رم به 8 گيگ ارتقا داده شد
رم به 8 گيگ ارتقا داده شد
نخير هارد تموم نشد اگه به عنوان تاپيك نگاه كنيد ميبينيد كه فروش ويژه بود و زمان فروش ويژه تمام شد
چرا هیچکی مفهوم نامحدود رو درک نمیکنه
دوستان هم گفتن
نامحدود یعنی محدودیتی نیست نه اینکه بی نهایت...
جناب a-750 من هم هرچي ميگم باز ميگن بي نهايت
دوستان بي نهايت يك چيز ديگر هست و نامحدود هم چيز ديگري هست
ویرایش توسط justhost24 : May 23rd, 2009 در ساعت 16:14
من مشتری 1 سال و نیمه ی hg ام، اونا خودشون دیتاسنتر دارن نه ریسلر و vpsکلاً هاست های خارجی سر تا پاشون با ایرانی ها فرق داره!
بس کنید این دعوا ها رو ، اصلا جالب نیست مدیران هاستینگ های مختلف و مثلا حرفه ای اینجوری به جون هم افتادین این بنده خدا این پکیج رو ارایه میده و شما مجبور نیستید که ازش خرید کنید
کسی دعوا نکرده دارند پکیج ها رو تفسیر میکنند گه توش توی یه تاپیک دیگه هست نه این تاپیکبس کنید این دعوا ها رو ، اصلا جالب نیست مدیران هاستینگ های مختلف و مثلا حرفه ای اینجوری به جون هم افتادین این بنده خدا این پکیج رو ارایه میده و شما مجبور نیستید که ازش خرید کنید
ادامه ندید اگه خواستید تاپیک باز کنید
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
وحيد راست ميگه واقعا؛
همه عزيزاني كه اينجا جمع شدن و ميشن و خواهند شد واسه كمك به دوستان و ساير افراد هست ....
هدف مقدسي هست ...
خرابش نكنيم!
دعوا و جنگ واسه يه جا ديگه هست!
سالم باشيد.
با سلام و درود ، پلن خیلی خیلی خوبی هست اما به شرط اینکه محدودیت نداشته باشه !
مشکل همه ما هارد هست در صورتی که هاد اصلا گرون نیست ! شما حافظه Ram و CPU را در نظر گرفتید !
یک سوال من دارم ! فرضا من این پلن را 300 هزار تومان بخرم ! بعدا 500 تا اکانت گردن کلفت بیارم روی این سرور ایا برای شما صرفه اقتصادی داره ؟ می توانید من را پشتیبانی کنید ؟
این کار شما را خارجی ها هم نکردند ! لطفا پلن و وضعیت خودتون را شرح کنید ببینم چطوری پشتیبانی نمایندگان نامحدود را می خواهید تامین کنید !
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)