سلام . میخواستم سایتم رو از نت افراز انتقال بدم و به دنبال یک سرویس دهنده با کیفیت فوق العاده هستم و نمیخوام مدام از اینور برم اونور . سایت من پربازدید نیست ولی بخاطر زحمتی که برای پستاش کشیدم میخوام جای خوبی باشه . مشکل منم با نت افراز فقط اینه که رو پلان برنزشون به هیچ وجه حاضر نیستند تعداد دیتابیس رو بالا ببرند و سرویس های دیگه اونا هم به درد من نمیخوره .
سوالی که داشتم اینکه خدایی کیفیت سرویس ها در چه حدیه ؟ یه پینک تایم و یک گزارش آپتایم بدید لطفا . سوم دوم اینکه آیا نسخه کرک شده سی پنل رو نصب کردید رو سرور ؟ و سوال اخر اینکه خارج بودن سرور برای گوگل چقدر اهمیت داره ؟
ممنون / اگر سایر دوستان عزیزم هم که این پست بنده کمترین رو مشاهده می کنند سرویس فوق العاده دارند ممنون میشم در جریان بذارند . اینجا اونقدر سرویس دهنده هست که آدم واقعا گیج میشه .
با تقلا شخصیت خود را میسازید !
و
با تمنا شخصیت خود را خراب میکنید !
درود خدمت شما دوست عزیز روزتون بخیر باشه
سعی ما بر ارائه سرویس با کیفیت و عالی هستش
آپتایم سرعت کیفیت در سرویس های ایران کاملا تضمینی میبااشد
ادرس سایتتون رو ارسال کنید برای میزبانی مشکلی نیست
ای پی سرور برای تست پینگ پ.خ شد
نسخه کاملا رسمی و بدون مشکل سی پنل هستش.
از نظر گوگل سایتی که میزبانی در همون کشور انجام بشه اهمیت بیشتری داره.
سعی کنید بر روی سرور های ایران سایت هاتون رو میزبانی بکنید به دلیل اینکه بازدید کننده هاتون ایرانی هست
سرعت کیفیت بارگزاری نسبت به سرویس های خارجی بهتر خواهد بود
سوالی بود در خدمتیم
با تقلا شخصیت خود را میسازید !
و
با تمنا شخصیت خود را خراب میکنید !
سلام یک عدد f-3gb هاست ایران خریداری شد خیلی سریع تحویل دادن و دارم استفاده میکنم و راضیم از کیفیتش . با سپاس
درود
قیمت ها ثابت میمونن؟ اگر نه تغییرات قیمت در چه حد خواهند بود؟
تضمین کیفیت و آپتایمتون در چه حدی خواهد بود؟ چون تعریف جالبی در مورد آپتایم سرورهای ایرانی نسبت به خارجی نشنیدم!
آیپی تست هم لطف بفرمایید
ویرایش توسط birmusical : January 20th, 2016 در ساعت 22:31
سلام و درود
نهایت تغییر قیمت 1 تا 20 درصد خواهد بود که مثال یک سرویس ده هزار تومانی اگر افزایش قیمت بخوره از 1000 تومان تا 2000 هزار تومان افزایش خواهد داشت
حداقل امکان ثابت خواهد بود
کیفیت و اپتایم به صورت کاملا عالی و تضمینی خواهد بود
در ازای هر 10 دقیقه قطعی 1 روز به سر رسید مشتری اضافه میشه
کیفیت و آپتایم سرور های ما خداروشکر در این مدت عالی بوده و خواهد بود
ای پی تست پ.خ شد خدمتتون
سایت ادرسش کو
http://client.ovh-web.in/cart.php
خدمت شما
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)