن هست حل شود.
موفق باشید
الان چون شما دارید مالیات می دید اینطور تگاه می کنید.
طرف به جای اینکه سرور بخره 9 درصد هم مالیات بده + افزایش هزینه های شرکتی خودش می ره مستقیم سرور سفارش می ده.
از اینها گذشته دولت برای ما چه خدماتی داده که داره مالیات می گیره ؟ اینو یکی به من توضیح بده
من به شخصه 1 ریال بابت کارم از دولت کمک که نگرفتم بلکه برعکس ...
-
تعداد تشکر ها ازpardishosting به دلیل پست مفید
-
January 19th, 2016, 13:51
پرداخت مالیات در همه جای دنیا یک وظیفه ست و محدود به تنها ایران نیست . تمامی صاحبین مشاغل مجازی و غیرمجازی ، حقیقی یا حقوقی ، موظف به پرداخت مالیات هستند .
اصولا کسانی که از آشفتگی این بازار سود میبرند تمایل بیشتری به نپرداختن مالیات و دور زدن اداره مالیات دارند .
شخصا خوشحالم که بالاخره دولت فکری به حال فضای مجازی کرده .

نوشته اصلی توسط
rastindata
I Love you Lorestan

منظور از این جمله چی بوده ؟
-
-
January 19th, 2016, 13:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
i.sharifi
پرداخت مالیات در همه جای دنیا یک وظیفه ست و محدود به تنها ایران نیست . تمامی صاحبین مشاغل مجازی و غیرمجازی ، حقیقی یا حقوقی ، موظف به پرداخت مالیات هستند .
اصولا کسانی که از آشفتگی این بازار سود میبرند تمایل بیشتری به نپرداختن مالیات و دور زدن اداره مالیات دارند .
اره کاش اینجا هم ایران نبود مالیات میگرفتن
-
تعداد تشکر ها از keyhan7 به دلیل پست مفید
-
January 19th, 2016, 14:08
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
موفق باشید
سلام
قصد جسارت نیست
اما احساس میکنم یا بد بیان کردید یا مالیات نمیدهید یا در قسمت امور مالی شرکتتون فعالیت (تجربه ای )ندارد
در کدام ممیز مالیاتی تا بحال شرکت مالیات نداده ؟ طبق صحبت شما ؟ تا ما هم فوت فنش بلد بشیم
-
-
January 19th, 2016, 14:38
عضو انجمن
دوستانی که به اداره دارایی رفته اند و مالیات شان رو محاسبه کرده اند، لطفا بفرمایید که:
1- مبنای محاسبه مالیات را از چه تاریخی در نظر گرفته اند، از زمان گرفتن اینماد، یا گرفتن درگاه پرداخت و یا ....؟
2-همچنین مالیات ارزش افزوده رو چطوری براشون حساب کردند؟
3-مالیات سالیانه چطور و چند درصد؟
لطفا دقیق پاسخ بدید تا ابهامات برطرف گردد.
ممنون از محبت شما
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
-
-
January 19th, 2016, 14:48
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
company_hosting
سلام
قصد جسارت نیست
اما احساس میکنم یا بد بیان کردید یا مالیات نمیدهید یا در قسمت امور مالی شرکتتون فعالیت (تجربه ای )ندارد
در کدام ممیز مالیاتی تا بحال شرکت مالیات نداده ؟ طبق صحبت شما ؟ تا ما هم فوت فنش بلد بشیم
فقط ظاهرا شما بد متوجه شده اید دوستان دیگر متوجه شدند.
ذکر شد که شرکت ها در حال دادن مالیات هستند و فرقی برای آنها ندارد و نگرانی ندارند بلکه جای خوشحالی برای آنها هست.

نوشته اصلی توسط
pardishosting
الان چون شما دارید مالیات می دید اینطور تگاه می کنید.
طرف به جای اینکه سرور بخره 9 درصد هم مالیات بده + افزایش هزینه های شرکتی خودش می ره مستقیم سرور سفارش می ده.
از اینها گذشته دولت برای ما چه خدماتی داده که داره مالیات می گیره ؟ اینو یکی به من توضیح بده
من به شخصه 1 ریال بابت کارم از دولت کمک که نگرفتم بلکه برعکس ...
خب بره مستقیم سفارش بده چه اشکالی داره ؟!!!(وارد این صحبت که بخواهد خودش برای یک سرور ارز حواله بکنه و چه قدر گرانتر برای خودش تمام شود نمیشم)
این که یک شرکتی سرور میخره و میده به یه نفر دیگه آخرش 5 هزار تومان یا نه اصلا 50 هزار تومان سود میگیره میشه دلالی.
شرکت هاستینگ باید خدمات و پشتیبانی ارائه بکنه نه فروش واسطه ای سرور.
مفهوم هاستینگ و میزبانی خیلی وسیع تر از یک خرید و فروش واسطه ای هست خودتان قدیمی هستید و طبیعتا به این امر بسیار آگاه هستید مخصوصا در زمینه پشتیبانی هاستینگ.
مشتری باید برای دانش و پشتیبانی هزینه بده، پشتیبانی که با خرید مستقیم به دست نمیاره و همین امر باعث میشه کیفیت هاستینگ بره بالا و همه هاستینگ ها و شرکت ها روی زمینه کیفیت و دانش رقابت کنند نه زمینه قیمت.
در مورد این که دولت چه کاری کرده نظری نمیدم (چون هم با نظر شما موافقم هم ادامش ندیم که سیاسی حساب نشه و ادمین پست رو مسدود نکنه / ولی اگر خوشبینانه نگاه کنید وقتی همه مالیات بدهند آن وقت میتوان برای صنف جداگانه و ... هم همین کسانی که مالیات میدهند نظر بدهند و کاری بکنند)
ویرایش توسط RoobinaServer : January 19th, 2016 در ساعت 14:49
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
January 19th, 2016, 14:50

نوشته اصلی توسط
i.sharifi
منظور مشخصه
-
-
January 19th, 2016, 14:51
100 سال سیاه نمیخوام کسی به خاطر نماد اعتماد داشتن بیاد به ما اعتماد کنه که سرویس خرید کنه!!!
-
تعداد تشکر ها ازhostorder به دلیل پست مفید
-
January 19th, 2016, 15:17
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها ازmhiizadi به دلیل پست مفید