ویرایش توسط سرزمین : December 29th, 2015 در ساعت 00:05
ادبیات نوشتاری و گفتاری بخشی جدا نشدنی از فنون یک سرویس دهنده , ارائه دهنده خدمات و در اولیت یک فرد در قالب مدیرعامل و یا شخص فنی می باشد
البته متاسفانه این مورد اصلا رعایت نمیشه و بنده هم از این اتفاف خیلی ناراحت و نگران هستم
اصلی ترین دلیل این رخداد هم یک موضوع بسیار ساده است
در مقطع تحصیلی خیلی از عزیزان این اتفاق بسیار عادی هست:
زبان فارسی: نمره 14
زبان انگلیسی: نمره 19
زبان عربی: نمره 16
متاسفانه مرسوم شده که به زبان شیرین فارسی اهمیتی داده نشه
بنده خداروشکر می کنم به وجود این که ایران نیستم به این اصل پافشاری می کنم
اما متاسفانه مشاهده شده که اصلا دوستان به این موارد اهمیتی نمیدن
این خیلی بده - من نوعی توهین می دونم این پیشبرد و اصلا هم نمی تونیم بهانه آوری کنیم که کار دشمن هست و دارن فرهنگ و ادبیات و نشانه میرن و....
به نظر من هر متن نوشتاری باید ساده ترین اصول ادبی و فنی رعایت بشه
یعنی محترمانه باشه و بدون غلط!
شاد باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
ویرایش توسط viasky : December 29th, 2015 در ساعت 13:05
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
دیگه تاپیک داره به دور تسلسل دچار میشه
الان شما نداشتم رو نوشتید داشتم !
چون غلط املایی ( گرچه مربوط به املا هم نمیشه ) هست (در هرصورت منظورتان را به اشتباه میرساند)، دوستان باید از شما ناراحت شوند یا فکر کنند سواد و دانش کافی ندارید ؟
خلاصه کردن جملات در همه زبان ها موجود است ولی چیزی که منظور شماست عدم توجه کافی و عدم تسلط به لغات و جملات است ! که متاسفانه نمیشه توقع داشت همه عزیزان رعایت کنند به همون دلایلی که خودتون ذکر کردید !
ولی آیا ما باید بهمون بر بخوره و ناراحت بشیم ؟ یا کمک کنیم که عزیزان پیشرفت داشته باشند ؟ به جای جار زدن مشکلات آنها ، مثل یک آینه باشیم و کمکشون کنیم بدون اینکه ازشون ناراحت بشیم یا ...
تنها کشوری که همه مردم برای یکدیگر تاسف میخورند ولی دریغ از ذره ای تلاش در راه اصلاح
بیشتر مردم منتظر فرا رسیدن سال نو هستند
تا دوباره به عادت های کهنه مشغول شوند ...
انجمن دارد درب و داغان میشود! انجمن های ادبیاتی بروید پیدا کنید از این بحث ها انجام دهید!
اینجا فقط باید بحث بشه ssd هارد هست یا نیست!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)