صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 34

موضوع: شکایت از طراح کلاهبردار ( لطفا راهنمایی کنید)

عضو انجمن مینا-صیفی آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    958
    تشکر تشکر شده 
    1,029
    تشکر شده در
    733 پست

پیش فرض پاسخ : شکایت از طراح کلاهبردار ( لطفا راهنمایی کنید)

نقل قول نوشته اصلی توسط senatord نمایش پست ها
    اخه 100 تومن برای کارایی که من ازش خواستم و ناقص انجام داده زیاد هم هست...
    اگر میترسید پولو بدید .
    اما هیچ کاری نمیتونه کنه فقط جهت ترس بهتون اینو گفت خودش بره فرم پر کنه اول دادگستری 200 تومان حد اقل باید از جیب بده یکبار ما خواستیم شکایت کنیم گفت 250 تومان اینجا بریز گفتم خداحافط منم مثله شما ترسو هستم ولی این تابلو هست چون شما دلیل و حرف حساب داری برای خودت تمام شد رفت خیالت باید راحت باشه . یارو نه مال باخته هست نه خلافی کردی یک مشتری هستی که حالا کنسل شد ناراضی بودی بقیه هم ندادی اصلا مسخره هست این پرونده بره به دست اونا برسه میخونند میخندن پاره میکنند میندازند دور پیگیری نمیشه .
    من دوستم وکیل دادگستری هست یک موردی ما داشتیم ترسیده بودم یارو منو تهدید کرد بعد صحبت کردم با دوستم گفت اصلا هیچ کاری نمیتونه کنه و شکایتم کنه خوانده نشده دادگستری اون اسم هم برد یادم نیست گفت اصلا پاره میکنند میندازن دور .
    ویرایش توسط مینا-صیفی : December 28th, 2015 در ساعت 12:51

2. تعداد تشکر ها ازمینا-صیفی به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    3 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط مینا-صیفی نمایش پست ها
    اگر میترسید پولو بدید .
    اما هیچ کاری نمیتونه کنه فقط جهت ترس بهتون اینو گفت خودش بره فرم پر کنه اول دادگستری 200 تومان حد اقل باید از جیب بده یکبار ما خواستیم شکایت کنیم گفت 250 تومان اینجا بریز گفتم خداحافط منم مثله شما ترسو هستم ولی این تابلو هست چون شما دلیل و حرف حساب داری برای خودت تمام شد رفت خیالت باید راحت باشه . یارو نه مالخته خست نه خلافی کردی یک مشتری هستی که حالا کنسل شد ناراضی بودی بقه هم ندادی اصلا مسخره هست این پرونده بره به دست اونا برسه میخونند میخندن پاره میکنند میندازند دور اصلا پیگیری نمیشه .
    من دوستم وکیل دادگستری هست یک موردی ما داشتیم ترسیده بودم یارو منو تهدید کرد بعد صحبت کردم گفت اصلا هیچ کاری نمیتونه کنه و شکایتم کنه خوانده نشده دادگشتری اون اسم هم برد یادم نیست گفت اصلا پاره میکنند میندازن دور .
    من دوستم قبل از اینکه کارو به این اقا بسپارم بهم گفت این یکم بپیچونه هااا گفتم چطور گفت برو سایت من قالب سایتمو همین اقا طراحی کرده قرار بود 20 روزه تحویل بده کارو پولم گرفته بود . بعد از ی ماه که کارو تحویل نداد و جواب درستی هم نمیداد و گفتم پولو پس بده کار کنسله جواب داد که دارم روش کار میکنم. میگفت بعد ی هفته بهش گفتم میرم شکایت میکنم و... تا کارو نکمیل کرد باز ن اونی که من مد نظرم بود...
    باز با این حال دیدم اسمش تو سایتای رنک زیر 100 هست گفتم کارش درسته کارمو دادم بهش... البته امروز که رفتم به همون سایتا دیدم دیگه اسمشون نسیت و زده یکی دیگه سئو کرده ...

5. تعداد تشکر ها از senatord به دلیل پست مفید

عضو انجمن meysam021 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    246
    تشکر تشکر شده 
    1,321
    تشکر شده در
    927 پست

جناب به طور میانگین از هر 100 نفر در نت که تهدید به شکایت میکنند 99 نفر فقط جهت ترسوندن این حرف رو میزنند
    اون 1 نفر هم که شکایت میکنه بدون این که به فرد بگه این کار رو انجام میده کسی که بخواد شکایت کنه به طرف نمیره بگه میخوام ازت شکایت کنم
    من جای شما بودم هزینه رو بهش میدادم تا خودم رو راحت کنم
    ولی اگر نخواهید هم بدید هیچ کاری نمیتونه بکنه...
    لسترلوک
    شماره تماس : 06142327071 - تلگرام : Lasterloc
    تخفیف تاپیک از 50 درصد به 20 درصد به دلیل بالا رفتن نرخ ارز کاهش یافته

7. تعداد تشکر ها ازmeysam021 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    3 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط meysam021 نمایش پست ها
    جناب به طور میانگین از هر 100 نفر در نت که تهدید به شکایت میکنند 99 نفر فقط جهت ترسوندن این حرف رو میزنند
    اون 1 نفر هم که شکایت میکنه بدون این که به فرد بگه این کار رو انجام میده کسی که بخواد شکایت کنه به طرف نمیره بگه میخوام ازت شکایت کنم
    من جای شما بودم هزینه رو بهش میدادم تا خودم رو راحت کنم
    ولی اگر نخواهید هم بدید هیچ کاری نمیتونه بکنه...
    نمیخوام پول زور بدم

9. تعداد تشکر ها ازsenatord به دلیل پست مفید

عضو دائم kool آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    646
    تشکر تشکر شده 
    1,280
    تشکر شده در
    1,024 پست

در هر حال هر پروژه ای زمان داره و اگه باهاشون صحبت و شرط کرده بودید که در مدت زمان مشخص تحویل بدن و ایشون واقعا نتونستن تحویل بدن این پول حقش نیست...
    همچنین ظاهرا 50 هم برای واکنش گرا کردن قالب درخواست کردن آیا این مورد رو تست کردید که انجام دادن یا خیر؟
    با درج یک نام در سایت های دارای رنک خوب هم نمیشه به راحتی به اون فرد اعتماد کرد حال هم که میگید نامش رو حدف کردن ... ممکنه اصلا خود مالک سایت این بازی رو انجام داده ...
    ..::| بیش از یک دهه |::..

11. تعداد تشکر ها ازkool به دلیل پست مفید

عضو انجمن saeed1988m آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    445
    تشکر تشکر شده 
    741
    تشکر شده در
    515 پست

ببینید دوست عزیز
    اگر طبق توافق عمل نکردند پس معنی ندارد که پول کاری که انجام ندادن رو بدید نترسید کاری نمیتونن بکنندر همون پیام ها ذکر کردید گویا که کار رو نصفه انجام دادید و موارد رو کامل رفع نکردید به این حتی خود شما می تونید هم شاکی باشید
    همچنین دقیقا همین نکته که خانم صیفی گفتند نیز بنده تجربه کردم و دقیقا مبلغ 250 تومن از بنده برای پیگیری شکایت و ... خواستند که کلا بیخیال شدیم جالبه برای به دست آوردن حق خودمون هم باید پول بدیم یکی میخواد از خوشون شکایت کنه بابت این پولایی که میگیرن
    ویرایش توسط saeed1988m : December 28th, 2015 در ساعت 13:30

13. تعداد تشکر ها ازsaeed1988m به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    3 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط kool نمایش پست ها
    در هر حال هر پروژه ای زمان داره و اگه باهاشون صحبت و شرط کرده بودید که در مدت زمان مشخص تحویل بدن و ایشون واقعا نتونستن تحویل بدن این پول حقش نیست...
    همچنین ظاهرا 50 هم برای واکنش گرا کردن قالب درخواست کردن آیا این مورد رو تست کردید که انجام دادن یا خیر؟
    با درج یک نام در سایت های دارای رنک خوب هم نمیشه به راحتی به اون فرد اعتماد کرد حال هم که میگید نامش رو حدف کردن ... ممکنه اصلا خود مالک سایت این بازی رو انجام داده ...
    اره واکنش گرا رو انجام داد که اونم اول انجام نداده بود بعد گفتم واکنش گرا رو هم انجام ندادید گفت اون ی افزونس الان انجام میدم که چند دقیقه هم نشد گفت اوکی شد... افزونه نصب کردن 50 هزار تومن ؟؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed1988m نمایش پست ها
    ببینید دوست عزیز
    اگر طبق توافق عمل نکردند پس معنی ندارد که پول کاری که انجام ندادن رو بدید نترسید کاری نمیتونن بکنندر همون پیام ها ذکر کردید گویا که کار رو نصفه انجام دادید و موارد رو کامل رفع نکردید به این حتی خود شما می تونید هم شاکی باشید
    اگه ایشون شکایت کنه منم شکایت میکنم چون منم شاکی هستم

15. تعداد تشکر ها از senatord به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    172
    تشکر تشکر شده 
    18
    تشکر شده در
    18 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط senatord نمایش پست ها
    با سلام و خسته نباشید
    من ی سایتی دارم از قالب رایگان استفاده میکنم که ی چند تا مشکل داشت
    من به ی طراج پیام دادم و گفتم هزینه سئو و بهنیه سازی قالب چقدر میشه ؟ گفتش 150 ت بعد که قرار شد اوکی کنه سایت رو گفت رسپانسیو هم اوکی کنم 50 میگیرم گفتم اوکی کن . گفتش حدود سه چهار روز طول میکشه.
    من مشکلاتی رو که خودم دیده بودم که خیلی جزیی بود و همش عوض کردن جای منو ها و آمارگیر و این جور چیزا بود حدود 14 تا شد براش فرستادم فرداش دیدم همه اینارو اوکی کرده به جز یکی دوتا مثل آمارگیرو ... (نصف پولو اول دادم بهش ) بعد گفت چک کن ببین مشکلات بر طرف شد بقیه پولو واریز کن . گفتم که این مشکلات هست هنوز و بعد جند روز که من هر روز میگفتم هنوز اینا مشکل داره ایشون بر طرف نکردن .بعد گفتم سئو سایت رو انجام ندادی گفتن هزینه سئو چند ملیونه و اونم انجام ندادن .منم دیدم ایشون کارو تموم نمیکنه بعد از چند روز دسترسی شونو بستم و گفتم که دیگه نمیخواد انجام بدید. ( ایشون فقط از اون 14 تا 10 تاشو بر طرف کرد و ن سئویی ن چیزه دیگه ای) بعد چون کارو نصفه ول کرد منم گفتم باقی پولو نمیدم یکی دو روز پیام دادیم بالاخره قانع شد .
    بعد از ی ماه پیام داده بقیه پولو ندید ازتون شکایت میکنم و از این حرفا . منم گفتم شما کارو تموم نکردی میگه دسترسی بدید کارو تموم کنم. منم گفتم نمیخواد دیگه
    جالا میگه ازتون شکایت میکنم اگه پولو ندید .
    اینو بگم که من اسم این اقا رو تو یکی دوتا از سایتای که رتبه الکسا زیر 100 دارن دیدم به خاطر همین کار سپردم به ایشون
    ایشون میتونه کاری کنه ؟؟؟
    دوست عزیز به جای که شما شکایت کنید که کار ول کرده رفته اومدید می گین از من شکایت نکنه اون پول گرفته کار کامل تحویل نداده در صورتی که کامل انجام نداده شما می تونید از اون شکایت کنید .
    الان هم به قول دوست عزیزمون پاتونو بزارید روی اون یکی پاتون آب پرتقال بنوشید
    موفق پیروز باشید .

17. تعداد تشکر ها از ictpars به دلیل پست مفید

عضو انجمن مینا-صیفی آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    958
    تشکر تشکر شده 
    1,029
    تشکر شده در
    733 پست

دیگه استارتر عزیز 100 نفر پست دادن گفتم کاری نمیکنه دیگه پس موضوع حل شده پست الکی بالا نبرید مدیر محترم یک نظارتی روی این پست کنه قفل یا حذف کنه که دیگه اسپم منبد نشه با تشکر

19. تعداد تشکر ها ازمینا-صیفی به دلیل پست مفید

عضو جدید sav آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    4 پست

شکایت اگه به همین راحتی بود همه میرفتن شکایت میکردن
    یه رسیلر داریم 550 یه ساله به عنوان نمایندگی با هارد ssd هزینه دادیم هر ماه ایشون بخاطر اینکه هزینه لایسنس سی پنل و لایت اسپید و ... رو ندن
    سرور تغییر میدن چند روز هم سایتا داون میشه !!!! اولین سرورشون هارد ssd بود بعد دیگه به چشم هم ندیدیم
    نصف ماه اول بخاطر انتقالشون سایتا داون بود بعدم ایشون انتقال بلد نیستن همه سایتا با بکاپ اولین روزی که اونجا بودیم انتقال داده شده بودن با مشکلات فرآوان
    الان 3 ماهه همین مشکل رو داریم و دست و پنجه نرم میکنیم
    برای شکایت باید کلی هزینه بدی خیلی هم وقت گیره و بری اینور اونور کشور !! کلا پولیو که بخوای بگیری باید خرج کنی !!! تازه قرارداد کتبی هم داریم !!!
    ویرایش توسط sav : December 28th, 2015 در ساعت 14:14

21. تعداد تشکر ها ازsav به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)